Uncategorized

Kafé Norden ~ I love København!

Vi har nettopp landet i heimen etter deilige dager i København. Ågurimeg ~ så deilig vi har hatt det! Nettilkobling var det så som så med, så jeg tok bloggfri (og hev meg over Bloglandia med en gang jeg kom hjem , svake menneske ;o). I Køben har vi hatt sol, sol og deretter sol. Turen gikk som vanlig til Kafé Norden som ligger omtrent midt i Strøget. Bildet over er fra interiøret. Men vi satt ute ~
Stor nok til å deles (med andre ord veldig stor!) ~

Kaffelatte med något attåt i koppen ~
Nå er vi tilbake til traktekaffe og i blogghjøret i sofaen, borte er veldig bra, men hjemme er best sånn i det lange løp. Håper dere alle har hatt en god påske, at dere har fått nyte nuet og kjent på livet.
I morgen er det jobbestart for Nanni ~
som ønsker god ny uke for dere alle!

7 kommentarer på “Kafé Norden ~ I love København!

  1. Se der var du jo..lagt deg som link,så jeg kan bli oppdatert i hva som skjer i Nannis liv…hi-hi….Nå er jeg spent på om du har kjøpt deg noe da?

  2. Hei,så ut som en kjempeflott tur. Danmark er et fantastisk koselig land.Nå er påsken over og jobb kaller igjen imorgen, men så har vi igjen en flott tid i vente fremover. Klem fra sør

  3. Åhh, heldige du som har vært i København! Får vi se bilder av «fynd»?

  4. hei.Koselig med besøk av deg hos meg da…Alltid hyggelig å «bli kjent med» for meg nye bloggere..Å guri..København…jeg tror jeg bare må dit i løpet av våren jeg …helt yr etter å ta meg en tur…Men man skulle vel sikkert hatt mange penger å shoppe for da tenker jeg…jepp..Oki, ha en fortsatt fin kveld. hilsen Drops som droppet innom deg …

  5. Ooooh!!! Jeg har bestilt meg tur til Køben i oktober, jentetur for første gang, helgen før jeg blir 30. På tide da synes jeg. ;)Så da har du sikkert masse tips til hvor man bør dra…? (Shopping og mat!!!!)Jeg fikk et etterlengtet vårtegn i dag – mannen kom med hestehov til meg. *stor lykke i stua* Endelig VÅR!!!!

  6. He,he..det gikk jo kjapt..Skal du ikke ta en tur til Antibes snart da?Der bugner det jo over av sånne små søte vagtelbur…Jeg er hekta jeg…tror du blir det også:O)Nå er det pakket og klart,skal blir med sessa til Langedrag i morgen..huttemegtu..

  7. Å får ein kjekk tur dokke har hatt.Men som du sei, borte bra, hjemme best.Men det er alltid godt og kjekt å ta seg ein slik luftetur.Kjekt at du er innom bloggen min og legger igjen kommentar. Eg set stor pris på det.Eg har litt datatrøbbel for tida. Ofte når eg er innom andre blogger detter pc`n min ut. Veit ikkje kva sm er gale, men det resultera i at eg surfer sjelden innom andre blogger desverre. Eg må ha den inn på reperasjon for å få fiksa dette.Men takk for at du er innom meg. Det er koselig.Ønska deg ei flott ny veke.Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: