Det er VÅR ute! I all hast før jeg må løpe på jobb ønsker jeg god vår til alle der ute! Allergimedisin er kjøpt, jeg er klar, det er vår!
Påskepynten på bildet er fra i fjor. Ungene og jeg malte isoporegg, limte på fjær og festet med gulltråd ~ voila!
Klem

4 kommentarer på “Vår!

  1. Her i sør skinner solen også. Nå håper vi våren har kommet, selv om jeg har hørt rykter om at de har medlt snø her til onsdag. Håper for all del ikke det da. Den fineste pynten er det man lager selv sammen med barna,blir på en annen måte enn om man alltid skal kjøpe det 🙂

  2. fine egg :-)god idé å male på isopor i stedet for vanlige egg.. de knuser litt for fort synes jeg.. :-)Ha en fin søndag!

  3. Hei,jeg ser vi har samme yrke, gitt :)Etter diverse knuste egg erfarte jeg at isoporegg er ok å male på, ja. Man må male noen ganger for å få det til å sitte, men deretter sitter fargen bra. Ungene, både på skolen og hjemme, koser seg med det og dette er egg vi tar frem år etter år i heimen.Så GOD side du har, mye godt å lese og se. Og i samme veiva; ha en god ny uke!

  4. Hei Kristin,Så deilig det høres ut med vår.. (lengte- lengte..). Det kommer seg her i Akershus også, takk og lov!Jeg skjønner jeg må kikke nærmere på Green Gate, jeg også. Mye lekkert, gir en touch av vår og sommer…Ha en god ny uke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: