Uncategorized

Nyt dagen, grip dagen ~ carpe diem

God Kristi Himmelfartsdag!
Fridag for mange, jobbedag for noen, glad dag, trist dag, annerledes dag, torsdag, tenkedag, hagedag, piqnicdag, sykledag, lesedag, støvsugedag, bloggedag, hviledag….~
uansett: dagen er din, det er ditt liv, så grip dagen!
*
*
Carpe diem, quam minimum credula postero ~
Grip dagen i dag, og stol så lite du kan på morgendagen.
Horace
*
*
Bildene tok jeg i går, de er fra hagen min og epletreet, der jeg har hengt opp lykter. Videre hanglet jeg meg ut i går for å kjøpe pelargonium, for det har jeg skjønt at alle bloggedamer bør ha 😉
Tusen takk til Lilleba på Rusk og Rask for veiledning ut i fotomontasjens verden ~ det var så gøy og takk til Jorid i Noe på hjertet (damenes blogger ligger på rollen min) som har tips til hvordan man legger inn signatur!
*
Grip dagen!
Klem fra

24 kommentarer på “Nyt dagen, grip dagen ~ carpe diem

 1. Halloooo!!! Jeg setter pris på vennskapet vårt, ikke visste jeg at man kunne få venner på denne måten!Humor sitatet passer godt på oss to, vi ler av de samme tingene, og tuller på samme måte….Selv om du er Nynnette og jeg er SusaM!Nydelige bilder du viser, så flink du har vært med fotomontasje! Det må du sikkert lære meg….når jeg får det hersens kamera!Og som vanlig elsker jeg skrivestilen din, det er det jeg mener med å «finne sitt utrykk»Vi to har humor og glimt i øyet når vi skriver, selv om vi ikke har helt samme skrivestil. Tøfft.Når det kommer til blogging, så må jeg være ærlig og si, at det føles rart å tenke på at så mange kommer til bloggen min, uten å si noe. Når det er sagt, så leste jeg selv blogger i hytt og pine, og pleide skjelden å legge en anonym kommentar.Eller så har telleren min gått bananas!Ha en nydelig dag!!!I dag blir det familiemiddag, så jeg har fri fra kjøkkenet i dag.Benkene står og venter på beis, jeg sullet bort tiden i går da jeg skulle på Rema1000, glemte hvor jeg skulle på veien, og endte opp på Home & Cottage. Men NÅ må jeg beise!!!…..bare litt kaffe og litt blogg først..Klem klem!:Dps! Du har en skjønn vofs!

 2. nydleig…. jada , alle bloggdamer måååå bare ha pelargonia… vakkert å titte inn til deg idag… selv har eg litt triste-dag,- det har vært innbrud på landstedet vårt… håper du er frik ,nå siden du hanglet… god maiklem, magny

 3. frik eller frisk,- samma det….

 4. TACK snälla för din omtänksamma kommentar..!Visst är det slitsamt & frustrerande med sådana grannar, och i mitt fall så bryr sig inte hyresvärden heller..!Otroligt vackra bilder du visar!: )STOR kram från Jenny<3

 5. Så fin montasje du hadde fått til å lage!! ja, det er visst obligatorisk med pelargonia..og peoner, syriner, ranukler, liljekonvall, blå perleblomst..for å nevne noen av blomstene i blogglandia. Jeg har tatt masse avleggere- og nå så jeg at de hadde rotet seg- så da blir det vel å kjøpe litt blomsterjord i morgen…Ha en fin dag videre

 6. Superkoselig innlegg Nanni – jeg har tilbringt dagen min i hagen 🙂 Det er viktig å stoppe opp en gang iblant å tenke på det man har.. husk å verdsette hverandre og tiden man har!! :O) alt for ofte tar iallefall jeg ting og de rundt meg for «gitt» på ett vis.. hvilket bilderedigeringsprogram bruker du? jeg har til nå brukt picnik 🙂 Sol-klem!!!

 7. Hei sann !! Så moro at du har fått til det bilde programmet 🙂 Flott for oss som tar altfor mange bilder og har lyst til å legge ut alt på en gang, hi-hi :DI dag har jeg bare sløvet foran PC’en det meste av dagen, deilig det også..Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 8. Nydelige bilder. Og hage. Ha en fin dag. Ingunn 🙂

 9. Hei så herlig å høre at du er ute å knipser bilder, nyter hagen din…og kjøper pelargoniaer…Jeg har slev vært på hagesenter i dag… Blir så overveldet over alle de fine plantene…Nyt dagen i dag… Varm klem Kerstin

 10. Herlig innlegg 😉 Bare digger skrivestilen din…godt å få le litt innimellom, takk ;)Klem fra Maja

 11. Hahaha, bloggevafler hørtes godt ut 🙂 Du er no flink som styrer sånn rett etter sykeleiet ditt.. håper at du er i bedre form og at du har kommet litt over sykehus-veske-innleggelsen-host-crp-blomsterseng-sjokket og alt det der!!! 🙂 Her går det helt fint, med alle sammen 🙂 med adrian går det mye bedre.. men, var skikkelig redd for han i går ja.. natta gikk greit, var inne hos han noen ganger gjennom natta.. Han var i veldig fin form i gårkveld, så jeg ble ganske beroliget av det.. Skjønner godt at du løp til akutten ja.. hoff!!! Vi ringte legevakta, satt i kø i 20 min. Kunne jo ha kjørt dit.. men, vi dro bare hjem i og m at vi så at formen bedret seg.. måtte ringt nød-tlf om vi skulle kommet igjennom! hurra for helse-Norge :)her i gården blir det film og snop i kveld 🙂 glad for at jeg slipper fotball!! du får kose deg med pc og vaffel :)takk for foto-linken :)klæm :0)

 12. Fiiiiiiiiiine ord og bilder. Thænk ju!Bli fort bra igjen.Alt godt. Kathrin.

 13. Hei igjen..er nok desverre ikke heldig å ha fri..klokken 7 i morgen tidlig… Kjenner det hadde vært deilig med fri…Men det blir deilig med helg da…Nyt kvelden O=)Klem

 14. Jeg har visst lagt inn beskjeder til deg i hytt og pine i dag, under ulike innlegg, det må være beisen som har gått meg til hodet…Kanskje ikke like fancy som rusen til Mette Marit, men det har iallefall ikke gått utover formuleringsevnen.:D(Mette Marit er jo veldig veldig veldig veldig veldig veldig hyggelig.. osv.):DSkulle du på bloggetreff sa du?Eller misforsto jeg?:D

 15. Så fin blogg du har, med mange fine bilder.Javisst må bloggdamer ha pelargonium :)Hilsen Margrethe

 16. Godt å høre du er på bedringens vei!Aldri godt å være syk…… Håper nannimannen har tatt godt vare på deg, og stellet og stullet med deg nå!Kul fotomontasje! Er det photoscape du bruker? Også må du bare lære meg å lage sånn signatur… Den var jo råfin!Fortsatt god bedring, håper du er helt tipp topp igjen fort!Klem Anne

 17. Hei Nanni vannen:)Så godt du har kommet deg hjem. Jeg tror man blir bedre bare av å komme seg ut fra sykehuset. Så moro at bestemren din har nådd ennå et tiår, det er helt utrolig at noen blir så gamle.Hold deg i ro og bli frisk. Ta heller tiden til å lade opp inspirasjonen i blogglandia. Mange klemmer fra meg

 18. Det høres ut som du er på bedringens vei, det er bra!Så utrolig fint bilde du har laget, sammensatt av flere – har sett det på noen blogger tidligere, men ikke klart å få det til på en enkel måte selv, kanskje det ikke finnes noen enkle måter å gjøre sånne fine ting på…?Har vært inne og stjålet fotolinken som du ga til Lisa Cecilie, så nå skal jeg prøve meg også….Også synes jeg det var så fint det du hadde skrevet rett over kommentarboksen her, kan jeg få skrive det hos meg også – har fått endel spørsmål fra folk som ikke har blogg om hvordan de kan klare å legge inn kommentarer?Klem fra Lenemora

 19. hei,hei nanni!…så herlige bilder fra deg!og formen er vel bedre..?!uansett – bli fort frisk..!!moaklem

 20. Ååå ja! Gjett om vi skal!!Må skynde oss å bli friske begge to!!Sånn at vi kan sprade sammen i den virkelige verden!Det skal være bloggetreff i Oslo den 6. juni.Jeg har tenkte litt på det, men vet jeg skal på møte på jobb den dagen. På en lørdag av alle ting. Sånn er det med skiftjobb…Uansett, det hadde vært hyggelig å få det til, i og med at jeg har en date der borte.(Ikke at han vet det enda, men jeg vet at han sier ja…)(..jeg får så koselige meldinger atte..)(…min første sjef i selskapet jeg jobber i)(…parantes..)Ellers er det en politimann her som har lyst å treffe meg. Fristende med menn i uniform…:D

 21. …må selvfølgelig ordne opp i garderoben før date. Klærne mine oppfører seg så annerledes i år. De er så klengete!!Skjønner ingenting jeg, men får ikke kjolene over hodet!!Så da blir det innkjøp av passende telt, og stæsj som stjeler oppmerksomheten fra valkene.(valkesjul?)Tiiiiihiiiii!

 22. Hei Nanni!Jeg ble litt forskrekket når jeg leste kommentaren din inne på min blogg. Vil ikke lungebetennelsen slippe taket?Jeg antar, (uten å ta det som en selvfølge) og håper at du nå er på bedringens vei, siden du er hjemme igjen?Føler du deg bedre?Jeg er litt fraværende fortiden. Sliter med den lånte datan. Den spyr ut feilmeldinger, så det spørs om jeg ikke bør levere den tilbake mens det ennå er liv i den…Hvis jeg plutselig blir borte fra blogglandia, skyldes det ene og alene mangel på pc.Ikke stress med å få sendt avgårde pakken. Ta det når du har blitt frisk og rask igjen. Lov meg det!Som vanlig var det et gjennomtenkt inlegg fra deg. Og bildene fikk meg til å drømme meg hjem til min egen hage. Herlig tid dette! Det er nesten sånn at man ikke har lyst til å legge seg i redsel for å gå glipp av den fineste tiden av året. Våren går så alt for raskt over i sommer.Jasså, du har begynt å samle pelliser du også 😉 Jeg mistet hele samlingen min i høst, men har startet opp på nytt. Nei, nå skal jeg avslutte skrivingen og begynne å pakke. Vi høres igjen etter helgen forhåpentligvis.Ha en fin helg!Klem

 23. Hei Nanni :-)Så flott innlegg du har vist oss. Håper det går bedre med deg? Fridagen igår ble brukt både til husarbeid,grilling hos min bror. Og har enda en fridag idag,bhg har planleggingsdag så idag blir det hudpleier og hjemmekos.Jeg strever fælt med dette med signatur jeg og. Har prøvd 2 ganger,men får det ikke til. Så nå har min bror lovet å hjelpe meg med dette hehe. Dronning Ingrid blomsten har jeg også anskaffet meg,kjøpte to stykker etter at jeg så at den gikk igjen både i blader og hos bloggere.Snakk om å bli bitt av basillen hehe. God Bedrings klem fra meg 🙂

 24. Hei snupp!Fikk ikke med Davis`en, ble dårlig i går, hersens migrene, og jeg som hadde tenkt å blogge til langt på natt!!Klemz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: