Uncategorized

Hurra…..!

Her i heimen har vi i dag feiret husets yngste, som har blitt 10 herlige år… I går kveld bakte hun og jeg muffins med rosa glasur og hvite og rosa hjerter….
*
Muffins på det lekre stettfatet (Maison de Campagne) jeg fikk av en av mine beste venninner i fjor til bursdagen min…
*
Bursdagskort og gaver i senga på morgenen….jippiiiiii…!
*

Fredag kveld var vi på badeland på Askim og det var en helt topp måte å feire på! Jentene lekte i vannet i fem timer til ende, hadde knapt tid til å spise og vi foreldrene kunne slappe av ~ etterhvert utpå kvelden, ble det disko på badelandet og det senket ikke akkurat stemningen :o)
*
Og her er jenta mi…
Gratulerer med dagen, snupp!
*
Stolt mammaklem!

13 kommentarer på “Hurra…..!

 1. Gratulerer så mye dagen hos dere. Så morro med badeland,kan si meg enig at det er morro med sklier og det som er.Tror aldri man blir for gammel til det. Klem fra Kristin (pakke sendes imorgen eller onsdag til deg).

 2. Takker! Og bading er moro! Har aldri vært på dette badelandet før, men det var virkelig bra!Gleder meg til pakke, det blir kos, det!Klem!

 3. Så koselig…Hipp hurra for 10 åringen…Drops=)

 4. søt 10 åring.grattis 🙂

 5. Hei, jeg har ikke vært innom deg før, så koselig det var her, da!Skjønne rosa muffins ;-)Ha en fin kveld, klem fra Lenemora

 6. Hei på deg.for et koselig innlegg :)og gratulere med 10 åringenMange koslige bilder har du på bloggen din ;)God natt ønskes deg og dine

 7. Gratulerer med husets 10 åring:) Så søt jente..Må være drømmen for en 10 åring å feire dagen i badeland..Hadde bowling gursdag for en stund siden,jentene koste seg og det var veldig avslappende for oss voksene:)Ha en super fin vår dag i morgen:)Klem Anita

 8. Gratulerer med 10-åringen din. Og takk for innlegg hos meg. Ha en fin uke.

 9. Hurra for lillesnupp!Jeg hekler dem sammen. Om du søker på youtube, er det en del snutter som viser hvordan. (Tror jeg) blir vanskelig å forklare deg hvordan jeg gjør nøyaktig, men jeg hekler en kjedemaske mellom de tre stavmaskene. Jeg hekler rutene sammen, samtidig som jeg hekler siste runde på hver enkelt rute. Skjønte du den? Tog du an?????Klemmer. PS! Hadde gjort seg med et lite meeting?

 10. Grattis med vel overstått feiring av din søte datter:O)Jeg syr mine lapper sammen…løfter halve masken fra hver lapp og syr de sammen..enkelt og greit..Og resultatet blir kjempefint….Lykke til både med monteringen og navnforslaget…..Kult:O)

 11. Jeg har faktisk sett… har bare glemt å kommentere. Hun er utrolig skjønn og ligner veldig på mammaen sin!Men Askim? Om du kan ha badebursdag i Askim, er jo ikke veien hit særlig lang ;-).

 12. Hei og gratulerer med jenta 😀 Så fine bilder, ser ut til at det ble en vellykket bursdag!Ja, jeg vet av hun som var med i Bolig Pluss nå vettu 🙂 Bloggekjenner henne! HeheHa en fin dag!Klem Jorid

 13. Hei, og takk for koselig besøk på bloggen min – alltid så kos når nye titter innom…Gratulerer på etterskudd til datteren din :o)Ha en fortsatt fin uke!Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: