Uncategorized

Huset vårt og fredagspizza

For tiden bor vi i ei snøfonn, en tilstand vi deler med mange av landets innbyggere. Men så vakkert som det er, da. Jeg koser meg inne med lys og varme, mens Manden måker snø og er like blid når han kommer inn (en god egenskap..)
Nå er Manden og et av Nannibarna på fotballkamp (den sporten for spesielt interesserte) og jeg skal lage pizza til hele gjengen når alle er vel hjemme senere i kveld.
Pizzaoppskriften har jeg fått av min trofaste kaffe-og-løse-verdens-problemer-med-venninne. Hun igjen har fått den av en venninne som fikk den med fra en nedlagt kafé (den var ikke nedlagt dengang da). Oppskriften er med både bacon og cremé fraiche. Kanskje jeg skulle legge den ut på nett? Jeg har faktisk diskutert den med en leende Grete R (ja, den Grete R..) og jeg er helt enig med meg selv i at et slikt måltid må man ha tidvis. Ca hver helg. God fredags kveld!

1 kommentar på “Huset vårt og fredagspizza

  1. Så koselig huset ditt ser ut. Tenk at jeg ikke har vært der enda! Vi må snart ta en lang prat, med rødvin og kos… ja og så kan vi jo løse noen verdensproblemer ;-).Ønsker deg en koselig vinterhelg :klem:.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: