Uncategorized

God palmesøndag uten palmer ~

Foto: AKI
~ men en liten palme i hjertet har jeg da…
Dagen er preget at stooor ro, jeg tusler fortsatt rundt i kosedress (med pysj under, hyyyysj), kaffe har vi drukket i flere runder, lest avis, ordnet på terrassen, sett at utemøblene har for mye patina, de bør behandles, satt ut blomstertrauet med perleblomster ~
Deilige søndag, du….
Nå får jeg plutselig gjester, koselig!
Håper din dag er god også!
Nanniklem :o)

6 kommentarer på “God palmesøndag uten palmer ~

  1. Ill send you greeting from under the palmtree. very sunny it is indeed a summer and then raining warm..here it was never rainin so much

  2. God kveld. :)Vi tok bildene på Torderød Gård, på Jeløya utenfor Moss. :)Og jeg måtte prøve flere ganger jeg også før jeg fikk det til, plutselig kommer det og d var det sååå lett! ;)God påske!!

  3. Åja, dagen i Drammen har også vært fantastisk, med 20 grader i SOLveggen!: ) Egget ditt laget av gåseunger var helt nydelig, første gang jeg ser et slikt.. Er så deilig og fint med ting som skiller seg litt ut! Det jeg skal lage er noe helt annet, du får komme tilbake på bloggen min om noen dager å se; ) Ønsker deg en fortsatt fin påske, Nanni!: )Klem fra Frk T

  4. heisann!Takk for koselig hilsen i bloggen! Bloggen din var kjempe fin! likte kjempe godt stilen din! DU får finne frem fløte/sukker settet som mammaen din har passet for deg! Jeg har allerede pyntet med det her hos svigers på gjestereommet vi bor på 😉 Litt VEL ivrig kanskje?!?

  5. Jeg stoooor-koser meg med bloggen din.Ser ut som vi er online samtidig nå, du og jeg. =)En byferie i Køben….ahhh…Si meg…er han dansk???Nei, kanskje ikke…God søndags-natta-klem fra meg.

  6. Oh så koselig bilder det var hos deg….Køben?heldig-grisen..du stikker vel innom noen interiørbutikker der også du kanskje?go`tur til deg fra Maliva

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: