Uncategorized

BoligPLUSS

Ettersom jeg skulle være gressenke i kveld, tenkte jeg at jeg skulle kose meg ekstra, og kjøpte med meg BoligPluss. Jeg synes dette bladet blir bedre og bedre (terningkast fem ;o). Prisen er god, bladet er inspirerende og informativt og er et helt klart førstevalg for tiden. Jepp! Så løp og kjøp og/eller sjekk www.boligpluss.com !

5 kommentarer på “BoligPLUSS

  1. Hei!Ser du har spurt om hjelp til å legge inn signatur! :-)Gå til dette innlegget jeg har skrevet: http://www.joridkvam.com/2009/02/hvordan-ordne-bakgrunner-og-signatur.htmlKanskje det kan hjelpe deg! Da kommer signaturen automatisk i hvert nye innlegg du skriver 🙂 Spør om du lurer på noe!

  2. God natt til deg også 😀

  3. Hei!Når du skal lage innlegg legger jeg gjerne inn signaturen først; trykk på rediger html oglim inn koden der, så trykke du på skriv igjen forå skrive innlegget, da skal signaturen komme opp – om du har limt inn en html-kode. ;)Har du glemt signaturen kan du trykke på html-knappen til slutt og bare lime inn koden helt nederst.Ser Jorid har laget innlegg om det, flinke Jorid! :)))

  4. Koselig å lese din blogg, Nanni!Boligpluss er kjempebra, enig med deg i det.Jeg og naboen er sånn ca like mye interiørfreak, så vi byttelåner blader. Hun kjøper bl.a. Boligpluss, så jeg får lest bladet stort sett hver måned. Hun låner Lantliv og Vakrehjem av meg…. og Isabella Smith innimellom……..og Country Living………ja, du vet… bladdilla!!!Klem.

  5. Jeg også abonnerer på Bolig Pluss 😀 Liker det bladet kjempegodt! Har mange oppskrifter fra mormor jeg også! Virkelig viktig å ta med seg gamle tradisjoner osv!Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: