Uncategorized

Mias Landliv: Rosy progress

Der lærte jeg å legge inn en kobling, se innlegget under ;o)

6 kommentarer på “Mias Landliv: Rosy progress

  1. Heisann!!!Å legge til en kobling slik har eg ennå ikkje fått til. Eg prøvar stadig…. Er ikkje så tekninsk eg…Du lurte på kor eg fikk inn visdomsorda på engelsk for mødre…dei er fine ja.. Men eg kopierte HTML koden der eg fann den ifrå… og så satt eg den inn på legg til der det står legg til GADGET…Det skal inn på den nr 11.Håpa du får det til.Eg er kansje ikkje så flink å forklare :)Ha en fin kveldKlem

  2. oj….så plutselig at du hadde fått det til:) Kjempe bra!! Klem

  3. Halloj Nanni!!Tack för kommentar hos mig fin blogg du har ja kommer komma tillbaks o titta in..kram snowwhite-sussie

  4. Hei Nanni!Beklager! Vinneren ble trukket i går kveld! :-(Men det blir nok ikke lenge før jeg kjører en ny konkurranse! :-)Linda

  5. Hei Nanni…når jeg først leste om dittitt innlegg om «mor»i Antibes…skjønte jeg hvem du var…så det ække så lett å være anonym her i blogglandia skjønner du…Ser ut som du vet hvem jeg er,eller???klem fra Maliva

  6. Så hyggelig da…Jeg like fortsatt å være anonym i min lille bloggverden,som faktisk har blitt riktig så stor..med over 3000 treff i uka..skjønner jeg jo at også du er blandt de da..hi-hi..Proffite de la vie:O)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: