Uncategorized

Og i nattbordsskuffen lå det gamle hageredskaper… ~

Jeg ble så lykkelig inspirert av koselige kommentarer, der man ønsket å få se hageredskapene som av en eller annen grunn lå i nattbordet jeg kjøpte på låveloppis …
Så herved:
~

~
~

~
Skuffen med det rare i…
og et innblikk i hagen vår, tatt utenfor gjerdet…
~
~
Skrivekløen har pause, Nanni viser bilder istedet,
Nannimannen ser landskamp (ypperlig bloggemulighet selvom Nannimannen på ingen måte er vanskelig, men han synes det er hyggelig å få kontakt med fruen… sånn ellers)
og roen er i stua.
Godt.

God klem,

38 kommentarer på “Og i nattbordsskuffen lå det gamle hageredskaper… ~

 1. Hei Nanni!Må liksom innom deg uansett-du har så fine innlegg:-)Ha en fin torsdag, klem Hege.

 2. Heisann! Takk for at du oppklarte meme problematikken 🙂

 3. Ja, helt enig, landskamper er rene velsinelsen! Da er det ro rundt mor, særlig hvis jeg på forhånd har laget noe godt de fotball-avhengige kan dytte i munnen mens de løper rundt på banene med blikkene sine….hver sin glede sier nå bare jeg…Spennende med englequilt!Klem Lenemora

 4. Hei Nanni vennen min!Nydelige bilder og jeg elsker hvite gjerder. En gang skal jeg ha et drømmehus med hvitt gjerde og en «front porch» (tvi tvi),Gleder meg så veldig til neste lørdag… det blir kos!Har du sjekket den nye bloggen min SweeterHomes.blogspot.com. Jeg ser jo at du er følger (min eneste – sukk!), men nå har jeg endelig begynt å legge ut litt. Mest bilder vettu!Glad i deg! Nyt roen med god samvittighet…

 5. Hei, hei…tenk å ha hageredskaper i nattbordskuffen…tanken har ikke slått meg enda…men blir jeg hagegal nok skjer det vel…sent i kveld var jeg ute og plantet mine billigfunn fra matbutikken…der hadde de glemt å vanne noen planter, så dermed kjøpte jeg to klematis og en ripsbusk med hvite bær..så får vi se…plenen er jo nysådd..så jeg måtte snike langs ytterkantene for å finne steder å plante..Det var i alle fall litt av en skatt som skjulte seg i skuffen..fint gjerde du har…drømmer om et hvitt stakittgjerde..og fine iriser..har noen slike selv også..og i dag var jeg på hagetur hos en dame med mye fint..så kanskje jeg får noen planter hos henne…hurra!!Et bilde sier mer enn tusen ord…så man kan blogge lenge på det!!Natti natt!

 6. God morgen O=)tusen takk for koselig hilsen..ja jeg er nok en av de snille… men har hoppet av litt nå… Jeg visste det Nanni..skjønne….skjønne… var de.. så moro å få en ekstra ting med på kjøpet… og hagen din var så sjarmerende… Ønsker deg en fin dag vennen…Klem Kerstin

 7. Herlig med bilder. Sarmerende med de gamle hageredskapene og ett hvit gjerde kunne nok mange tenktseg. Har en stor uregjerelig hekk jeg kunne tenkt å skiftet utKlem Laila

 8. Hei hei! En snarttur innom for å ønske deg en flott dag og for å se hva du har gjort i det siste 🙂

 9. Hei, ja vi reiser til Barcelona på lørdag og Marbella på onsdag..=) Greit å komme seg litt bort! Men tipper det blir fint vær her i Norge når jeg drar:p Bare vent og se;)Skal dere reise vekk i sommer?løveklem

 10. Hei, jeg har også bedrevet tiden med en skuff i dag, men det var dårlig med hageredskaper i den 🙂 Jeg har som mål å male hagegjerdet hvitt, men det står langt nede på lista…har så meget at gjøre 🙂 Ønsker deg en fin kveld!

 11. Hei Nanni 🙂 Så heldig du var med dette funnet av en kommode.Den var virkelig lekker. Og ikke minst var du kjempeheldig med redskapene. Er morro når en får slike flotte ting på kjøpet. Jeg har sendt deg en mail. Jeg har som sagt lagt ned bloggen min.Det er muligheter for at jeg en gang kommer tilbake. Stor klem fra Kristin

 12. Hei hei Nannette!!Gøy med flere bilder fra din verden!!!Skjønt gjerde, må jeg si!!Jeg har rocket gjennom natten, det var en fantastisk kveld i går. (..og natt..)….FOR en konsert, de gutta vet å gjøre sceneshow, Bruce plukket plakater fra publikum, og spilte sanger som sto skrevet på…Det var som en jukeboks….DET er konsert, det…skikkelig trøkk!!!Kunne skrevet mye om nattens eskapader, men kremt…ikke alt egner seg på blogg!!I morgen blir det klassefest for ungdomsskolen.Jeg var ikke spesielt lykkelig der, så det har vært knappetelling i nitti her….men fant ut at så lenge det finnes musserende vin og latter…jeg trekkes mot lyset….så kan det gamle mørket bare være!Dessuten har jeg kontakt med flere av damene, så det blir jo kjekt bare det..Lurer på hvordan folk ser ut etter gammalt….Gode råde for skikk og bruk på klassefester mottaes med takk!!Klem!!

 13. Hei på deg:-) Atter et koselig innlegg:-)Skal til lisa i helga og da skal jeg kjøpe siste stoffet til ramma på duken din, synes den blir skjønn…Hvis du kunna sendt adress di til meg skal jeg få sendt den over helga…Adr mi er: grendahl_66@hotmail.comHa en fin kveld og fin helg.Klem fra Sissel

 14. Kunnskap kan man ikke få nok av. 🙂 Ja, det er jeg som lager plakatene og tegner figurer. Hobby som jeg ønsker å leve av en gang i framtiden. :)For en koselig blogg du har, forresten!

 15. Tjoohoooo!!En link?!!Spennende!!!! Jeg er prinsesse Victoria….tiihiiiii….Jeg er på jakt etter en musserende vin som er tilsatt jordbær. Jeg har lest om den i et ukeblad, som jeg ikke finner igjen, typisk?Har du hørt om den?Joda, ikke bare å trekkes mot lyset, men å gjøre alt lysere, lettere…..en utfordring for meg i disse dager…..men det er viktig å holde fokus…….Det er så lett for at ARBEID blir mer arbeid enn det skulle ha blitt, fordi arbeidsgleden mangler!!! DET jobber jeg med, i hjemmet mitt, med alle prosjektene som står i kø…Det å ha det hyggelig underveis, å leve i prosessen, istedet for å irritere seg grønn over alt som skal gjøres……og å se på det som en UOVERKOMMELIG oppgave….(Så du skjønner vel godt at jeg er på jakt etter sprudlevann?!):D!!!Klem!Natta!

 16. Åååå, da skal jeg hoppe rett inn i mailboksen!Har du sett diskusjonen på forsiden til NIB?Hadde vært FRISTENDE å lage et innlegg med masse skrivefeil på TRASS……:D!!!Hilsen bymusa.

 17. Jeg har også noen gode «kjendishistorier», deriblant hvordan prins Andrew ikke bare møtte meg, men kom da jeg stå med baken i været….Og jeg trodde ikke at det var ham…..den historien gjør seg best over et glass vin!! Den må fortelles med high class engelsk….også jeg, da…….som tenkte «tenk å være engelsk, og å ligne SÅNN på prins Andrew….tiiihiii….ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!NATTA!!!Klem!

 18. OJ!!!Jeg er på forsiden til NIB!!Jeg trodde de syntes den frie oversettelsen av anti-jante loven var for sukkersøt…

 19. Hello I want to say that? a great pleasure for me to be here visiting their p? page. I know the import? Ncia has bloggers in a commentary for it and thinking that I dedicate a few minutes daily to visit, learn a little more and make friends especially. add my msn its provisions? the dadolosmanos@hotmail.com. TBM leave my site to your device? Others It was created to help them with their blogs. if you want more tips and have the maximum pleasure to give vcs. What http://www.dado.pag.zip.net TBM can talk me through the chat which is on my site or by TBM existing mural scrap it. As luck

 20. Herlige hagebilder, og stakitten med blå blomstene i bakgrunnen var herlig frodig:)Ser du tok lang versjonen av MEME forklaringen, jeg linket bare til wikipedia….hehe;)Tror du jeg kunne få låne det koselige «klistremerket» i kolonnen her; It may be crazy…..SYNES den var superfin i designen og helt riktig tekst!!!;)Ha en superduperdeilig dag! (skal helt sikkert ikke skrives i et helt ord, men pyttsann;)

 21. Heisann! Jeg jobber som grafisk designer og har illustrasjon som hobby ved siden av. Har utdanning hvor jeg lærte om tegning og slikt, men har aldri jobbet bare med illustrasjon. Synes det er utrolig morsomt å tegne og kommer til å fortsette med det uansett om jeg klarer å lage meg et levebrød av det eller ikke. Jeg blir glad av å tegne og male, men det er litt vanskelig å finne tiden til det synes jeg… Da blir det gjerne mer data-tegning for tiden. 😀

 22. Nei nei nei Nanni!!!!Ikke kutte ut smilefjes eller å skrive med forskjellig skrift i innlegg!!Det er jo DEG!!Du vet det engelske uttrykket «do your read me»?Nettopp det gjør du og jeg, her er sender og mottaker på samme frekvens….Og det at du uthever og pynter på skriften, er FESTLIG!!!!Det gjør at det føles som om du samtaler, hverdagslig, litt uthevet når man ville ha hevet stemmen, osv… Jeg er SÅ glad i skrivestilen din!!Ingen skal få oss til å endre noe som helst, det er våre blogger, og er det ikke kjekt å følge med oss, så er det bare til å hoppe til neste blogg…ikke sant?Det er så mange flotte blogger på NIB, at det er noe for enhver smak!Det som jeg reagerer veldig på, det er innlegget om at bloggere må ha mer yrkesstolthet og skrive mer om interiør. Det er da ikke yrket vårt….det er hobby…en lidenskap…..som vi deler med andre…….hvorfor i all verden vil noen komme på besøk til oss hvis de ikke liker det de leser……..Jeg har fått noen negativ tilbakemeldinger, men jeg bruker ikke plass på min side til å kommentere det….jeg gidder ikke å gå inn i en diskusjon med en fremmed, når utgangspunktet er et direkte angrep. Kom igjen hvis det er saklig kritikk..Jeg ser faktisk ikke EN grunn til å kritisere mine medbloggesøstre…..vi er forskjellige damer, i mange generasjoner!!Er det ikke deilig med mangfold?De mest kreative og anerkjente kunstnere, har stått frem med dysleksi……Den beste av oss på interiør og hjem, er kanskje ikke nødvendigvis den som er best på tekst…Så derfor Bloggeloven, fordi alt dette maset fikk meg til å tenke på JANTELOVEN!!!Jeg leste anti-janteloven, og vips, kom bloggeloven. SÅ DET SÅ!!!Det er en god tone i Blogglandia, og de som ikke trives kan flytte ut….Heldigvis er det bare du og jeg i Hysteria lane! (HYSTERIA!! Lo godt av den!)Jeg LOVET meg selv da jeg begynte å blogge, at jeg skulle holde meg unna politiske og religiøse ytringer, at jeg ikke skulle si noe sårende mot noen, å formidle at alle er velkommen…..MEN! Akkurat DENNE greie klarte jeg ikke å skippe…følte hønemorvingene breier seg utover de med skrivevansker, og de av oss som er veldig unge….de har tross alt en annen sjargong enn oss damer..Anonyme følgere er HJERTELIG velkommen hos meg, jeg har jo surfet blogger i all evighet selv, og jeg tror kritikerene er veldig få.Kanskje bare èn, for alt vi vet?KLEM!!!(MED STORE BOKSTAVER!!!)

 23. Nanette!Der traff du en spiker på hodet, ja.Det er mennesker bak bloggene, og DU så MORSOMT å tenke på at du retter norskstiler, mens andre kritiserer for store eller for små bokstaver i en tekst…Hmmmmm……lurer på hvordan de selv hadde scoret på en norsk stil på ungdomsskolen?Det ble jo nevnt stryk……Huff og huff, gledegruer meg til klassefesten….har vært en virvelvind rundt i butikker for å finne en tunika i rett fasong. ( Rett fasong = den fasongen jeg ABSOLUTT vil ha i dag)(Har jeg sett det for meg, så er jeg HÅPLØS…..da er det INGENTING annet som gjelder…)Container klærene jeg fant passet ikke i dag…..PMS GRAND MAL!!Jeg sto med en bluse til 1799!! Og vet du hva!!Jeg bare GIKK (med STORE bokstaver) fordi de ansatte ikke enset meg. Sånn er jeg….Heldigvis at jeg bor i en by med mange butikker, da!!!Nå skal jeg ta sol! Overskyet her i dag….Satser på kjoletunika og skinnjakke..prøver å få til det sarte og tøffe sammen…Og sommerfugler i håret..LITT for fjollete for meg, men i dag er det DET humøret jeg er i, så da så!KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS deg på grilling!!!!Jeg er SÅ glad for å ha deg, Nannivennen min!!!Klem

 24. Har ikke blogget på noen dager nå, og «peser» litt for å rekke å lese gjennom alt som flinke bloggere har rukket å skrive.Det er denne tiden på året som krever ekstra innsats før en kan ta ferie og «slå ut håret», og mindre tid til å blogge :)Så artig det var å se hva som lå nedi skuffen, tenk, hageredskaper da gitt !Har noen jeg også, men de ligger i garasjen..Ikke så ofte brukt heller, forresten.Og når jeg leser hva Nannimannen gjør, så tenker jeg: Ja, akkurat som vanlig :DKom til å tenke på god natta meldingen min datter skrev her om kvelden. Den lød slik:Her går alt sin vante gang 🙂 Marthe har vært på trening, jeg har gått turen min over berget. Elisabeth øver på lekser, og husfar sitter på dataen og ser på TV hver sin gang :)Ha en fin fredagskveld ! Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 25. Nydelig hagegjerde :-)sånn vil jeg også ha :-)( her er det tuja-hekk ..)

 26. Så utrolig koselige bilder ! Herlig hageredskap – var det en bonus eller var du klar over det? Uansett enliten skatt vil jeg si! herligherlig hagebilde – nå savner jeg en frodig hage :-)Klemmer

 27. Mange fine hageredskaper!! 🙂 Nydelige bilder som alltid! 🙂 Ha en fin helg! Klem-Mia

 28. Elsker bildene dine og tilgir at du ikke skriver så mye!!!God helg og stor nattaklem

 29. Tenk å kjøpe eit nattbord og få hagereiskpar på kjøpet, kanskje du blir like engasjert hagemenneske som Nannimannen…..Så du kreerer ord du også, ja?!Bloggmania ….. med fare for å bli oppfatta som ein skikkeleg hypokonder, kjenner eg eit lite snev av den lidinga eg også! Og når eg så har tilleggsproblematikken dysikoni kan du vel forstå at kvardagen min kan bli tøff til tider.Ønskjer deg ei fin helg:)

 30. Ahh… Slike hageredskaper er enhver hagefantasts våte drøm!Disse holder års iherdig graving i motsetning til det man kjøper i dag i plast med flotte farger og blomstermønster. Selv Fiskarsredskapene holder ikke en sessong hos meg…Si meg *gnir meg i øynene* har du virkelig en hel eng av blå Iris??? Eller er det jeg som bør bestille synstest og anskaffe meg briller?Sukk…Ha en fortreffelig helg!Stor klem fra meg

 31. Schå var jeg hjemme, full av nye betraktninger, bl.a….men nå har jeg jo fått pepper for at jeg har for lite bilder på bloggen, så da må kanskje tekstene mine bli på vent?Klem

 32. Koselige bilder Nanni.Artige gamle redskap…og nattbordet så nydelig ut. Eg drømmer om kvitt stakittgjerde rundt min hage. Det blir en gang :)Ha ei fin helg og tusen takk for koselig helsing hos meg.Nå er det baking som står for tur.Klem

 33. Hei og velkommen som følger av bloggen min, og tusen takk for koselig hilsen inne hos meg. Jeg har kikker meg litt rundt her på den koselige bloggen din, og lagt meg til som følger jeg også, for jeg kommer gjerne innom igjen:0)Du bruker mange flotte bilder, og du vet bilder kan si mer enn tusen ord!!Ha en flott helg

 34. Hei kjære Nanni, Spesielt kalas i går, jeg kavet veldig med antrekk, men det var veldig få som hadde storpyntet deg…så kom fjolly, da vet du…(Nei…jeg er ikke SÅÅÅ pyntet, men litt bohemsk kanskje…..elsker smykker og fotlenker og sjal og vesker o.s.v..)Om jeg så går i en utvasket t-sjorte, så mangler det ikke på tilbehør….tiiiihiiiiii…..Hva er galt med å være feminin forresten? MÅ alle på 40 klippe håret kort?14 damer og 4 menn…..jeg tror de koste seg!!Ha en fiiiiiiiiiiiiiiiin lørdagskveld, klem fra meg!

 35. Ps….JA til bloggetreff!!!Jeg kommer!:D!!

 36. Hei! Jeg har visst aldri vært inne hos deg, men i dag er jeg på bloggesafari – og jeg havnet hos deg! Synes du har en flott og ærlig blogg, har jo lest diskusjonen på NIB…og jeg synes at en blogg er en privat (om enn offentlig) sak – jeg mener, den som blogger har bare seg selv å stå til rette for. Hev deg over kritikken, om du følte deg truffet?! Synes det er artigere å lese en blogg med litt variasjon, jeg. Det er jo nettopp det som er så fint med bloggene. Og skrivefeil, hva gjør vel det? Vi er da ikke oppe til norskeksamen heller. Dette ble langt; men det er ikke den første lange kommentaren jeg har skrevet idag, har visst skrivekløe!Ønsker deg en fortsatt god helg! Skal på Konsert i kveld så tar meg Bloggpause. Er det bare meg eller blir man litt avhengig av dette?Hjertelig hilsen fra Mette

 37. Sjarmerende hageredskaper som sikkert har en lang og spennende historie. Hvitt stakittgjerde er så koselig, dessverre er det idiotiske gjerderestriksjoner i boligfeltet vårt. Ingen gjerder ut mot veiene, derimot heller usjarmerende høye hekker. Forstå det den som kan…

 38. Kjekt at du fikk med litt bonus ting på loppemarked også da:-)Håper du får en fin uke.klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: