Uncategorized

The winner takes it all ~ nesten…

Etter diverste matematiske utfordinger, har Nanni, Nannimannen og barna kommet frem til en hovedvinner og også til en trøstepremie…(som seg hør og bør). Utfordringen i seg selv har også lagt i at Nanni måtte til lege i dag og ta svineinfluensatest (seriøst!!!!), men så ringte legen og sa at det var nok bare var en heftig infeksjon av type lungebetennelse eller annen moro (crp på 123 og senkning på 67 ~ for de som forstår seg på slikt). På vei hjem fra legen og innom apoteket klarte Nanni å begynne på en liten avsviming, men er nå trygt plassert i senga etter nye feberrunder, yjihaaa

Så det tar noen dager før Nanni kommer seg ut og på posten. Nok om det!

*

*

Jeg skrev alle navnene på en laaaang remse, der de som tok flere lodd (følger og link) fikk navnet ført opp flere ganger. Så tok Nannimannen og sa et tall mellom 1 og 109 og ikke vet jeg om han tenkte på noe spesielt, men han sa 78! ~ Og 78 er Forførende Fargerhttp://forforendefarger.blogspot.com/ !!! Gratulerer! Du har vunnet tingene på bildet!

*

Jeg har blitt litt overveldet av responsen, så koselig med alle som har linket og lenket og som har skrevet mange gode ting under innlegget og også etterpå, så her måtte trøstepremie til. Ettersom det er fire Nannibarn (inkludert Miriungen), fikk disse si et tall hver fra 1 til 109, disse tallene delte jeg på fire og da ble vinneren nr. 43 og det er Romantisk Vintagehttp://romantiskvintage.blogspot.com/ !! Gratulerer! Jeg skal tusle ut på lokal interiørbutikk og finne noe kos…

*

*

Forførende Farger og Romantisk Vintage, send meg navn og adresse på annikken40@hotmail.com,

så kommer det koselige greier i posten når jeg er på beina uten å svime av igjen.. 🙂

Tusen takk for alle kommentarer i innleggene, jeg skal innom dere alle, men er litt tom for ork om dagen, men snart er jeg der igjen…

Klem fra host-og feberNanni 🙂

38 kommentarer på “The winner takes it all ~ nesten…

 1. Test ~ jeg har fått tilbakemelding på at man ikke kan legge igjen kommentarer her, så jeg må sjekke litt…Kanskje både pcen og jeg har feber…?klem ~

 2. Hei!Gratulerer til vinnerne.Håper det går noe bedre med deg at du nå snart er frisk.God Bedring.Klem fra Kristin

 3. HVA???Det er ikke mulig!!!Har JEG vunnet noe??? JEG???Jeg kjente hjertet hoppe over et par takter da jeg skrollet teksten under innlegget og så «Forførende Farger» dukke opp med uthevet skrift. Seriøst, jeg vinner da aldri noe! Den eneste gangen i mitt liv, som jeg tidligere har vunnet noe, vant jeg en rusten og ødelagt «sekatør» (hagesaks) som var nydelig pakket inn i rosa papir med sløyfe på, under et årsmøte i en hageforening i Sverige… (Den går nå som vandrehistorie hos Søta Bror)Jøss… Ble bare så fryktelig glad :-D(Trengte virkelig noe å glede meg over nå, så tidspunktet var perfekt)Men, jeg likte IKKE det jeg leste om frykt for svineinfluensa, (heldig var det ikke det!) for ikke å snakke om crp på 123 og en senkning på 67! Besvimelser, lungebetennelse… Kjære vene deg Nanni!Kryp til seng, glem verden i rundt deg og la familien varte deg opp til kroppen din friskner til. Drikk mye og slapp av og sov. La kroppen få tid og ro til å restituere seg selv.(Sa helsearbeideren;)STOR GODBEDRINGSKLEM fra meg

 4. Gratulerer så masse til de heldige vinnerene… uff a meg… svineinfluensa test… men så bra at det ikke var det da.. ganske skremmende… god bedring…håper du kommer deg rakst…klemme rO=)

 5. Gratulerer til vinnerene!!Nanette, jeg sender deg en mail!Klem fra meg

 6. Uff da,lungebetennelse er ikke noe å spøke med…Og nå midt oppi 17-mai forbered./kurs osv…nei og nei….Håper den forsvinner like fort som den kom..Bono er på jobb idag,etter en uke hjemme…så det går fremover…Ps!Hva het den cafeen igjen?lovte å sende meg pengene,men ikke fått de…hm…

 7. Stakkars deg, og god bedring. Vær forsiktig, lungebetennelse er ikke å spøke med. Nå sankker jeg som den bestemoren jeg er.Klem!

 8. fint hos deg,- men stakkers deg som er syk… god maiklem, magny

 9. Så heldige vinnere!!: ) Men stakkars, stakkars deg.. Du har blitt skikkelig dårlig du skjønner jeg.. Du får krype tilbake til sengen, Nanni og skynde deg å bli frisk.. : ) Masse god bedring,God klem og varme bli-frisk-tanker fra meg!

 10. Svar til Nanni:Ja han er kjempenydelig :)Dette blir nok kjempemorro ..Mye jobb ja, men kan tenke meg kjærligheten og alt man får igjen av den lille rakker`n gjør det veldig verdt det 🙂 he he ..Klem Jatte 🙂

 11. Gratulerer til vinnerne :)Håper at formen din er stigende Nanni slik at du får ei fin 17.maihelg sammen med familien din :)stoooor godbedringskos til deg!!!

 12. Takk for koselig hilsen hos meg og for at du har linket konkurransen. Kjempe fin blogg du har! Ser at du også har hatt en konkurranse. Neste gang er jeg med 🙂 Ønsker deg masse god bedring!!! KLEM FRA MAIA

 13. hei,hei…huff da! lungebetennelse, stakkars deg..!en godbedringsklem sendes over via bloggen!masse god bedring -moaklem

 14. Uff, hørtes ikke godt ut å ha det sånn!!!Takk for koselig kommentar også var det artifg å titte på ungens blogg også – gøy når avkommet følger på….Ønsker deg veldig god bedring!!Klem fra Lenemora

 15. ..der er du vet du..stakkar deg vennen…ta det med ro ..sov masse ..og drikk masse te…tenker på deg!! jeg er fortsatt i Sverige..har vært på festmiddag i kveld.Trivelig! Men nå er det senga….Eldste min er også 18 år…jeg har tre jenter på 18, 16 og 14..og så munstemann da..som har bursdag ja på søndag….Så herlig at gutten din har vært på «Bare jazz»…der er det trivelig!Jeg bor på sotra utenfor bergen..men er trønderjente sjø….nå får vi snakkes senere…natta….

 16. Kjære Nanni ! Håper du blir veldig fort bra igjen ! Ikke no’godt å drasse på slikt..Har svart på ditt innlegg om fotorammer på mitt siste innlegg på Rusk og Rask.Håper du får det til.. Ikke vanskelig :)God bedring! Klem fra Lilleba

 17. Hmm… så det var køyenummeret på skuta som var det avgjørende…Passet bra siden jeg også har seilt, og er utdannet innenfor faget ;-)Fortsatt god bedring!!!Klem

 18. ,¸,¸.,¸(o´, ,`o)´( (O) )`( :)`.,´(:)(,,,)..(,,,)SusaM melder seg!Hååååper at du blir bedre snart!! Vi har jo så mange gøyale bloggestreker foran oss!!Jeg har vært veldig flink (og tålmooooodig) mamma og laget mat til ungdommene………jeg så sikkert ikke stresset ut i det hele tatt på vei hjem med femten bæreposer pluss balkongflagg! I dag har tre venner ringt meg og sagt at de er glad i meg…..tenk for en rikdom…….jeg er så takknemlig for mine gode gamle venner som har vært der «in sick and sin» som vi sier!!Nå har jeg luftet Ipodden en times tid, så nå er det nattaklem fra meg!!

 19. Åhhh, så kjempemoro at jeg vant en liten premie hos deg…stor stas:) Jeg som aldri pleier å ha vinnerlykke og så vinner jeg to ganger på kun kort tid….så glad jeg ble:)Men uff, ikke noe kjekt å være syk, høres ikke mye godt ut…men sååååå bra at det ikke var svineinfluensa… håper det går bedre meg deg nå:) Fortsatt god bedring,nanni:)Klem

 20. Heisann du. Kjempe koselig at du tok turen innom meg. Jeg skal lese bloggen din snart, men er i farta ut nå. Ha en koselig helg du 😉

 21. Halloen Nynette!!Innom i full fart med kaffen i ene hånden, og knekkebrød i den andre……ut og handle, og ungdommer til middag……travle dager….Ønsker deg en fin fredagskveld!!!Klem klem!

 22. Gratulerer så mye til helt sikkert lykkelige vinnere!!!!!Ønsker deg en god hlg, og en herlig 17. mai feiring på søndag!Goklem fra Hildegunn

 23. Gratulerer til de heldige vinnerne!Hellemin, testa for svineinfluensa, what?! Ennå godt at det ikke var det da… Men ikke no gøy å være syke! God bedring til deg og håper du er på beina igjen til 17. mai!Klem Linda

 24. Hei Nanni!Uff så utrolig ekkelt. Håper du er bedre nå, og at du får muligheten til å nyte 17 Mai. Jeg vil også benytte anledningen til å gratulere vinnerne:)Klem fra meg

 25. Roser til Nanni!!@->- @->- @->-Håper du er frisk og tidig igjen!!!Klem fra meg!

 26. Kommer bare innom for å ønske deg en flott dag. GRATULERER MED DAGEN!Klem fra meg:)

 27. Stakkars deg!!!Sykehus på 17.mai………huff og huff så kjedelig!Både for deg og for dine!Ønsker deg goood og snar bedring!!!Stor klem!!

 28. Off det hørtes ikke bra ut. Hvordan har du klart å bli så syk da?Kjedelig å ødelegge en dag som dette. men håper alikevell at klarer å kose deg litt.

 29. SusaM melder seg!Ønsker Nynette det beste!!Håper du har det bedre!!!Klem fra meg

 30. Stakkars deg!!!HÅper at får hvile når du kommer hjem.Skal sende deg en oppmuntring i morgen!Klem fra meg!Ps….på din benk kan det stå; «Kom deg inn og blogg!» Tiii hiii!!

 31. Håper du er på beina snart..?? Trøsteklem fra Anette

 32. Huff og huff, håper formen er i bedring. Og gratulerer til heldige vinnere.God bedrings klem fra meg

 33. Heisann, da har jeg fått lest litt mer her. Koselig blogg du har. Jeg besøkte også vesla sin blogg 😉 Men det du sa om sølvtøy.. lenger ned her et sted. Jepp det er jo sant å bruke det og ha det fremme. Mitt bor visst i kjelleren, he he. Stilig hund som vokser og blir større…… Jeg lo godt 😉 Ha en flott dag 😉

 34. Kanskje på tide at vi gjør en avtale 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: