Uncategorized

Fra hespetre til rosenknopp ~

Det er ingen hemmelighet hva litt omtanke og kjærlighet kan gjøre. Etter å ha vært så sliten-så sliten av masse jobb og dagligliv (og en dose hormoner som følger med det å være kvinne) og selverklært hespetre (men god humoristisk undertone, jepp), har nå Manden igjen kommet sin bedre (?) halvdel til unnsetning med noen kjærlige ord. Herlighet som det hjelper!
I tillegg har vi har vært på en aldri så liten harrytur og kost oss med litt svenskehandel. Jeg hadde et ørlite shopoholicanfall, men kom billig og greit ut av det. Det ble påskepynt og påskeegg til barna ~ og mannen. Bilder kommer :o)
På denne deilige fridagen fant jeg også frem en av hagebøkene mine. Den kjøpte jeg i 2007, da livet var noe røfft. En bok om hagerommet og dets gleder. Det var nydelig å ta den frem i dag og tenke litt sommer. Enjoy!

2 kommentarer på “Fra hespetre til rosenknopp ~

  1. Hei,omtanke og kjærlighet kan gjøre veldig mye.Så er heilt enig med meg. Spennende hagebok du hadde 🙂

  2. Den lille hageboka ligger på kjøkkenbordet mitt, et gammelt, slitt bord som det egentlig ikke er plass til, men det setter noe av stemninga i rommet… Bildene på innlegget er fra ting på kjøkkenbordet. Min yngste liker å gjøre lekser der ~ og alle som er innom bordet kan ta en titt i hageboka ~ små gleder…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: