Uncategorized

Face your fear ~ Regines blogg

I Dagbladet fredag kunne vi lese om Regine Hansen Stokke, http://sinober.blogg.no/, ei ung jente som har blitt rammet av MDS, beinmargsvikt med fare for utvikling av blodkreft. Regine selv vet ikke om hun kommer til å få oppleve sin 18-årsdag som er nå til sommeren. Dette er sterk lesning og jeg opplever med ett interiørblogging som en helt fjern verden. Jeg har vært på loppemarked med barna mine, vi shopper, vi lever og har sommerferieplaner…
Men så tenker jeg at det er noe med at det er plass til begge verdener ~ det er tider for alt, en tid til å le, en tid til å gråte… Det er det som gjør livet så rikt og det er noe av det som gjør livet så krevende, lærerikt og fint ~ på mange måter. Selv har jeg en datter som brakk nakken for et par år siden, det var og er alvorlig, men ungen lever.
Livet er så sårbart og skjørt, la oss ta vare på hverandre ~ ringene til de ulike verdenene vi er innom, møtes stadig.
*
Foto: fra Regines blogg

Ut fra bloggen til Regine og ut fra artikkelen i avisen, virker det som om hun ei utrolig sterk, reflektert og flott jente. Hun har ønsker om å få oppleve konserter til sommeren, hun møter frykten, hun deler gleden, hun viser sorgen.
Jeg kan ikke annet enn å beundre dette unge mennesket og sende varme tanker og bønner.

8 kommentarer på “Face your fear ~ Regines blogg

  1. Flott innlegg! Håper du har en god søndag! Klem-Mia

  2. Hei du…Enig veldig sterk ung jente…Har lest litt på bloggen hennes de siste dagene…Og synes det er sterkt å lese…Og merker meg så utrolig reflektert og voksen som hun er..og sikkert har blitt av denne forferdelige prosessen…God søndag videre til deg…God klem fra Bloggeren Drops

  3. Utrolig sterk historie om en ung jente. Som du sier la oss ta vare på hverandre. Klem fra meg

  4. Enig med deg. Flott innlegg. Ha en fin uke.Klem ingunn

  5. Tusen takk for en flott kommentar hos meg. koselig at du vil være med i konkurransen min også.Flott innlegg jeg sto selv og leste avsisa når jeg så dette på utsiden. Meget sterk historie.Ha en flott ukestart

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: