Uncategorized

Her er Nanni!

Nanni har bursdag i dag!
I Bloglandia tenkte jeg først at jeg skulle være helt anonym. Totalt! Men Nanni er ikke av den typen som ville ringt inn anonyme bombetrusler, neida, Nanni hadde slått av en prat og ønsket å snakke om livet. Nanni er i utgangspunktet veldig dårlig på å være anonym. Så i dag deles litt fra ting som er viktige i livet mitt.
Vennskap ~
Jeg har mange gode venner og gratulasjoner detter inn på mobil og facebook, fantastisk kos! Bildet under er fra Hvaler. Der er Nanni fast med venninne Line og den eneste mannen som får være med, er avbildet under ;o)
*
*
Barna og familie ~
Neste bilde er fra Frankrike og Cannes. For Nannibarna er dette stranda. Bildene er fra julen for halvannet år siden. Nannibarna er i hjertet ~ alltid…
*
*
På en av turene til Hvaler, fant Line og Nanni 50% avslag ut utsalg på interiørbutikk på en knøttliten øy! Som dere ser, måtte damene ha trillebår for å få med skattene til hytta… (Vi har også hatt så mye overvekt på flyet hjem fra Paris, at vi ble skjelt ut, men det er en annen historie). Mannen (den firbente) hadde vi plassert i bånd utenfor butikken, der satt han og skjelte og smelte og tøyt og bar seg.. (og Nanni skal ikke dra den sammenligningen videre!)
Hav og sjø
Selv om Nanni bor på innlandet, er hav og sjø viktige ingredienser i oppvekst og i livet, så det må med…
Mannen ~ den tobente
Han har jammen kommet med på et bilde… ❤
De andre bildene er av Nanni, så her er jeg ;o)
*
*
Og til slutt ~ Lofoten og mammaen min ~
Hadde det ikke vært for henne, så hadde det ikke vært noen Nanni. Og hadde ikke mammaen kommet på å kalle Nanni for Nanni, så hadde det ikke vært en Nanni som kalte seg Nanni… Bildene fra Lofoten viser min spreke mamma på jakt etter skatter på strendene der nord. Hun og jeg går for det meste med rompa i været på stranda, det er så mye vakkert å finne…
*
*
Nå burde kanskje bildene kommet i en annen rekkefølge, rangmessig, men Nanni er et utpreget b-menneske og bildene havnet som de gjorde redigeringsmessig. Eller u-messig. Uansett er alle disse tingene viktige ingredienser i et liv. Og jeg er rik på ingrediensene og takknemlig..
Så på denne dagen vil jeg takke mamma, takke barna mine, mannen, vennene og bloggvennene for at dere beriker livet mitt som dere gjør!
Ha en deilig dag!
Klem fra

36 kommentarer på “Her er Nanni!

 1. Gratulere igjen med dagen…For et utrolig flott innlegg, ble helt rørt av dine ord. Har 5 jenter selv, og de er mitt hjerte og mitt alt.Ha en toppers dag og kos deg masse.Bursdagsklem fra Sissel

 2. Gratulerer så mye med dagen! Masse fine ord og nydelige bilder! Ha en kjempefin dag! Klem fra Ida

 3. Hei Nanni..og GRATULERER med dagen!!!Masse flotte bilder av dine kjære og deg..kos deg med dem idag og nyyyt bursdagen din!!!Håper du får en SUPER dag!!!Klem til deg fra meg ;)Anne***

 4. Grattis med dagen du vakre der ute på landet:O)Hæææærlige bilder du viser og koselig skrevet..Jeg ønsker deg en superfin dag…nyt å være mittpunktet..det er du verd!Ps!Setter pris på om du gir meg et aldri så lite hint om noen kjente som også har blogg…hihi…Klem fra M.

 5. Gratulerer med dagen! Du gleder så mange! Håper du får en nydelig dag!Sol i hjertet til deg!

 6. Gratulere med dagen Nanni :)fine bilder og fine ord i innlegget ditt.det er viktig å tenke på alt som berikar livet vårt, og ikkje bere fokusere på det som kunne vore betre.håpe du får ein strålande dag :)Klem M 🙂

 7. Gratulere med dagen, kjære Nanni!Du tok oss med på en hyggelig «bli kjent»-runde med dine kjære og nære.Hyggelig også å «se» hvem Nanni er. Foresten så ser du ut som jeg forestilte meg ;-)En kjekk ung dame i sin beste alder!Med et sjarmerende smil og et stort hjerte, lun humor med nordnorsk snert…Hyggelig at noen tørr å være åpne og litt mindre anonyme enn majoriteten av oss interiørbloggerne.Håper dine kjære vet å feire deg, og så ønsker jeg deg en fantastisk dag!Stor bursdagsklem fra meg

 8. HURRA FOR DEG SOM FYLLER ÅR!!!Ønsker deg alt godt, håper du får ALT du ønsker deg og mere til!!!Kjempe-herlige collasjer (kallosjer) eller hva det nå heter!Stor bursdagsklem fra Lenemora

 9. Ja det får man si..GRATULERER MED DAGEN, HURRA, HURRA, HURRA!!!Håper du koser deg i dag!! For noen råtøffe montasjer..aiai!! Den hunden,så søt. Du overgår meg i shopping..har klart meg uten trillebår i butikkene så langt…Jeg er født og oppvokst i lofoten..så synes det er så koselig når jeg ser bilder derfra..lenge siden jeg har vært der…Så tøff du ser ut på bildene..wow..så er du jo modig så våger å vise hvem du er!!Gratulerer så mye atter en gang!! Ha en suuuper dag videre!!

 10. Gratulerer så mye med dagen! Håper den blir strålende. 🙂

 11. Hei!Gratulerer så mye med dagen din idag,og håper du får en kjempeflott dag.Som alltid flotte bilder og en god historie. Klem fra Kristin

 12. Nydelig innlegg Nanni…og gratulerer med overstått..håper du er helt, helt frisk nå. jeg har vært mye på farten i det siste.og ikke kommentert så mye..men måtte jo gratulere deg med dagen…miamormannen og jeg hadde 19 års bryllupsdag på selve bursdagen din…sån er det!! klem fra miamor

 13. ..her var det maaange skrivefeil..skitt au…

 14. Gratulere med dagen…håper du har hatt en fin dag. Tenkte også jeg skulle være anonym men det var ikke lenge det varte :)) Ha en fortsatt fin uke.Klem Marilyn

 15. Til lukke med dagen, Nanni! Flotte bilete, og både stlig og praktisk å montere saman dei som høyrer til under same tema, (Kanskje eg også lærer meg det ein gong….) Kjenner meg så igjen i det du skriv, det er ikkje naturleg for alle å vere anonym, og til lenger tid eg bruker i bloggverda, til mindre farleg er det å avsløre små fliker av seg sjølv, det er jo berre koselege medbloggarar der ute:) Håper dagen din har vore fin!

 16. Hurra for deg som fyller år !!!Bursdagsklem fra Maja

 17. Gratulerer så mye til deg,gøy å se deg litt mer!!! Har hatt så problemer med å legge igjen hilsen hos deg,men nå går det visst!! Håper du blir gjort stas på av dine i dag!! Stor klem fra Anette

 18. koselig innlegg.og grAtulerer på etterskudd.

 19. Gratulerer med dagen!! 🙂 Mange flotte bilder du viser her! 🙂 Ha en fin kveld! Klem-Mia

 20. Hei,hei..Håper du har og har hatt en super dag…For å svare på spørsmålet ditt..så kan jeg si at når du er hos din bestemor så se mot en rødmalt kirke i stavkirkestil på et tettsted ikke langt unna. Nedenfor er det et ganske stort boligfelt- der vokste jeg opp. og jeg gikk på ungdomsskole + videregående der besta di bor…men det er jo noen år siden nå…Skal teste ut tipset med kanel i kaffetrakteren…

 21. hei kjære nanni -..og gratulerer med dagen! …enda et år klokere og vakrere – herlig!så masse flotte bilder fra deg, gøy å se!!..du er en hundevenn du også, skjønner jeg!moaklem

 22. Gratulerer med dagen!Et år rikere!!!Koselig blogg du har…tror ikke jeg har vært innom deg før…Flotte og herlige bilder!Kommer veldig gjerne innom igjen!

 23. Hei igjen, håper du har hatt en aldeles strålende dag og kost deg masse..Jeg kan gjerne sy en maken til Lisas sin, moro at du liker det jeg lager.Vi er like i alder, oktober jeg da :-)Klem fra Sissel

 24. Et lite spm på tampen av bursdagen din, som slettes ikke er relatert til fødselsdag eller noe i nærheten av det…Du kan ikke portugisisk vel?…Hvorfor jeg spørr om det?Ehh… En litt pinlig sak dette. Jeg tror, muligens, kanskje, at jeg ehh.. (veldig usikker på dette)har fått en award eller et eller annet på en brasiliansk blogg jeg følger. Men googleoversetteren spyr ut noe totalt meningsløst, så jeg aner rett og slett ikke hva det betyr. Mitt bloggnavn står med uthevet skrift, så et eller annet er det.Og nå forsøker jeg å finne noen som kan litt portugisisk. Link til bloggen her:http://bee-rose.blogspot.com/Phu.. Pinlig dette.Håper du har hatt en fantastisk dag!!!Klem (du har fortsatt bursdag i 2 min til)

 25. God morgen Nanni..Vel overstått…håper du hadde en fin dag i går=)=)dagen hos meg var hektisk, men bra..Du skriver bare så herlig at jeg ler og smiler hele tiden.. hyggelig å starte dagen her hos deg… tar med meg smilet videre inn i dagen..og takk din gode mor at du er til på denne jord… slike gledesspredere liker vi)ha en super fin dag O=)klem Kerstin

 26. Så koselig innlegg! Jeg hadde en tanke om total anonymitet selv, men merker at det stadig avviker fra det..og jeg syns det er så koselig når dere andre tør å gi litt av dere selv. Man blir bedre kjent og det er koselig! Masse fine bilder! Skjønne barn og Lofoten er så flott! Mine røtter befinner seg geografisk og fysisk der oppe i Vågan :-)Gratulerer så mye med dagen! Håper den blir kjempe fin med alt du skulle ønske deg!Klem fra M

 27. Hei Nanette!!Nå er det værste over…for denne gang!Så skjønn du er!Fint innlegg,med masse fine bilder.Nå skal jeg ut og handle med mitt spetakkel, som forøvring gies bort i disse dager. Til vanlig er han høyt ønsket og elsket.Han skal få ny mobil (mister alt som ikke er festet til kroppen) og jeg skal få kamera!!Så da kommer det bilder fra meg også..Jeg tror nok at jeg forblir anonym, det er faktisk ikke noen i min verden som vet at jeg har blogg. Liker hemmeligheter, og dette er bare en av dem….(…lur..)Jeg skal sende deg bildet av meg på e-post, ellers er jo profilbildet «meg» i mosaikk.Senere skal jeg på shopping med to venninner, møbel og interiørbutikker selvfølgelig!!Så nå er det avgårde med, som jeg sa, en som lager spetakkel for tiden.STOR klem!Ps. Jeg håper at du er bedre!!!

 28. Så fint at du hadde besøk av ei førskolelærar! Vise mennesker det der, vandrene leksikon er vel mer betegnende tenker jeg.Hvis d skal legge på tekst på et bilde klikker du deg inn på «rediger» (ikonet som ligger 2 til venstre for «montasje» som vi jo bruker endel.Derfra klikker du på bilde du vil skrive på, deretter finner du fanen som heter «objekte» nederst på siden, trykk deretter på den tynneste «T»'en. resten skjønner du helt greit vil jeg tro….Klem Lenemora

 29. Hei! Så koselig at du besøkte bloggen min ;D Hadde et annet bloggnavn først, men fant ut at havets datter passet bedre. Også har jeg for ikke så lenge siden lest serien Havets Datter av trine Angelsen ;o) Hun har du vel sikkert hørt om i.o.m at du er fra Svolvær!? ;o) Fin blogg du har – flotte bilder! Lofoten er nå bra fint (i værtfall når det er sommer her)Kommer innom deg senere når jeg får litt bedre tid… På gjensyn!!

 30. Kjære Nannimor 🙂 Nå er dagen overstått, jeg håper at den ble vellykket og vell så det 🙂 Jeg skrev hilsen på bloggen min til deg 🙂 I dag måtte jeg være litt kreativ 🙂 ble inspirert av awarden fra deg! Adrian ser kapetein sabeltann og middagen er inntatt, så nå tar jeg en velforjtent bloggerunde.. 🙂 hehe!!!Jeg skal besøke Anne som du tipset om i bloggen min 🙂 jeg liker godt å scrappe, men, det blir så sjelden jeg setter meg ned med det..hvordan er formen din? Håper du er bedre :)stoooooor kreativ klem til deg!

 31. Hei på deg, Nanni !Jeg visste på forhånd når du hadde bursdag, men så har det vært litt tøfft noen dager her, så tiden har gått litt for fort.På forhånd hadde jeg bestemt meg for at du skulle ha et spesielt bursdagskort, og her kommer det. Klikk på linken ( eller kopier den inn i nettleseren din ), er ikke så sikker på om det lager seg link i kommentarfeltet:http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1877381401039&source=jl999Juni er en bra måned å ha bursdag. Jeg har snart 😉 og min søster, Nanni, har også bursdag den 21. juni.Ha en koselig helg, alle i familien !Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 32. prøver for ente gang! kan være bloggbakgrunnen din som gjør at det er vanskelig å kommentere hos deg.

 33. sukk… det gikk , gratulerer med overstått!!!

 34. Gratulerer med dagen Nanni! Ja, du har jo allerede fått en lang unnskyldende melding idag da jeg til min fortvilelse oppdaget at jeg hadde GLEMT å gratulere deg igår. Det går jo ikke ann! Det positive med det er jo at pga min dårlige samvittighet må det bli desto FINERE bursdagspresang. Så nå MÅ vi treffes (det er jo allerede avtalt…)Jeg liker bloggen din kjempegodt. Du er min bloggheltinne – hyll, hyll! Bildene er deilige og så inspirerende – selv om det ligger en liten sårhet innerst inne ang denne turen til Hvaler hvor dere til og med dro på salg i interiør butikk – UTEN MEG!!! Men det ligger bak meg nå og jeg forsøker å ikke tenke alt for mye på det;)Jeg er veldig glad i deg og ønsker deg ALT GODT i det kommende året. Måtte du få ALT du ØNSKER deg og LITT ATTÅT!!!!Stoooooor klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: