Uncategorized

En reise i franske baderom-møblers verden med fru mor ~

Da fru mor kjøpte ny leilighet i Antibes, fantes det en fantastisk klassisk diger vask på badet oppe. Denne syntes fru mor var upraktisk (ettersom jeg helt fint kunne leve med det upraktiske, ble jeg tilbudt å overta monstervasken, men jeg innså at flyselskapenes restriksjoner på vekt ville bli en utfordring). Dermed bar det ivei til en eksklusiv fransk interiørbutikk. Mens min fru mor med make jaktet på vasker med praktisk opprinnelse, forlystet jeg meg med å ta bilder (var det lov der inne, min tro…?) av andre toalettmøbler. Her følger et lite utvalg.
Blomstervask ~
Blomstertoalett ~


Og vår venn Versace var selvsagt godt representert ~
Jeg håper vasken i mitt liv fortsatt er lagret i boden i Antibes, om jeg kjører ned med bil og henger får jeg den nok med meg…

0 kommentarer på “En reise i franske baderom-møblers verden med fru mor ~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: