Uncategorized

Green Gate, vintageskjerf og vennskap ~

For en deilig start på helgen…
*
*
Fredag rett før jeg dro ut til sjøen sammen med Nannimannen, kom dette nydelige settet i posten fra Kristin, http://kristinshjem.blogspot.com/, ~ mitt første (jepp!) GreenGate produkt ~ herlig innpakket i matchende farger …

Flere av dere som har vært innom bloggen har sagt jeg kommer til å bli hekta og det kan medføre riktighet…

Tusen takk, Kristin! Kopper og duk er allerede i bruk!
* *
Noen dager før kom dette skjerfet jeg bestilte fra Kathrin, http://dansparoser.blogspot.com/, nydelig innpakket og med en liten ekstragave i form av disse nydelige kakeformene…
Tusen takk..
*
*
Skerfet har jeg brukt hver dag etter at jeg fikk det og jeg har fått mange koselige tilbakemeldinger (ooooj…å…så fint!…Helt deg, altså… Åja, du er jo sånn shabby chic-dame, du…)
*
*
*
Koppen på bildet fikk jeg til jul av en av pysjamasdamene fra helgens pysjparty ~ og snart skal jeg skrive noen bevingede ord om vennskap ~ jepp!
Ta med deg ordene på koppen inn i en ny uke:

Jeg ønsker deg lykke ~
Jeg ønsker
deg en stille,
evig glede
i de små ting ~

Takknemlig er jeg, for venner og bloggvenner ~ for dere!
~ Nanni ~

17 kommentarer på “Green Gate, vintageskjerf og vennskap ~

 1. Se der ja…skal si Nannydamen har fått seg mye go`saker både til deg selv og heimen….Skjønner du har kost deg i pysjen også..hi-hi…Go`uke til deg fra meg:O)

 2. For et herlig skerf,sånn vil jeg også ha ;))ja ja så er det kveld igjen og ny uke venter…Men fri til fredag da er det jo 1 MAI.takk for så hyggelig kommentar på bloggen og en god uke til deg klem fra meg 😉

 3. Hei.GreenGate er lett å bli hektet på,kjøpte selv to nye kaffe/te kopper igår med små roser på. Godt at du likte gaven,og at den kom vel frem 🙂 For et utrolig fint skjerf du har fått,det var helt utenom det vanlige.Er ikke rart det har blitt kommentert,for det var fantastisk. Klem fra Kristin

 4. hi hi har allerede vært og spurt om hun kan lage noe lignende til meg -så det er en fin fin reklame du gir :)) natt i natt

 5. Hei Nanni! =) Så hyggelig med fine ord og link og gode greier! Takk for det.Sent nå…. blogges mer en annen dag. Nattaklem fra meg til deg.

 6. fine ting du har fått og bestilt 🙂 alltid like koselig å hente slikt i postkassa!!! 🙂

 7. Takk for koselig kommentar på bloggen min 🙂 har lagt meg til som følger hos deg, gleder meg til å følge deg videre! Er så godt som helt ny her også 🙂 – så jeg har enda masse å lære! Det er jo bare så supermye fint å se rundt omkring hos folk – deriblant hos deg! :0)ha en fortsatt fin dag, Nanni!klem/Lisa 🙂

 8. Hei Nanni, jeg fikk ikke frem bildet i mailen du sendte til meg…..Kan du legge det på bloggen, kanskje?Jeg har fått noen morsomme henvendelser på mail, men ikke noen «merker»! Det morsomste forslaget var «Ja til møbelkataloger, nei til menighetsblader»….Huff og huff…interiørverden har vel vår egen religion…..vi snikinteriørifiserer samfunnet?Nok om det, jeg må jo si deg at det var et utroooooolig fint skjerf!!!!Og trappegangen din er sååå fin….!!!:)

 9. Å så nydelig gåve du fekk. Sjønne fargar.Og skjerfet du bestillte var bare aldeles nydelig!!!Ønska deg fin kveld.Klem

 10. Så flotte ting du har fikk, en slik lyseblå duk skulle jeg gjerne hatt selv!: )Jepp, skal til Cannes.. Har vært mye i Frankrike, men mest i Normandie, Nice, Haut de Cagnes og Vence.. Har kun vært på et par dagsbesøk i Cannes og likte byen!! Var det ikke du som hadde bodd der en stund?? Så spennende, det hadde virkelig vært livet for meg!: )Ha en fin kveld videre,Klem fra meg: )

 11. Vinkorker og blåskjell….du hvor stilig..og fantasifullt..har du det inne, eller pynter du på utebordet med det?Jeg husker en halvlaget korktavle på en hybel en gang….eller skal vi si vinkorktavle…:)Det var før i tiden det, før skrukork tidene….:)

 12. Hei, nå er jeg her igjen!Det er en aldri så liten beskjed til deg på siden min, jeg håper du synes det er gøy å være med på !!Klem fra meg!

 13. Nydelig skjerf, det falt jeg totalt for!! Ha en fortsatt fin uke! Klem-Mia

 14. Hei Nannimor. =) Kveldsklem tilbake. Så koselig med hilsener fra deg både her og både der! Mmmmm…. Kleeeeeeeeemmm til deg,snuppa!

 15. Hei,så koselig med en hilsen fra deg.Kvelden her nyter jeg i den stille stund nå når lillemor sover.Har fått tak i noen fargekart som jeg studerer,skal male stuebordet i en hvit/beige farge.Ikke lett å finne riktig farge,så jeg håper den dagen jeg finner en farge at det blir bra.En kopp te høres fantastisk godt ut,lurer på om jeg skal lage meg en før jeg kryper til køys. Klem fra Kristin

 16. Takk for koslig hilsen – fin blogg du har ! Skjerfet er så nydelig – hun er veldig flink !! Klem A

 17. Der var du ja!Lurte på om du var på nett i kveld.Jeg har fått vite av ungdommene her at jeg er «Susan» i «husfruene»…Jeg vet ikke om jeg skal bli smigret eller fornærmet? Terri Hatcher er jo søt?Hvilken frue er du, tror du?Natta!!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: