Uncategorized

Gavedryss ~

I dag lå det gave fra L-jo i postkassen min, fryd og lykke! Mitt første hjemmelagede håndkle er i hus og det passer perfekt på den gammeldagse knaggen min! Lekkert!
*
*
Håndkleet var så lekkert pakket inn på denne måten, snakk om gavepakke! Det vakkert dekorerte arket skal jeg få inn i glass og ramme, opplevelsen av noe så vakkert må bevares..
*
*
Tusen takk, L-jo på Livs Lyst!
*
*
På bursdagen onsdag fikk jeg disse vakre øredobbene av Nannimannen, det er visst del en av en tredelt gave, så han pønsker på et eller annet videre, men hva…? Nanni skal nok raust fortelle videre om hva det er, så snart Nanni vet… (damefellesskapet må orienteres!). Øredobbene er laget av datteren til en venninne av meg og det gjør en allerede nydelig gave enda bedre..
Tusen takk, skjønne Nannimann, jeg elsker deg!
*
*
Jeg fikk blant annet penger av min kjære fru mor til bursdagen og det er så deilig å vite at jeg kan kjøpe noe til meg selv med goood samvittighet (ellers er det ufattelig fort gjort å bruke penger på Nannibarna, gitt..). Og så fant jeg denne vesken i dag. Det lyyyyste Nanni av den. Det sto Nanni på den. Den hvisket stille Naaanniiii da jeg gikk forbi… Og Nanni lyttet og visste….at hun hadde 1000 disponible kroner i lommeboka….
Fryd og lykke igjen!
Og enda er det penger til den lekre kjolen jeg har sett meg ut for min søte venninne Bente ble med på veskegavespleis med fru mor og jeg er så glad for og fornøyd med alt sammen!
Tusen takk!
Klem,

29 kommentarer på “Gavedryss ~

 1. Så fine presanger! Du er høyt skattet og det er så koselig at du får masse oppmerksomhet på dagen din. Jeg gleder meg til å overrekke min gave også (ikke glem at julegave følger med…)Vesken er helt NANNI! Den passer deg perfekt og kommer til å få et godt hjem hos deg. Den kommer nok alltid til å være rimlig full! Du kommer sikkert til å elske den slik som dine mange andre vesker (Menn tror at man trenger én veske! Ha! De forstår ingen ting… Hver dag er en ny anledning for en ny veske!)Håper du får masse kos å putte i vesken din også…KLEM

 2. Så mye fint..knaggen og håndklet var jo som skapt for hverandre…og vesken ropte jo etter akkurat deg..oi..og smykker fra mannen som pønsker på mer- det er jo veldig lovende…Jeg kan fortelle at jeg har klart å sette kontakten i symaskinen..så jeg blir vel ferdig etterhvert..ellers så er det jo fotomontasjer som vanlig..no limits der i gården…du får se etterhvert.Igjen til lykke med dine nye ervervelser…pass godt på vesken din!!Ha en fin kveld!!

 3. Ser at du også har sansen for cali 09- en av mine favoritter også…

 4. Så helldig du var som vant, og bursdag også:)Gratulerer:))En fin måned å fylle år i,om noen dager er det min tur:)))Kjempe fine bilder du viser. Har fått dilla på å sette sammen bilder og legge på div effekter.Det blir veldig fint..Du må ha en fin helg.Klem Anita

 5. Såååå flotte gaver,og så morsomt du formulerer det! 🙂 Gratulerer så masse med dagen på etterskudd!! Beklager at jeg ikke fikk med med dagen din på onsdag… men skjønner at du var fornøyd med dagen og gaver! Klem fra Liv Hege

 6. Så flott innpakket gaven fra L-jo da!! Og søte øredobber;) Kjekt å få noe som er hjemmelaget;)Spennede å se hva nannimannen pønsker på;)Nattaklem fra Maja

 7. Så det var du som vant det skjønne håndkleet…så fint det er..gartulerer så masse.. Og flotte øredobber…og veksen var bare så fin…Så spennende å vente på hva Nanni mannen finner på da…Ønsker deg en fin dag =)Klem O=)

 8. god helg til deg og dine :)vakre ting altså 🙂 god smak Nannimannen!! Gleder meg til oppfølgeren til dette innlegget 🙂 alltid koselig å gå å lete etter ting til seg selv – helt velfortjente ting!!! :)Stoooooor klem til deg!!! 🙂

 9. Herlig pakke og for noen fiiiine øredobber da:)Pssst, må vel gratulere deg med vel overståt bursdag også ser jeg;)hihi, jeg har på tirsdag…..fy, som tiden gårHa en fin dag:)Nina

 10. Åhhh nyydelig veske og øredobber for ikke å snakke om at du vant konkurransen og vant det flotte håndkle – da ble jeg nesten litt misunnelig for det håndkle er bare sååå flott, får vel kanskje forsøke å strikke et selv, ha, ha, ha – kom til å tenke på hvor skakkt det ville se ut!Ja, ja du fortjener det ALT sammen og mere til!Ha en strålende helg!Klem Lenemora

 11. Så bra at det kom frem så fort da! Håper du kommer til å like det! Og det bør brukes ;O) Kan vaskes på 95 grader i vaskemaskin!!(Jeg får også bare lagt inn ca 4 bilder OM GANGEN. Så gjør jeg det bare i flere omganger. Går ikke det inne hos deg???)Ha en fortreffelig fredag og en nydelig helg!Klem fra Liv

 12. Hei hei!Så fine ting du har fått til bursdagen, tredelt gave, hmmmmmm, noe til ringfingeren?Skjønn veske, de får vi jo ikke nok av!Så heldig du var som fikk premie fra L-jo også.Klem fra meg

 13. Hei Nanni :-)Gratulerer som vinner av det flotte kjøkken håndkle,de er virkelig fine.Og for ei lekker veske du hadde fått,har sansen for vesker,men denne var unik.Blir spennende å se hva mannen din har tenkt ut videre,dette må du vise oss. Klem

 14. Hei Nannivenn! Jeg har jo hatt en så tettpakket uke at jeg ikke en gang har fått gratulert deg med dagen. Sorry 😦 Håper du hadde en strålende dag og at du fikk både jordbær og is!! Du har i alle fall fått vakre gaver :o) Nå er det godt med fredagskveld her. Biff og vin har min snille mann trikset til meg. Fornøyd kone ligger på sofaen og slapper av.. hehe.. Håper helga di blir god og at Nannimannen kommer med noe spennende til deg.. ;o) Klem!!

 15. Hei Nanni!! Måtte bare ønske deg ei riktig god helg!! Jeg har også symaskin-skrekk…men prøver å overvinne den..selv om jeg får hjertebank og svette håndflater..er nesten ferdig med gardinene..siste innspurt i kveld!!

 16. Slett ikke verst!Jeg pleier å si, med bare en anelse ironi i stemmen, at den beste gave en kvinne kan få, er en mann som vet å sette pris på kvinnen i sitt liv!Din mann gjør tydeligvis det… ;-)(Venter i spenning på fortsettelsen, må vite!!!)Godt å høre at bursdagspengene blir godt anvendt. Nå er jeg desverre det siste mennesket til å uttale meg om håndvesker, siden jeg i skam må medele, at jeg aldri har eid en. MEN, jeg har overhodet ingen problemer med å fatte at man kan bli overveldende lykkelig av å finne noe man virkelig har lyst på! Det er deg vel unt!!!Hånkleet var nydelig. Innpakningen likeså.Jeg fikk faktisk et merkelig blikk fra min kjære, da jeg åpnet siden din og stønnet høyt over det jeg så… :-)Håper du får en fin helg!Her regner det, vinden uler og det er 5 grader.. Ikke spesielt oppløftende værvarsel heller. Ja, ja, da er det bare å kle seg godt.Klem

 17. Koseleg at du deler gåvene dine med oss andre bloggarar! Og flott å oppdage at du har evnen til å lytte til, og respondere på omgjevnadene dine, eg tenkjer på veska, så klart!Og ja takk, eg tek gjerne imot tips om lenkjer for å lage fotomontasjer:)Finfin helg til deg og dine!

 18. ),Olö,)l),lTjohei!!!Det er meg!!!Hvordan går det med Nannidamen!!Jeg skal på jobb en tur, ellers sende ut noen pakker, jeg har solgt litt ting og tang på Finn….dessverre får jeg ikke tid til å bruke den slumpen i dag!!Søren òg!Skulle absolutt vært ute i dag og handlet antrekk til Springsteen konserten. Helt klar over at folk ikke pynter seg spesielt til utendørskonserter, men man skal da ta seg ut på byn etter på. Konserten er på Koengen i Bergen, nydelig friluftsområde rett bak Bryggen. Jeg skal gå sammen med en venn som jeg var sammen med på Springsteen konsert i Oslo for tyve år siden!!!Ja, ikke SAMMEN med, men bestekamerat med.Det er vi enda, men det er ingen som tror oss.Vi pleier å si at de eneste som hadde vært overrasket hvis vi blir et par, er oss selv.Vi har dog en avtale og at hvis vi er single på gamlehjemmet, så skal vi spleises.Det har også vært diskutert å gifte seg, bare for å dele presangene, men det var da jeg var yngre, og ønsket meg en foodprofessor.LAAAANG melding fra SusaM i dag, håper du har det fiiiint Nanette!!!Klem!!!

 19. Ps…skriveleifer her og der, tastaturet er SÅ rampete i dag!!!Ds!

 20. Konsert på onsdag….med en som ligner en voksen Christian Ødegård, han er så fin atte…han har nettopp ringt meg og sagt at jeg er den skjønneste han vet………tiiiiihiiii……min bestekamerat!!Måtte han aldri få briller!!Jeg er nok ikke av typen som gifter seg, nei.Har sagt nei to ganger til to menn…….jeg kan heller ha på en pen kjole utenom ekteskap………blant annet!(Ikke sladre til Gud..)(tror forresten han har skjønt det, jeg har tross alt barn!)Jeg er (dessverre?) en eventyrer som er redd for lenker…..men jeg skulle gjerne ha funnet kjærligheten igjen……..med en som forstår seg på merkelige damer som meg.:D!!!Hvordan går det med han derre kokken?:D!!!!!!!!!!Klem fra Sussssa Mannn

 21. Kjære Nanni!Tusen tusen takk for utmerkelsen! Du er vel søt! takk også for de fine ordene du skrev om meg – ble veldig veldig glad!Utmerkelsen er så absolutt fortjent til deg – alltid så koselig å komme inn til deg her – desverre har jeg altfor altfor liten tid om dagen – så derfor så stille i fra meg – men ingen er glemt…vakre bilder du har her. Ferie og shopping er noen ganger det som bare må til:0) Nå om et par uker skal vi en tur tik Danmark – å- jeg glede rmeg som en unge…:0)Ønsker deg gode dager – håper sola vil skinne på deg, og at du får brukt den vakre veska di (nyyydelig)…kanskje en tur på kafe` :0)STOR KLEM OG TAKK IGJEN!Heidi-anithaWhite vintage

 22. Hei kjære Nanni!Så heldig du var som vant det kjøkkenhåndkle, det var nydelig. Og som du skriver, det passet godt på den vakre knagge din.Gratulerer med dagen å jeg si da! Så spennende med en tredelt gave:) Og det er klart du må dele med oss hva som skjer vidre:)Ha en flott søndag. Klem fra meg

 23. Hei, hei…gjør jo ikke annet enn å kommentere her inne..nydelig veske fortsatt…har en greie til deg hos meg…Ha en fin dag!!

 24. Hva kan jeg si:) Jeg føler med deg… Vakre bokomslag og forsider er ikke bra for svake boksjeler. Jeg vurderer faktisk å finne det vakreste papiret når jeg skal ut å reise til helgen, også legge papir på alle kokebøkene mine… Ahhh, fred i boksjelen:)

 25. Ja, jeg har det slik med bokhandlere, interiørbutikker og tebutikker. Min store last. Men det er jammen herlig at de finnes også:)La deg til i min «veien videre liste» på bloggen min.. Elsker å titte på interiørblogger for inspirasjon:) (selv om jeg er fattig student må vite!) Håper det er ok=o)

 26. Jeg har gitt deg en utfordring på bloggen min.Ha en fortsatt fin søndag!Klem

 27. Takk:)Ja, denne bloggeverden er superfin ..Og spesielt fint er det jo at manmge gjør mer utav denne blogg-greia også.. Konkurranser, bloggtreff, vennskap osv:) Og man lærer faktisk mye. Det er ikke bare et tidsfordriv.. Men mer en hobby:) En hobby uten aldersbegrensning:) Og det er veldig vakkert å være med på :o)Håper du får en fin fin søndag:)Skal rusle hjem fra jobb jeg nå!Løveklem

 28. Uff da…Hvis du ikke liker utfodringer, er det bare å gi meg et lite hint ;-)Jeg syntes denne utfordringen var ganske ok. Greit å bli litt bedre «kjent» med hverandre og vite litt om hverandres drømmer og hva vi liker.Nei, nå er pustepausen over for min del. Skal hive meg i bilen og dra hjem til huset mitt for en ny arbeidsøkt. Kan ikke ta for lange økter, siden røyklukten skaper slike luftveisproblemer for meg fortsatt. Må si jeg spekulerer fælt på om jeg klarer å bo der… Håper fortsatt på at det skal gå an å bli kvitt røyklukta på et eller annet vis…Klem

 29. Jeg måtte tilbake og gjøre om mine besvarelser. Så at de andre var betydelig mere utdypende enn det jeg var ;-)Takk for alle gode ønsker i forhold til gjennoppbyggingen av huset. Det trengs, slik det ser ut nå…Jeg blir både trist og deprimert av tanken på at det vi legger ned i tid, penger og arbeid kanskje vil være bortkastet, hvis vi ikke får bort røyklukten. Uff nei, best å være positiv!Røyklokta skal bort!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: