Uncategorized

Kunsten å være på sykehus ~

Kjære alle søte bloggedamer ~ tusen takk for mange gode ord!!
Og ikke et pip tilbake (nesten…), Nanni har nemlig vært på sykehus siden forrige fredag.
*
Etter diverse syt på bloggen i forrige uke fra undertegnede (og mange god bedringhilsener fra dere), tok hele sykegreia av. Crp´en forsvant opp i 170, senkningen på 90 (for de som forstår) og Nanni ble promte sendt til AHUS av fastlegen. Der satt Nanni og prøvde å prate seg delvis ut av en innleggelse, det var jo snart 17. mai må vite, det måtte da legen forstå!!! (lungebetennelse og fistel blir bare hvisking…) ~ og da kunne ikke Nanni være borte fra barna sine og ikke dagen før heller med alt som måtte gjøres, hallooooo!
Men det gikk som det gikk. Plutselig satt Nanni som en stor, blå marengs i sykehustøy og i blå dyne med blomster på…og hadde lungebetennelse på ordentlig med væske og medisin inn i hånda og endatil på isolat!!! Det nyttet ikke å grine seg ut av dette (Nanni prøvde)…
*
*
Underveis i dette scenarioet, innserNanni at dette å konvertere til liten dameveske (Nanni har vært kjent for sine romslige vesker med plass til en liten ponni ved behov), har sine klare ulemper. Med en heller ulekker bh stikkende ut av liten, lekker veske på grunn av manglende bag på grunn av manglede vilje til innleggelse, straffer seg. Bh av ved røntgen, greit. Bh på? Nei…ikke kjørende i seng gjennom korridorer. Bh stappes i veske. Bh tyter ut. Blå marengs tuter litt til….
*
*
Sykeseng anno 2009
(fantastisk seng med allverdens duppeditter og funksjoner opp-ned-hit-dit-knærne opp-haka ned-ryggstøtte osv)…
*
Og det skal nye AHUS ha, det var et funksjonelt og godt opphold, effektivt, hyggelige pleiere, masse frukt og grønt til hvert måltid, egne måltidsverter som serverte måltidene, eget rom med eget bad, tv/data/nett rett over senga (men utrolig klønete å skrive på), frie besøkstider (pga enerommene). I det hele tatt: det ble et bra opphold! Permisjon 17. mai ble det også og alle har (mot formodning) overlevd uten mamsa hjemme. Og Nanni har på en måte brukt litt av skattepengene…. ;o)
*
*
«Syk pike» 1880-1881 av Christian Krogh, bildet er hentet fra nettet.
*
*
Klok av skade, hadde Nannimannen tatt med pakke i posten til sykehuset (slik at blå marengsenanni forble rolig og ikke fistlet seg opp i noe nytt…), og se hva jeg fikk i trøstepremie av Anna Lisahttp://annalisasblogg.blogspot.com/ ~ dette nydelige hjertet i gammelrosa og beige… og med gode ord på et vakkert kort. Så koselig og så midt i blinken,
tusen takk!!!
Det pyntet opp på rommet som av interørbloggmessige årsaker kan beskrives som hyggelig og med skap og bord i bøk og med en god lenestol ~ der jeg etterhvert nøt både hjertet og Interiørmagasinet.
*
Nå nyter jeg å være hjemme igjen i egen stue og med labtopen på fanget og med maaange jeg skal innom og besøke i Bloglandia….! Dessuten skal jeg snart få sendt avgårde pakker selv, det gleder jeg meg til!
*
*
Klem fra en mye friskere Nanni
(som fortsatt skal ta det med ro en stund) ❤

33 kommentarer på “Kunsten å være på sykehus ~

 1. Oioioi, det gikk så gæli ja. :((( Stakkars deg!Lungebetennelse må være drepen (unnskyld uttrykket!), jeg sliter med bihulene og er helt kake, så kan bare forestille meg hvordan jeg ville vært med lungebetennesle type sykeinnleggelse!!Goooooood bedring!!!!!!!*klem*

 2. Hei skjønne Nynette!!Nå ble jeg glad for at du er mye bedre! Så fint at det går rette veien!!Det er ikke det samme uten deg, vettø!!Har ledd godt av innlegget ditt, selvironi er bra å ha i tøffe tider!Det var da enda godt at sykehusoppholdet var greit, når det først ble til det.Jeg lo godt av veske med plass til ponni ved behov……Kremt…Jeg har prøvd å downsize, men det ender jo bare med x antall ekstra nett….og jeg roter like frenetisk etter nøklene uansett.Koooos deg med fruene!!Jeg har begitt meg ut på kjøkkenbenkbeising…Klem fra M.æh..SusaM

 3. ÅÅÅ, det var deilig å sette seg ned med laptoppen……det har gått i ett i dag…travelt når man «må» shoppe etter jobb…:D!!Spørs om ikke jeg har gjort mitt i dag….kjøkkenbenkene er vasket med salmiakk og pusset med sandpapir…og beisen står klar….Den står vel klar i morgen også?Klem klem

 4. Du, det var lurt! Nøkler festet i vesken…husker min farmor hadde nøkkel i sikkerhetsnål i vesken….min nøkkelring er nok altfor stor….!:D

 5. Uff satkkars deg vennen… men så bra å høre at du er på bedringens vei.. Du skriver så herlig Nanni.. Du har en stor posrjon selvironi..som sikkert kommer godt med i en slik situasjon…Nå skla du BARE tenke på deg selv, gjøre det du vil…og bli frisk….Ja hva skal jeg svare på spr ditt. har vel egentlig brukt 10 på å bygge opp hagen… den blir vel adri helt ferdig. flytter litt, tilfører noe nytt hvert år…Men moro er det… Bli frisk nå vennen…Gode klemmer til deg kerstin

 6. åneiiiiiii… stakkers deg da!!! nå må du bli fort frisk,- leit å høre at du har slitt med sykdom, og så like før 17.mai,stresssss….. men må man , så må man, …sykehuset ble din redning, så godt at du bøyda av og dro dit! ønsker deg good bedring,- go`klem, magny ¨¨¨¨

 7. Hmmm, ikke hyggelig å være så syk at man havner på sykestua, nei – har selv ligget en uke med lungebetennelse for noen år siden. Da er det bare å ta seg tid til å hvile, lykkelig er du som kan kose deg på bloggene, da går jo tiden litt fortere….Ønsker deg veldig god bedring!P.S. Nyter å lese beskrivelsene dine, de er festlige – du er flink til å skrive!ForFRISKENDE klem fra Lenemora

 8. Kjære venn!!Så fryktelig å høre at du blei så sjuk. Så godt at du blei godt tatt vare på og blei fort frisk. Eg lå slik som du i oktober i fjor. Huff, trodde ikkje mannen skulle greie seg aleine med en baby attpåtil. Men det gikk bra, og alle klarte seg utan mor i hus ei stund. Det går som regel så bra.Godt du likte det lille hjertet, det gleder meg. Ha en fin veke vidare Nanni, og ta vare på deg sjølv.Klem

 9. uffdå 😦 det høyrtest jo kjedligt ut 😦 eg jobbar på til dagleg med pasientar med lungebetennelse so eg veit kor sjuk ein kan vert av det. bra du er komt deg!! men det kan henge i ei stund so ta det med ro framover! fortstt god betring :)kjekt at du vil vere med på konkurransen min :)Klem M 🙂

 10. Stakkars, stakkars deg. Fint at du kom på sykehus. Jeg er så gammel at jeg vet at man faktisk kan dø av lungebetennelse som ikke blir behandlet. Det var jo det folk døde av i «gamle» dager. Ta godt vare på deg selv. Jeg hadde lungebetennelse for noen år siden og det tok sin tid før jeg var helt frisk.Ang. Mijo design er hun i ferd med å lage seg en nettside. God bedring, og TA DET PENT!Klem!

 11. Ojj, dette har jeg ikke fått med meg! Stakkars deg da vennen! Er det bedre med deg nå da?

 12. Hei! Dette var ikke bra at det trakk seg så langt.Godt å høre at du fikk behandling og at du nå er på bedringensvei.Viktig å ta det med ro og slappe av nå en stund fremover.Hadde selv en «stille lungebetennelse» i feb/mars og bare det var forferdelig.Uansett Nanni så ønsker jeg deg God Bedring og godt å ha deg tilbake igjen.Klem fra Kristin

 13. Dette var nok litt av en tørn og komme igjennom. God bedring til deg!

 14. Åååå! Håper du blir helt bra fort! Men – jeg må innrømme – du skriver så morsomt at jeg måtte le, selv om jeg synes det var forferdelig at du havnet på sykehuset! Du har en flott evne til å fortelle!God bedring og god uke!Solrosa

 15. Huff,gikk det så ille…godt vi har gode sykehus. Og det var godt det ikke var tuberkulose som Munchs syke pike,tross alt. Du skriver morsomt og jeg ser det i grunn for meg!! Godt å være hjemme igjen,tenker jeg,kjenner følelsen av panikk ved å dra vekk ufrivillig, kontrollfrik som jeg er…Nå må du ta godt vare på deg selv og bli helt frisk!! Klem fra Anette

 16. Hehe! Jeg har også kjøpt pelargonium – to stykker. Ville ikke falt meg inn tidligere hvis det ikke hadde vært så mange bloggere som skrev om det. men de er fine, da! En rød og en hvit på terassen.;) Sol

 17. Neimen, uff stakkars deg…litt av en stri tørn du har hatt, men synes det var litt godt at du kom på sykehus jeg,slik at du fikk god pleie, ro og fred:))Man kommer ikke på sykehus for ingenting i dag, så du har vært skikkelig syk stakkars… godt å høre at det går litt bedre og at du er kommet hjem igjen:)Ikke tenk eller stress med gaven, haster virkelig ikke…og som du sier den som venter på noe godt venter ikke forgjeves:)) Nå må du ta livet med ro og bli helt frisk igjen!!Klem

 18. Du å du..det var leit å høre..Ja det er kjedelig å være på sykehus, men noen ganger er det desverre nødvendig..Så fint at du er hjemme nå og tar livet med ro…Kjempelekkert sengetøy;)Kjempefin trøstepremie du fikk da.. God bedring!!

 19. Så godt at du er bedre!Lungebetennelse er ingen spøk..selv hadde jeg lungebetennelse,kusma og bronkitt på samme tid..en smule redusert da gitt:)Du får slappe av og kose deg til du er helt bra..God bedring da:)

 20. Oi, da Nanni ! Jeg har vært uten-med-uten internett de siste dagene, så jeg har ikke helt fått fulgt med på alt som ikke var som det skulle være…..Håper det nå snart er som det skal være, og at du får brukt massevis av tid på å blogge 😀 God bedring, skal du ha !Siden du spør, så finner du det lille, snedige fotoprogrammet her:http://www.photoscape.org/ps/main/download.phpKan lastes rett ned, og «pakkes» ut. Innpakningen kaster du i søppelbøtta etterpå.Når du går inn i programmet, så ser du på høyre side et ikon det står «montasje» på. Klikk på den, så ser du all verdens forskjellige rammekombinasjoner du kan legge bildene dine inn i… Bare tør å prøv deg fram.. Bildene du åpner finner du til venstre. Når du har funnet den rammen du vil ha, drar du bildene inn i de ledige rutene, og tykker «save», øverst til høyre, og så er det bare å plukke fram denne montasjen i bloggen din :DHA en fin kveld !Beste hilsen Lilleba på Rusk og Rask 🙂

 21. `Hei Nanni:)Jeg må le litt, for en tragisk historie. Uff også på 17 Mai da. Men du får ta det igjen til neste år, det viktigste nå er jo at du blir frisk:)Håper du nårt kommer hjm og kan begynne på det normale livet:)Kos deg det du kan. Klem fra meg

 22. Hei kjære Nanni!Tusen tusen takk for at du fant inn til min blogg! – Så fant jeg deg også! Nå har jeg sittet her og kost meg litt med bloggen din, ledd en god stund for meg selv, for du skriver jo så godt! Kjenner meg så utrolig godt igjen i så mye du skriver, så det nesten blir merkelig:0)Håper det er ok at jeg linker deg, for jeg vil komme igjen, for en vakker blogg som denne setter jeg pris på:0)Ønsker deg masse masse god bedring nå – ikke lett å tenke på seg selv at man måååå ta det med ro bla bla bla.. når man er mamma – kjenner så godt til det selv – men prøv så godt du kan å gjøre denne tiden nå best mulig og unn deg noe selv når det er som værst:0)Godt å bli tatt vare på av helsevesen innimellom – man har faktisk ikke helt innsikt selv mange ganger i egen situasjon, når man har så mye annet i hode . f.eks 17.mai og barn og klær og hus.. og..men nå blir du frisk og kommer sommeren i møte:0)Håper vi prates igjen her inne – kos deg i helgen.Klemmer Heidi-anitha

 23. Så koselig å ha deg tilbake!!!Stakar, Nannimor :o/ enn at du skulle bli så sjuk at du havna på sykehuset.. ikke bra!!! Håper at du nå blir raskt frisk igjen.. 🙂 Håper at de der hjemme tar godt vare på deg, for det fortjener du virkelig :)Her er alt d samme 🙂 alt vell 🙂 koser oss i hagen for tida.. Vi kjøpte sand og fylte den nye sandkassa til Adrian, gjett om han ble glad 🙂 i dag kunne det endt med sykehustur på oss også.. adrian klarte å ramle ut av handlekorga og datt på hodet ned i murgolvet på plantasjen.. han har Heldigvis vært i ganske fin form etterpå.. har leika, løpt, prata og kosa seg! heldigvis.. men, det var en opplevelse jeg ville vært foruten.. skal våke over han i natt.. skumle greier! Snakk om dårlig samvittighet for at jeg ikke klarte å fange han i det han falt ut også.. første gang vi dro uten brio-trilla m seler :o( det ble nok siste gang også..Kos deg masse med familien din, blogging og avslappning fremover!! Bli raskt frisk!!! :)Godbedringklemmer til deg, fra meg 🙂

 24. Oisann, du har hatt litt av en uke! Godt at de tok godt vare på deg på sykehuset da :o) OG så herlig å få slik en flott gave fra Anna Lisa da, akkurat da du trengte det som mest…Fortsatt god bedring!!Goklem fra Hildegunn

 25. Heisan, innom og ønsker god natt…kanskje du sover søtt allerede…jeg er et nattedyr…og har fri i morgen.:Dklem klem

 26. Hei gode Nanni!: )Litt av en historie, du har visst vært fryktelig dårlig du! Regner med du er bedre nå som du er utskrevet, og håper inderlig det!=) Du får bare ta med ro i dagene som kommer, så du ikke blir dårligere igjen. Og ikke glem å la dine kjæreste skjemme deg litt ekstra bort, du fortjener det nå!!: )Ønsker deg en god lang helg,Klem Frk T

 27. ..ååå stakkars nanni….godt du har kommet deg hjem..og nå kan du tillate deg å være syk men allikevel kose deg litt….sååå hyggelig at du liker bildene mine..det er jo så gøy å lære litt mer og se detaljene i livet….her har vi langhelg og lazy days….var på nattjazzkonsert i går..mmmm..der skulle du ha vært….digg….goood bedring fra miamor 😉

 28. *flire* Basseluskfri klem er fint! :)) Er heldig med mannen du også da, fine greier det der. ;)*klem* (jepp, basseluskfri)

 29. Halloen tutta!(jada, kjært barn har mange navn!!)Det var da merkelig så lang tid det skulle ta å beise benkene….Så langt har jeg bare tatt en flate. Holdt på å gå over i hysterisk da det sakte men sikkert gikk over i en oransje….det skulle liksom være dyp mahogni! Nå har jeg tatt ett strøk med mørk brun….og håper jeg får til fargen.Så da vet vi det; gule furukjøkkenbenker pluss mahognybeis =oransje..Familiebesøk vel overstått, og jeg kom hjem så fornøyd med arvete moccakopper. Sånne gamle i farger med ekte gullkant vet du. Mer pynt og pø! Noe annet måtte vike for plassen, og da var det litt høytidelig stemning med «fra fretex har du kommet, til fretex skal du bli» stemning.Jøje meg hvor blogglivet inspirerer!!!Virkelig et spark bak, til å komme igang…Bare litt kaffe først…så tilbake til beisen!!Klem fra meg!

 30. Ps!Det var da enda godt at han der fyren fant på det der med himmelspretten, sånn at vi fikk en ekstra fridag!!Beise beise…(..eller blogge blogge)…ahem…

 31. Gikk det bra på eksamen tross Facebook, da?Jeg er eneste i en veldig stor vennegjeng som ikke vil utpå der…er litt for privat av meg…(sier hun, og blogger fra hjertet…)Foreløbig ingen som vet at jeg slår meg løs i Blogglandia.Det fordi at mange av mine venninner ikke har samme interiørdilla….De dåååner jo når jeg drar hjem noe fra en kontainer, og blir forvirret når jeg samtidig ønsker meg rådyre ting til hjemmet. Her inne er jo det normalen!Nei vet du hva, de hersens benkene får vente.Nå har jeg jo ikke DAGSLYS!!!Skulle bedrevet tøffelmontering også, har solgt noen par….men vanskelig å sy og blogge…Og gå tur skulle jeg også, men det er jo ALT for skummelt SÅ sent på kvelden…Kremt!Og klem!

 32. Nei så kjedelig det gikk så langt at du måtte legges inn da :(Men, du fikk ihvertfall en liten husmor»ferie» hehe ;)Slapp av og kos deg nå da,Klem Jatte 🙂

 33. Hei, fann fram til bloggen din via Stubbetufsa, likte straks humoren og stilen din så eg hekta meg like godt på som følgjar. Ønskjer deg god betring, alle har vi godt av å få eit innblikk i helsenorge frå innsida, hyggeleg at di erfaring er god:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: