Uncategorized

Doruller som bytter seg selv og selvrensende barn ~

Som mor til fire, har jeg mine hverdagslige betraktninger og utfordringer i forhold til de helt små tingene og ofte de tingene som av en eller en annen grunn gjør seg helt selv. Som skifte av dorull, for eksempel.
Er det fler av dere der ute som har automatisk-dorull-skifte-oppheng?
Automatisk-dorull-skifte-oppheng er en gammeldags oppfinnelse. Den fungerer stille og effektivt og er et undervudert produkt på markedet. Spesielt barn benytter seg av produktet.
*
Mange barn lider også av en spesiell dropparm. Dropparmen fungerer slik, at tøy helt umerkelig faller ned på guvet der barnet står og måtte finne på å skifte (for n´te gang den dagen). Dropparmen fungerer kun en vei ~ nedover.
*

Etter fire barnefødsler, har jeg også gjort meg noen betraktniger over vedlikehold av barnet. Det sies at

* Det første barnet bades morgen og kveld

* Det andre barnet bades hver kveld (og vaskes lett over om morgenen)

* Det tredje barnet vaskes hver kveld (og om morgenen hvis man har tid)

* Det fjerde barnet tørker man støv av

*

Barn er altså ikke selvrensende …

*

Husets yngste fyller 10 deilige år til mandagen. I den anledning har hun og bestevenninna (og deres automatiske-dorull-skifte-opphengsmødre) invitert til badebursdag i morgen. Der skal det såklart bades og jeg regner med at prinsessa nå er rengjort for en stund fremover ;o)

8 kommentarer på “Doruller som bytter seg selv og selvrensende barn ~

  1. Hi..hi..nå fikk jeg meg en virkelig god latter, og nikket veldig gjenkjennende!! Det er merkelig dette med dropparmen og disse skoene som man bare går av seg midt på gulvet.Akkurat idag var det ikke mammarollen som gjorde meg sliten, men det var veldig moro. Er helt hes etter all sangen:)PS: hit kommer jeg gjerne igjen:)

  2. Ja det er rart med det. Når det kommer en varm liten kropp og legger seg inntil en om natta, selv om en vet at det betyr at en kommer til å ligge å balansere helt ute på kanten så er det likevel greit.. Iallefall når de tegner en tegning til deg dagen etterpå der du sitter med kink i hele kroppen etter nattens mangel på søvn, hvor det står med skjeve bokstaver; Du er en god mamma. Du passer på meg om natten. Da smelter morshjerte.

  3. Hahaha… Den var fin! =)Når det gjelder skjerfene, så har jeg fortsatt det creme-fargede, men det er ikke på salg, så jeg har lagt det på «vent» til salget er over, og jeg forhåpentligvis har noe nytt å fylle i blogg-shopen. =) Men du får selvfølgelig kjøpt det nå om du vil. Klem. Ha en nydelig fredag. Her skinner sola =) Tjohooooo….

  4. Herlig innlegg…jeg sitter å fniser her nå jeg…hihi….Jeg har bare ett barn men guri så godt jeg kjenner meg igjen….Men fikk litt sånn akk…tror vi ligger på barn nr 3…hihi…Mye som skal fikses ja…og jeg kan tenke meg det er ganske mye mer å fikse med 4 barn…bra You go girl….KLem fra Drops som var innom på morningen…

  5. Hehe, du tok den på kornet der ;-). Det er hektisk å være mamma ja. I tillegg til alt man vet man må gjøre oppstår det stadig uforutsette ting, som i dag da vi tar bilde av en merkelig flekk minstemann har på skulderen, som mannen legger ut på nett i håp om at vi kan få legevakten til å se på den. Har ikke tid til å reise til legen i utrengsmål nei :S.Ha en god dag vennen!

  6. Forresten fint at vi kan sosialisere på nett ettersom vi som travle mødre aldri har tid til å treffes ;-).I himmelen skal du og jeg stadig sitte hengslengt i hvert vårt badekar med løveføtter med et glass rødvin i hånden og en bunke interiørblader på et bord ved siden… mens vi reflekterer over både det ene og det andre ;-).

  7. Nå måtte jeg le godt her,en kjempe historie. Klem fra sør

  8. Hi hi, kjenner godt til den dropparmen ja! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: