Uncategorized

Gave i posten nok en fredag ~

~ det kan knapt bli bedre!
Jeg jobbet hele dagen i går, kjørte barn hit og dit og da Nannimannen og Nanni omsider var på vei til en svipptur for kaffe hos venner og prat på kvelden, fant følgende scenario sted:
*
«Det ligger pakke til deg hjemme, forresten» ~ sa Nannimannen. «Hva????» ~ utbrøt Nanni på en høyst (u)kontrollert måte, ~»OG SÅ HAR DU IKKE TATT DEN MED!!!!!!!» (stemmeleie i halvfistel). Hvordan skal jeg kunne konsentere meg med kaffe og prat når det ligger PAKKE TIL MEG hjemme? (på dette stadiet var Nanni som en blanding mellom et menneske som aldri hadde fått en pakke i hele sitt liv og som et barn som har oppdaget en gave dagen før bursdagen sin og ikke får den av mammaen sin). «Men den ligger jo der når vi kommer hjem«, sa Nannimannen som alltid er veldig rolig (det er en fin motvekt til Nanni). Og DET skjønte jo Nanni.
Så da roet livet seg og kaffeprat borte var koselig
og vel hjemme ventet denne kooooselige gaven fra Lenemora http://lenemoras.blogspot.com/:
*
*
TUSEN TAKK, Lenemora, for oljelampe, badekule (jeg eeeelsker å bade), teposer og Café Caramel til bloggekos og et koselig kort med gode ord…!
*
Dette er en del av Gi videre-leken, der de tre første som skriver på dette innlegget og som ønsker å være med, får en gave fra meg innen 365 dager. Så skal dere selv gi videre til tre innen 365 dager… SÅ først til mølla og med et ønske om å delta… ;o). Jeg koser meg allerde med å pønske ut gaver…!
Du kan selvsagt skrive uten å delta i leken, det er bare koselig!
*
Den største gleden vi kan ha, det er å gjøre andre glad…
*
I kveld har Nannimannen invitert meg ut på middag og konsert med Hallujagitarguttene, jeg gleder meg!
Ha en deilig dag, bloggedamer!

29 kommentarer på “Gave i posten nok en fredag ~

 1. ååå, så heldige vi var 🙂 vi fikk samme gave! Oljelampa var nydelig 🙂 gleder meg til å tenne den! Håper du har d bra og at helga blir fin! :)klem/Lisa

 2. ..da er vi to badenymfer….kos deg med gaven og hallelujaguttene i kveld..det blir nok toppers….her gjøres ingenting og litt sying av ny kjole..skal i bryllup om et par uker…så skal jegtrene litt..og gjøre ingenting etterpå..jo et deilig bad skal jeg ta…mmmm…gleder meg allerede..klem 😉

 3. Så moro dette vil jeg gjerne være med på:) Skjønner godt reaksjonen din, sånn er jeg også:) Ha en flott helg!

 4. Kjempe fin gave du har fått… 😉 Jeg blir gjerne med… ELSKER å gi bort gaver…!!!Ha en vidunderlig dag videre… :D*— Klem —*

 5. Kjente meg sååå igjen i det med pakker som må vente.Det er direkte uutholdelig, ikke sant! Jeg er i godt voksen alder fortsatt som en unge når det kommer til gaver. Min kjære husbond har lært seg trikset med å bli en god gjemmer, etter mange år med meg som snuser opp slikt som en blodhund med ferten av vilt i nesen ;-)Du.. takk for litt trøstens ord.Jeg håper inderlig du har rett i at det blir bedre tider fremover, for brannen var bare toppen av isfjellet.Og, ja, det å ha tilgang til et slikt «lager» av gamle møbler og antikviteter ER rett og slett uvurderlig.Kan ikke få sagt det ofte nok, hvor mye jeg gleder meg til vi har kommet så langt i gjennoppbyggingen at det er møblenes tur til makeover! Farger, farger, farger :-DHa en fortreffelig helg!Stor klem fra meg

 6. so fine ting du har fått! kjekt med gave i posten 🙂 eg er og med på ein sånn gi videre leik, so venta i spenning…det neste året ca..hehe :)god helg 🙂

 7. Halloooooo Nanette!!!Så fine saker….skal si denne bloggingen fører med seg koselige ting i posten.Jeg ser i stjernene at det kommer noe mer din vei.:DI dag har jeg vært på IKEA, frivillig på en LØRDAG………En tur på Home & Cottage; kjøpte nydelig (litt for dyrt) sengetøy…Så var jeg på KID etter kurver, det er tredje KID butikken jeg har vært i, som er utsolgt!!:(Og gjett hva! Jeg oppdaget en ny livsstilsbutikk!!:DNydelige ting og tang som vi liker…Og klær fra bl.a.www.container.dk og http://www.culture.dkSukk...!!Jeg skal tilbake dit i uken……det ryker av lommmeboken min etter handlerunden i dag….Kos deg masse med halleluja kameratene i og helaften på byn!!!Stooor klem fra meg!

 8. He he he..ikke kjekt å vite at pakken ligger der og ikke kan bli åpnet… Flotte ting du fikk da… heldige du…og jeg havnet langt ned på siden her jeg..jajaja.. får ikke med seg alt…kos deg med middag og konsert i kveld..klemmer til deg =)

 9. Hei. Så flotte ting du fikk,de var virkelig fine. Kos deg masse ikveld 🙂 Klem fra Kristin

 10. Ha en kjempe koselig kveld på konsert med «Halleluja-go`guttene»!! hihi. Tipper det blir koselig!!Hilsen L-jo

 11. Så moro med pakke, da ! Skjønner godt at Nanni var ivrig etter å se hva det var.. Så mye spennende du fikk 🙂 Takk for kommentarene på bloggen 🙂 I dag har jeg vært med en venninne på alternativmesse ! År siden sist, men moro !Ha en super søndag !Beste hilsen fra Lilleba på Rusk og Rask…

 12. Å så nydelig gåve du fekk. Gratulerer.Ønska deg ei fin helg vidare.klem

 13. Hei du Nanni!Nå er det kaffe og litt sjokolade i sofakroken..mmm…oppdaga at jenta di heter det samme som eldstejenta mi..vakkert navn..var inne på Miribloggen skjønner du…….arti historie med saxofonen…jeg elsker saxofon…den er jo ofte med i jazzsammenheng da…Har du vært på kafeén «Bare jazz» i oslo? Koselig med platesjappe i underetasjen..der de spiller den deiligste musikk..så er det kaffe servering ute og oppe i andre etasje….ligger på Grensen…var der på mandag…da drev de å bygde om på utsida..så jeg fant nesten ikke inngangen…der må du ta deg en tur….vet jo ikke hvor du bor..men skjønner det er på østlandet et stad….ha en super søndag videre…skal til Sverige med jobb fra tirs-fredag..så blir litjguten min 8 år på søndag på selveste 17.mai….gleder meg…Klem 😉

 14. Så fin gave du har fått:) Ha en fin kveld:)

 15. Så heldig du er…alltid gøy med pakker.Hørtes fint ut med konsert og middag- snill mann du har;)

 16. Hei!!!Jeg håper du hadde en festlig aften på byn i går.Har du sett klærene til Rosemunde?www.rosemunde.dkSUKK!!!Nå må jeg ut på trimmetur…..Ha en fin kveld!!Klem fra meg

 17. Hei!: )Åå, så flott pakke du fikk da.. Hihi, skjønner godt at du var spent på hva det var og at kaffebesøket bar preg av det:D Selv vant jeg en konkurranse for et par uker siden og fikk hilsen mens jeg var i Frankrike om at pakken var sendt.. GJETT OM JEG HAR GLEDET MEG!:D Jeg har fortsatt ikke sett hva det er da posten (naturligvis) har vært stengt idag.. Du kan jo tenke deg hva jeg skal gjøre før jeg gjør noe annet i morgen tidlig; ) Pay it forward er en fin ting, er selv med på det og har nylig mottatt en flott pakke!: ) Hyggelig å kunne glede andre med noe fint!Ønsker deg en super uke, Nanni!: )Klem

 18. SV Nanni:Ja dyr gjør livet mye mere verdifullt føler jeg 🙂 De gir så mye, men krever egentlig så utrolig lite iforhold til feks oss mennesker som «krever» og ha det fint rundt oss, ha flotte møbler, mange venner, god mat osv osv :)Dyrene er liksom glad så lenge de får kjærlighet og omsorg og mat og vann da såklart 🙂 hehe ..Hyggelig du la deg til hos meg også som følger :)Klem Jatte 🙂

 19. Hallooooen Nynette!!!Er du oppe sent fordi du ranglet i går, eller?Jeg har søvnproblemer, jeg….LYS våken….tenkte å taste til jeg sovner….blir litt lei av å stirre i taket….Ellers ser jeg frem til en fiiin dag i morgen, skal beise både det ene og det hitt!Klem klem

 20. Det er jo bare at blogglandia trenger en natteravn som passer på rundt om, vet aldri hva som kan skje….»Det var akkurat her at hacking ikke fant sted…»Klem igjen!

 21. Hallooooo, jeg er jo tidlig oppe om morran jeg da, og så er det 20 stykker før meg på dette innlegget??? *skuffa!!!!!* Jeg vil også «væme», elsker gaver!!! Og kjente meg igjen i din fistel. *flire*Nå skal jeg se på lillemors blogg. ;)Ha en flott dag!!Vibeke 🙂

 22. tusen takk for koselig kommentar på bloggen 😀 Du har en herlig blogg, legger deg til i blogglisten vår, håper det er greit 🙂 Ha en herlig dag!

 23. *LOL* ikke ukjent det der, du, med pakke hjemme osv… Har virkelig ikke ro på meg til å vente for å pakke opp…Husker den samme følelsen da jeg var ti og ventet på pakke fra Pennyklubben…Skoledagen gikk alltid såååå sakte da!!koselig kake du viser også, den ser fantastisk god ut! Ha en strålende dag videre!Klem fra Cathrine

 24. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, og takk for linken. Jeg legger også link til deg.Koselige og inspirerende blogg du har. Enig i at det er gøy å få pakker.Klem!

 25. Det var koselig du likte gaven :)Klem Lenemora

 26. hei -1000 hjertelig for godbedringsklemmen! I dag er jeg oppe og går igjen! godt!..gratulerer så masse med gaven, så moro..!..og de koppene på side min, er mine – lider av koppe-galskap, tror jeg..finner alltid noen nye, vakre..ha en fiinfiin kveld -moaklem

 27. Hei snuppa, kommer innom og ønsker deg en strålende aften!Her i gården er formen skral, men med litt hvile går det nok bra. Skal prøve å få beiset kjøkkenbenken min, har funnet en flott farge! Og så var det kontainervarpet….det skal også under penselen!Jeg skal ta bilder til bloggen….selv om jeg har et dårlig kamera for tiden…..Nå blir det laks og krydderpoteter for two…..og en aften offline..Klem fra meg

 28. Heia Grattis med gave , er så moro å vinne!! Klart du kan legge Annas Rom på bloggen din , kjempehyggelig det .Klem

 29. Så koselig med gave 🙂 Og lampa var flott! Jeg synes det er like gøy å gi som å få gaver 🙂 Er spent på om mine premier vil slå an…Ha en flott uke!Klem Linda

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: