Uncategorized

Et grunnleggende prinsipp ~

Nå er det snart vel overstått pinse. For en helg vi har hatt her på østlandet! Denne helgen reåpnet utebassenget her i bygda og takk og lov for det!! Ungene har bodd der. Lekkert basseng for store og små, beliggenhet helt nede ved Glomma ~ nydelig.
Og jeg har fått en award av Lenemora og av M ~ dere herlige damer, tusen takk!
*
*
Jeg blir så glad for slikt, det ligger jo litt heder og ære i denslags…og så tenkte jeg litt på det (Nanni tenker mye støtt), det hele bunner gjerne i et behov for å bli sett. Det ligger aksept i det. Jeg ser deg og jeg gir deg tilbakemelding. Og dette er jo et grunnleggende behov i oss alle, fra vi er små. Noen trenger å bli sett mye, andre mindre, men vi trenger å være i relasjoner der vi blir kjent, gjenkjent, får tilbakemelding, blir sett. Blir vi sett og får tilbakemelding på oss selv, konstruktiv, øker mestringsfølelsen.
Jeg vil gjerne gi awarden videre til
 • min venninne som nettopp har begynt som blogger fordi jeg vet hvor kreativ hun er og jeg er sikker på at bloggen hennes blir knallgod (den er allerede preget av den kvaliteten jeg kjenner godt i denne dama); Dreamgirl i Sweeter Living ~
 • min yngste datter som synger, spiller, blogger, svømmer, stuper og som jeg elsker høyt (slik jeg elsker alle Nannibarna); Miripews ~
 • en av mine nye venninner som jeg småsnakker med i hverdagen og som jeg stadig må innom; Ralfefarfarsparadis ~
 • Lisa Cecilie i Lisas hjem og skatter der der stadig kommer koselige kommentarer, vi følger hverandre i Bloglandia, herlig ~
 • Heidi-Anitha i White Vintage som skriver masse og koselig og som stadig har noen gode ord ~

Jeg er innom mange fler blogger og hvem skal man go´blunke til? Det er ikke lett, det. Men her var dagens. Og her er kjørereglene for awarden ~ lykke til med videre utdeling:

Regler for denne award er:

1. Kopier utmerkelsen til din side

2. Link til den som ga deg denne

3. Gi awarden videre til andre bloggere

4. Link til disse fra din blogg

5. Legg beskjed på deres blogger, at du har noe til dem

*

*
Denne helgen feiret familien min kommende bursdag (onsdag 3. juni, jeg sier det jeg, ettersom Nanni er skikkelig glad i oppmerksomhet, apropos det å bli sett…) og det var så koselig! Nannimannens familie kom fra sin lille by ved fjorden, fetteren kom fra den kule jobben i Oslo, fru mor med mannen kom fra Provence via Lofoten, storesøs kom fra hytta si (egen historie) i Oslo ~ og alle var samlet på terrassen hos oss. Det var så koselig!
Over et lite tips om hvordan man gjør kanten der parasollfoten går gjennom bord og duk penere, pynt med steiner. Mine steiner plukker jeg fra Antibes og bort mot Nice, herlige polerte steiner som bærer med seg saltvann og historier fra havet…
*
*
Denne utrolig vakre rosen fikk jeg av storesøs og med den ønsker jeg dere alle en god ukestart i morgen! Jeg setter sååå stor pris på alle som skriver kommentarer og det er en slik rikdom å få bli kjent her via tastetrykk, nå skal jeg ut på en runde i Bloglandia og kommentere tilbake ~
Klem fra en takknemlig

23 kommentarer på “Et grunnleggende prinsipp ~

 1. Heia og tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min, det er alltid koselig.Ja, jeg selger gjerne quilter, du får si farger du liker og hvordan du kan tenke deg det, så kan jeg lage noen.Og, hipp hipp hurra for bursdagen din som kommer.Klem fra Sissel

 2. hei nanni -..flott innlegg!! mye klokskap i ordene du skriver! og gratulerer med awarden..god ukestart -moaklem

 3. Gratulerer med awarden!Ja hvem skal man go`blunke til…hihi..er ikke så mange som blunker til meg skal jeg si deg…så takk og takk. Blir jo nesten litt flau over slik oppmerksomhet…Så du har bursdag snart…kjempefin tid å ha det på nå!! Så er jeg selvfølgelig enig i alt du skriver om mestring..det er det som er så fint i bloglandia…for her er spiriten slik at man løfter opp i stedet for å trykke ned..nesten litt unorsk.Ellers så ser jeg jo på mange forum på nettet at det fort kan bli litt muggen stemning…så jeg håper vi slipper det her..Kos deg på datakurset…så må jeg inrømme at jeg har lest litt krim- jeg også- kan anbefale Karin Slaughter (bra navn..hihi) hvis du ikke allerede har lest bøker av henne da..Ha en super kveld videre!!

 4. Hei hei Nanni!Grattis med award:)Er virkelig sant det du skriver om oppmerksomhet, du ordlegger deg veldig bra.Ellers håper jeg du har hatt en flott pinse, og kost deg masse med familie og venner.Klem fra meg

 5. Det du skriver er så sant så sant, (og vi pedagoger er vel kanskje ekstra opptatt av det..) og gratulerer med velfortjent utmerkelse!! Snart bursdag og ,grattis med den også!!Klem til deg fra meg

 6. Hei Nanni!Ta deg en tur inn til meg om du har lyst på «gullet ditt»!!!Send meg en mail med din adresse, så skal du få kjøkkenhånkle i posten! Grattis!!Klem fra L-jo ;O)

 7. Hei Nanni…herlig innlegg. og så kloke og riktige ord… alle trenger vi en postiv tilbake melding, bli sett og hørt…Og du kjære deg… vi er født på samme dag… så moro… er vi like gamle også kanskje????dette var artig.. Du bor ved Glomma du … hvor langs glomma da om jeg får lov å spørre…Og du gratulerer så masse med vel fortjent award.. moro:O=)Ønsker deg en fin fin uke =)klem Kerstin

 8. Har stor sans for at du har fått award, gratulerer! Fekk min første av det slaget i veka som gjekk, vart, som du, glad for den merksemda! Så klart er det mange som fortener å få ei påskjøning når awarden skal leverast vidare, men like viktig som awardar er positive kommentarar til innlegga:) Koseleg at du har fått feira fødselsdagen din litt på forskot, fin tid for slikt i juni, min fødselsdag er i andre enden av månaden, nærare bestemt den 30. Då skal eg etter planen vere på vandring i Spania igjen:)) Ha ei fin veke ved «bredden av Glomma»!

 9. Heihei..måtte bare stikke innom og gratulere deg med stoor vinnerlykke…det neste blir vel lotto..er spent på om det vanker noe vinnerlykke på meg i alle disse konkurransene..Jeg skal hive meg rundt med tynne pinner og heklegarn…og se om ikke det kan bli en liten etterligning…Synes bare det var så artig at du vant!! Fra nå av tar du vel oppvasken med et stort smil…hihi

 10. Du er så herlig, Nanni!!! og jeg ser deg, fordi du fortjener det :)så utrolig koselig oppmerksomhet som du gir til meg – ble kjempeglad!!! TUSEN TAKK 🙂 jeg har hatt en bloggepause i helga, men, kommer sterkere tilbake.. rart å si det, men, tenker på dere her inne 🙂 merkelig greier de her blogg-greiene 🙂 så utrolig koselig å «møte» koselige mennesker!!!! Det gjør meg glad :)så fint å høre at du har hatt ei super helg! snart bursdag også 🙂 det skal jeg huske!!!så gøy at du likte mammas quilt 🙂 hun er bare superflink og jeg er så stolt av henne! stor nattaklem fra en takknemmelig Lisa 🙂

 11. Hei;)Hilse mannen å si at konserten var en skuffelse…iallefall for min del:(Få låter jeg kjente igjen….snufsKlem fra Maja

 12. Hei på deg kjære Nannivennen!Tusen, tusen, tusen takk for award (jeg skal nok finne ut av hvordan jeg poster den på bloggen min ser du) og for oppmerksomheten. Jeg er nok av de som blomstrer når jeg blir sett ganske mye (og det blir jeg jo…spesielt når jeg ler så det klirrer i krystallkronen!) Takk for at du er en venninne som SER meg og LIKER meg akkurat slik jeg er. Jeg liker deg VELDIG godt også, og jeg håper at du får en knallfin, herlig, morsom, spennende, deilig og gaverik bursdag! Gave fra meg får du også. (Sammen med julepresangen!)Glad i deg!KLEM

 13. Hei du! Måtte jo titte innom her! 😉 Tillykke med den gjeve awarden OG med det flotte strikkehåndkledet fra Livs Lyst! 🙂 Utrolig flott blogg du har! Ha en flott dag! Hilsen en skribent.

 14. Koselig innlegg ;)Du skriver så utrolig bra og en kjenner varmen du gir med dine linjer;)Sikker mange som syns konserten var bra, de har nok fulgt bedre med enn jeg…heheVi hadde det jo kjekt på konserten da, det skal være sagt;)Ha en strålende tirsdagKlem fra Maja

 15. Heisan Nanni O=)Er hjemme til lunch , er så heldig å jobbe rett ved siden av hjemme ….Så du har bodd i Elverum …nei jeg bor i Bergen, men er oppvokst i Engerdal ca 16 mil nord for Elverum… Alltid like spennende når en skjønner at noen bor på den siden av landet vettu…litt hjemlengsel kaksje ??? nei da trives veldig godt her i Bergen Nyt dagen O=)klem kerstin

 16. Hei Nanni !Du er en kreativ blogger, det skal være sikkertog visst 🙂 Gratulerer med awarden ! Alltid moro å få litt påskjønnelse, da.Beste hilsen Lilleba på Rusk og Rask

 17. Hei!Som flere andre skriver så er du en kreativ blogger.Veldig bra skrevet og herlige bilder. Klem Kristin

 18. Gratulere med awardene!Vel fortjent!Har sendt deg mail, derfor fatter jeg meg i korthet her.Klem fra meg

 19. Hei!!Gratulerer med morgendagen :)Håper du får en superduper dag med alt du måtte ønske deg!!-Klem-

 20. Virker som jeg er inne her og skriver hele tiden jo..wonder why…men du vet at jeg har rett angående de datagreiene..ser jo at du hjelper flere..Engang guru- alltid guru sier nå jeg da…Når kommer postkassa di på trykk? Veenter i spenning..gleder med til å se gevinsten din i sitt rette element!!Ha en fin kveld!!

 21. oioi.bare jeg hører ordet fotomontasje løper tennene i vann..nå løper fantasien løpsk…mer miljø enn interiør..men et miljø er jo nettopp et interiør..jeg har også noen fotomontasjer på lur..haha

 22. Hei igjen, gratulerer med dagen idag :-)Så moro at du fikk en award, den fortjener du virkelig, du har en tone i bloggen din som fenger mange av oss bloggere, koselig å være her inne hos deg. Jeg tar kr 400 for duk maken til Lisas..En hilsen i natten fra Sissel

 23. God morgen Nanni=)=)Gratulerer så masse med dagen… håper dagen din blir fin.Jeg er 65 modell.Bursdagsklem fra Kerstin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: