Uncategorized

Gamle minner ~ vakkert interiør

I siste blogginnlegg holdt jeg på å slite ut meg selv, det får være måte på hvor mye det skal forskes og forstås av bakgrunn. Så i dette innlegget vil Nanni prøve å skrive lite…
~
~
Apropos bakgrunn og skriving, viser jeg herved frem skolesekken min! Den er full av mine gamle bøker fra 1.~5. klasse ca og det er min gode fru mor som har tatt vare på skatten. Sekken er nå en del av interiøret i stua. Og apropos barndom ~ M sporet meg inn på en googleside der det var ulike varianter av vår elskede Keep calm~plakat, og Nanni falt for denne (Nanni er litt sliten og nostalgisk i dag, tror jeg). Småkaker og melk skal ifølge tradisjonen hjelpe for det meste.
Unntatt kiloene.
~
~
Foto: nettet
En annen del av interiøret i stua (det gikk opp for Nanni at hun egentlig er en interiørblogger her om dagen, ispedd andre ting. Nanni er veldig glad i andre ting også), er dette gamle nattbordet, er det ikke skjønt?? Jeg fikk det for en vanvittig billig penge på type låvesalg og jeg elsker det. Oppi skuffene lå det gamle hageredskaper og de skal blogifiseres senere ~
~
~
Se min krone…
Jeg fikk egentlig låne denne krona av min lokale blomstermann til nest eldste Nannibarns konfirmasjon i fjor, men hvordan gi fra seg noe så vakkert… Så den ble min. Kjøpt og betalt, for ordens skyld. Borddekorasjonen der krona var hoveddekorasjon med eføy og silkebånd med perler slyngende rundt, ligger på et gammelt innlegg fra januar eller februar, et av mine første (mer nostalgi… 😉
~
~
En deilig tirsdagskveld ønskes dere alle
fra

23 kommentarer på “Gamle minner ~ vakkert interiør

 1. Nydelige bilder! 🙂 Fikk en gammel skolesekk fra huset vi kjøpte nå, og den kommer til å bli en del av interiøret! 🙂 Ha en fin kveld! Klem-Mia

 2. søt sekk, Nanni 🙂 koselig at mamman din har tatt vare på den. Den er litt annerledes enn min sjokkrosa – valgt selv? tror nok det!!! Den er borte.. og det er i og for seg greit! :o) nydelig krone, jeg har en som er litt mindre. Den er spraylakket hvit.. angrer litt når jeg ser din!ha en super kveld!klem

 3. Ja her var det mye nostalgisk interiør…for et nattbord…nydelig..Ha en super kveld!!!!

 4. NANETTE!!Herlig!!!! Cupcakes, haha!!! Har du en Keep Calm plakat i «virkeligheten»? Jeg vet jo at du har en her på blogg, og at du liker grønt..:DOg FOR en koselig skolesekk!!!!!!!Jeg husker de der…..min er nok kassert…Min var oransje med hvite kantebånd. Eller var den rød? Å se den skolesekken brakte minner om knestrømer og rutete skjørt….og fletter!!!Nydelig nattbord, jeg ble helt henfallen av bildene dine, du er så FLINK!!! Låvesalg? Det har jeg aldri hørt om, men så er det jo ikke så mange låver i nærheten av meg!Jeg er god og skeiv i øynene i kveld, fremdeles på vei ut på tur!! Skrives!!Klemklem!

 5. hyggelig å lese..! har også den ranselen fra 1.klasse, blogget om min i fjor… herlig nostalgi…klem, magny

 6. Akkurat maken til min 1. klasse-ransel! Tror moren min har den med papirer i, kanskje må jeg spørre om å få den.

 7. Joda, dette var nok sekken for 66-årgangen… Er av den årgangen jeg også, selv om jeg begynte et år tidligere enn normalen på skolen. Morsomt, vet sekken står hos foreldrene mine.

 8. sendteadressa til skolesekken min…fin dag til deg,- magny***

 9. Koselig innlegg Nanni..heldig du er som har en mor som har tatt vare på den skatten…ja for det begynner å bli noen år siden du tuslet av gårde med den sekken på ryggen nå?hi.-hi..Nyt dagen min venn..Klem fra Maliva

 10. Så koselig den gamle skolesekken din var! 🙂 Og veldig fin krone. Skjønner godt at du ikke klarte å gi fra deg den! Ha en fin dag! 🙂

 11. Hei Nanni vennen 😉 Tusen takk for flere koselige kommentarer som kom inn under min ferie. Jeg har nå lest alle de flotte nye innleggene dine og vet du hva jeg sitter igjen med?? Glede og inspirasjon. Kan inspirasjon fortelle mer enn tusen ord?? Ja det synes jeg. Lekker og fargeglad bakgrunn du har.Skal komme snart tilbake, men nå må jeg slappe av litt.Stoor klem 😉

 12. Tjo hei min kjære Nynette!!Du må ikke lureskjenke Thom med tequila!!!:D!!!(…lever meg inn i Wisteria Lane)…»To be continued»…Hva er det for noe vrøvl!!Jeg ler jo også veldig av hvor oppkonstruert settingen av serien er, men litt av grunnen til at jeg synes det er artig å se, er jo innredning og hage og kulisser!! Og klær!!Dessuten får jeg litt trøst i at det finnes andre som går rett i baret følelsesmessig, så føler fellesskap med en viss en, selv om det er en oppdiktet personlighet, så finnes den i virkeligheten!!!Nå skal jeg på Costa del Solarium, kjøpe Hold In strømpik( Press inn-og tyt ut ett annet sted strømpebukse) …..hår og make up og annet ymse vedlikehold, (rake rake) kommer nok til å ta sin tid…….Gleder meg til jeg er pøntet og klar, gleder meg til Bruce og nattlivet på byn etterpå.Yoooohooooo!!!!!!!!!!Det blir trøkk i denne beskjedne vestlandsbygden…..som vanligvis er så stille så…0:)!Klemz! Sussamannnamm!!!!

 13. ..så herlig nostagisk..gjett hvem flere som hadde akkurat den sekken???? jepp!!! herlig!! Du nanni…hvilken skrifttype er nanni-underskrifta di under hvert innlegg?? Den er så vakker..lurer på om jeg kan herme skjønner du??? her er det 16 årsdag med blåbærpai og is og brownies..mmmm…..mat..herlige mat…. 😉

 14. Ja, det er mykje herleg nostalgi i ein gammal førsteklassingskulesekk:) Min første skulesekk var bitte liten, arva frå – eg har gløymt kven – eg var IKKJE glad for den sekken! Til andre klasse kunne eg stille med ny, knallraud sekk, det var stas, men stakkars veslesystra mi leid arveskjebna etter meg, og var sikkert så misfornøgd at sekken berre har forsvunne…Nydeleg nattbord – og nydeleg fotomontasje igjen:)Ha ein koseleg kveld!

 15. Hei! Så flotte bilder! Jeg falt for det søte nattbordet ditt 🙂 Herlig med gamle ting som oser sjel.. Det er også veldig artig med gamle skole-ting. Selv har jeg en eske med gamle bøker. Det er moro å titte på det en gang i blant. Ha en strålende kveld!

 16. Sukk…så fin sekk du hadde… så bra at din kjære mor har tatt vare på den da… Neste sukk går til nattbordet ditt…sukker litt for hageredskapene og jeg slev om jeg ikke har sett de ..men er helt sikker på at de er helt i min gate… sukk…:O=)O=)du skriver bare så bra…nyter hvert ord, hvert bilde…og akkurat i dag trengte jeg dette… Tusen takk..selv om du la det inn i går.. da hadde jeg ikke tid..men nå har jeg det…God klem til deg Kerstin

 17. Sukk… vakkert og yndig. Akkurat slik som du! (Tja, skal jeg være helt ærlig er ikke yndig beste beskrivelsen…frodig, festlig, herlig, vidunderlig morsom, sprudlende, halvgal, sjarmfull, vittig, boblende, modig, moderlig, vennlig, vennerik, tussete (etter barn,mann og dilldall), pyntegal, romantisk og rett og slett superoptikjempefantafenomenalistisk… I denne sammenheng blir jo yndig ganske fattigt og blekt. Ne, vi får gjemme yndig til noen andre…)

 18. Jeg VIL være yndig også!!!!!!;o)(men mulig jeg ikke helt får det til… 😉

 19. Du kan få lov til å være yndig også!!!! Her i Bloglandia er du faktisk VELDIG yndig… men for meg som kjenner deg i litt mer «rufsete» omgivelser… ja, du vet;) (Sånn er det når du slipper folk litt for nærme innpå livet..hehehe…)Jeg er i alle fall FRYKTELIG GLAD I DEG og skal fra nå av referere til deg som min YNDIGE Nanni!*smask*

 20. Jeg SER den, at yndige Nanni forsåvidt blir en litt festlig greie…. RufseNanni? ;o)yndig *smask*….. ;o)

 21. Digger den skolesekken din! 😀

 22. Slike kroner er kjempefine og dekorative!! Kjøpte faktisk en i dag… :)-Marte-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: