Uncategorized

Vinterferie i stua og på do

Denne ferien er vi hjemme. Det er litt deilig, det også. Deilig å slippe og stresse ut med unger og pakkenelliker og bikkja (og hvor skal vi gjøre av hamsteren?? ~ det er ikke plass i bilen..). Vi har late morgener, kaffe og VM på tv. Utfordringen i det hele er å hente seg inn som mor til fire. Finne øyeblikkene. Jeg finner dem, i en vakker blomst, i et levende lys. Dessuten er doturer undervudert. Jeg har alltid en bok på do (hehe..). Do er alenetid. Mammas private sfære og værsågod og vent utenfor, takk (må bare lese til neste kapittel..).
Fortsatt god fredag ~

Lua på bildet brukte min sønn da han var liten, det er ca ganske mange år siden….
Bildet er fra min lille hall…

4 kommentarer på “Vinterferie i stua og på do

  1. Næmmen HEEEEI!!!!Så artig!Anne + blogging = suksess.Det må det da bli. =)Fantastisk god ide av deg å begynne å blogge.Har jo aldri vært på besøk hos deg, men lillesøstern har. Og jeg glemmer ikke hva hun sa da hun fortalte om besøket hos dere. (begynner å bli noen år siden nå…)Hun sa; Kathrin…. DER skulle du vært! Hun forklarte om gasskomfyr og hæææææærlig kjøkken og god mat og og og….Gleder meg til å følge med i bloggen din.Håper du vil trives her inne! Det er en fantastisk eventyr-boble av alt det vakre vi jenter elsker=)))))Og hvis jeg får lov, kan jeg kanskje få låne noen av dine bilder, lage et innlegg om deg, og svusssj…så får du besøk av mange nye skjønne damer.May I?Klem.

  2. Og hvis du fortsatt ikke kommer deg inn på bloggen min, kan du være så snill å gi meg et vink?

  3. Heia ja :o)Bruk bilder og det du vil, det er jeg som har tatt dem, så det går bra :).Har dessverre flyttet fra huset med gasskomfyren, men bor nå i sjarmerende, gammelt hus sentralt. Det ble kjapt bare døpt til Julehuset av venninnene før jul, det er enkelt å lage stemning her inne (og akkurat passe trekkfullt og deilig ;o)Klemma

  4. Jeg kommer ikke inn på bloggen din… 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: