Uncategorized

Pysjamasparty og hjertebloggen ~

I dag nyter jeg våren ved sjøen, jeg bor på innlandet, men er født ved havet, hatt alle mine somre der og har sterk tilknytning til bøljan den blå ;o)
I kveld venter jentefest, pysjamasparty må vite (ta med bamse, sa vertinnen..Nå har jeg spurt om Nannimannen kvalisfiserer for bamse, men det gjorde han ikke, var svaret. Nannimannen mener på sin side at det vet vertinnen ingenting om, ~ og det har han jo rett i ;o).
Jeg har lyst til å sende awarden til enda en blogg, Hjertebloggen har jeg sans for: http://annalisasblogg.blogspot.com/
Jeg har også fått premien min fra Kristin, http://kristinshjem.blogspot.com/, rett før jeg dro hit på min lille weekendutflukt, TUSEN TAKK (varm klem!), jeg skal legge ut bilder av det koselige innholdet når jeg er hjemme igjen! Jeg har aldri hatt noe fra GreenGate før, så jeg er veldig begeistret over innholdet i den koselige pakken fra Kristin!
*
Foto: GreenGate
*
Og til hjertebloggen:
*

«Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET – nærhet i rom, tid og forhold.Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye.
Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.»

Nyt dagen alle bloggedamer!

9 kommentarer på “Pysjamasparty og hjertebloggen ~

  1. Så gøyalt funnet på, med pysjamasparty for voksne damer!!….noe der har holdt på med lenge? Har dere noen spennede tradisjonsritualer?Jeg og mine 3 barndomsvenninner bor så nære, at vi skjelden overnatter hos hverandre.Hvis vi først tar «et» glass vin, blir vi aldri ferdig før solen har stått opp…da er det godt å ha bare noen meter å gå hjem. Vi blir aldri ferdige med «hvem ringer etter drosje» kommentaren… :)Ha en fiiiiiiiiiiiiiiin lørdagskveld!

  2. Pysjamasparty er stas! vi hadde for noen år tilbake, kjempemoro!! :))Kos deg ved kysten, jeg skulle egentlig vært i Moss i helga, men kroppen ville ikke bli med. 😛 Har heller kos meg i sola med is, og nå skal jeg ta en cowboystrekk, lillefrøken ville nemlig opp 06.30 i dag. *gjesp*Ha en flott helg!!

  3. Hei,godt å høre at den er kommet vel frem. Kos deg idag og nyt helgen videre. Klem fra Kristin

  4. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min.Så fint det var her inne hos deg!Lo høyt da jeg leste det herlige visdomsordet fra Ole Brum i et innlegg litt nede på siden – i det ligger store hemmeligheter begravet.Ha det gøy i pysj-partyet, hørtes jo veldig koselig og avslappet ut, tror jeg må arrangere noe lignende om ikke lenge, takk for ideen!Klem Lenemora

  5. Jeg har tatt bilde av perlehjertet som jeg deler ut for «nei takk til reklame» utfordringen.»Lurte på om du kunne ta den ring (link)og la den vandre»….hente den på siden min?:)Jeg kommer til å spørre flere damer om det samme..Klem, M

  6. Håper du har hadde en fin kveld i går :))så gøy å få pakke i posten Greengate har så mye fint,spør om ikke du blir litt hekta …ha en flott søndagklem fra meg

  7. Har du først begynt med greengate er det bare å belage seg på å få dilla!!!

  8. Ja, er det ikke rart hvordan fenomenet mann blir samtaletema når vi jenter prater til langt på natt….både på godt og vondt…..Den kjærligheten altså….det er ikke for amatører…..Det er for spesielt interesserte…..;)

  9. Å tusen takk vennen, for at du deler awarden din til meg!!Kor glad eg vart!!!Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: