Uncategorized

Det er deilig å være norsk i Danmark ~

I dag har jeg noen rolige formiddagstimer alene hjemme, det er sjeldent og det er deilig! Jeg drømmer litt om vår og sommer, terrassen er nå nesten fri fra snø, potter står i vinduskarmen med frø vi har sådd, det er snart påske og da tar vi turen til København ~ herlig! København er en deilig påskeby og jeg gleder meg til å gå på Illum og se alle vakre påskeegg og påskepynt! (og sikkert shoppe litt, svake menneske… ;o)
I dag har jeg kost meg med nettsiden til GreenGate, http://www.int.greengate.dk/, da jeg var litt i Danmark og påsken inne i hodet mitt. Åååå, jeg gleder meg! Det er deilig å være norsk i Danmark!
Andre nyttige linker om du skal til København, kan være: http://www.rundvisergruppen.dk/, http://www.karen-blixen.dk/ og http://www.woco.dk/.
Awaniceday!

2 kommentarer på “Det er deilig å være norsk i Danmark ~

  1. Green gate har utrolig mye flott, selv holder jeg på å samle opp litt forskjellig kopper o.l fra de. Gir en fantastisk stemning av sommer 🙂 Danmark er et fantastisk land og fantastisk koselig. Klem fra sør.

  2. Ja, det er så mye lekkert fra GreenGate, jeg har ingen ting, bare «øgonshoppar», som svigermora til ei venninne sa til henne en gang, men skal se om jeg kommer over noe når vi er i København… :o)Kos deg der i sør, trolig litt mer vårlig enn her på Romerike, men det kommer seg, yiiihaaaa!Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: