Uncategorized

ENGLEQUILT og VINNEREN av junis følgertrekning ~

Pakke i posten i dag!
For kort tid tilbake bestilte jeg duk fra Englequilt og i dag kom den! Så vakkert pakket inn at det måtte bloggifiseres, titta bara:
~
~
Vedlagt var også et vakkert hjerte og et nydelig ark med Fader vår.
Duken er allerede på bordet!
~
~
Duken har også en vakker bakside, sjekk her:
~
~
Jeg føler meg så riiik! Ikke nok med dette, på butikken hadde jeg allerede kjøpt Vakre hjem og interiør og hjemme lå Jeanne d´Arc Living og ventet på meg fra nettbutikken EmmasVerden, her lå det også et vakkert bildekort ved ~ så nydelig!
Rik på skattene mine sitter jeg her og skal ut på bloggerunde, ta en kopp te og lese i interiørblader.
Lykke!
~
~
En annen som ble lykkelig (så koselig a gitt!) var AnnaLisa i Hjertebloggen, hun vant månedens følgergave fra Nanni! Miriungen var assisterende trekningssjef og lå bak sofaen og sa nei, nei, nei, nei, jaaaaaaa! ~ mens Nanni sveipet pila over følgere. Og Anna Lisa det ble!
Veska kommer i posten, vennen!
Kos dere med kvelden, damer i Bloglandia!
Happy hilsen fra

30 kommentarer på “ENGLEQUILT og VINNEREN av junis følgertrekning ~

 1. Hei igjen 🙂 jeg er kjempelykkelig over at duken fallt i smak hos deg… Det er så moro å glede andre, glemte å skrive på brevet at den kan vaskes på 40 grader og strykes på full varme med strykejern. Kos deg videre i kveld med tekoppen og interiørbladet.Klem Sissel

 2. Kan vel si at jeg har arvet hunde»galskapen» av mormor da.. hehe.. Som forresten er Bjørg Meland (lilleba) 🙂 Jeg var å så på blogger som hun følger, for mange av dem er veldig bra! Så nå følger også jeg din :)Vi blogges!Klem Sarah

 3. Nydelig dukHihi…..eg er så glad for veska 🙂 trallala!!!Tusen takk min venn. God nattKlem

 4. Hei, Nanni! Så fint at du har hatt en fin ettermiddag. Veldig fin duk og alltid godt med magasiner! Gratulerer til vinneren – jeg skal besøke hennes blogg nå! God natt!Sol

 5. Hei du nanni i nanniverden..her er et lite livstegn fra marit i Miamorverden….Jo da..legge inn koblinger ja… Du tar fram den siden fra Youtube eller noe annet du vil ha inn..så trykker du ctrl og C samidlig for å «klippe» ut…deretter går du inn i blogginnlegget ditt igjen…setter pilen der du vil plassere koblingen..så trykker du ctrl og V samtidig..da kommer det inn vet du……men jeg bruker et progtam som heter Windows Live Writer …det er lettvint…vet ikke om du forsto npe av dette…men du kan ringe meg hvis du vil..488 92 940..der er jeg vet du…har fått meg iPod i dag.mmmm…nå skal det bli musikk…..Klem 😉

 6. Ellers har Anne på bloggen Moseplassen en egen link til tekniske spørsmål som dette på sin blogg..den kan du prøve…..

 7. Det høres ut som du har hatt en PERFEKT kveld! Den duken var nydelig!Klem fra M

 8. Så mye fint du har fått!! Kjempefin duk..perfekt for den årstiden vi er inne i..blir mer og mer romantisk & nostalgisk anlagt merker jeg..hmhmhm..stilforvirring heter det vel. Ikke så mye interiørblader her på butikken vår, men jeg har faktisk kjøpt vakre hjem en gang der..men etter dette bloggestyret begynte synes jeg det er nesten bedre å lese blogger enn blader..Kos deg med litteraturen!!Gratulerer til den verdige vinner!!

 9. Hei Nanni :)Så nydelig duk du har bestilt da..vakker både framside og bakside!!!Kos deg med bladet ;)Klem Anne***

 10. Hei Nanni:-)Du er så hyggelig, blir kjempeglad når jeg ser en melding fra deg!Så mye fint du har fått( el. kjøpt,fnis!)-ja når du setter slik pris på det du får -er du rik!Har ikke fått kjøpt meg Vakre Hjem( må vel abonnere snart)- men nå er Mille i farta!Idag brukte hun den lille tre-stolen sin som «gå-stol»( jeg var rask å sette puter under bena kan du tro!)tvers gjennom stua..!Litt av et syn – hun går ikke alene enda:-)Imorgen drar jeg til Møre( bestemt for en halvtime siden!)- tilbake mandag:-)Ha en kjempefin helg og kos deg med familien din, klem Hege.

 11. Duken var forresten utrolig fin! Den falt virkelig i smak hos meg også : )Gratulerer til Anna Lisa:)klem fra Sarah

 12. Ja det går litt på kryss og tvers her..så er det denne bloggrullen som tuller og tøyser litt..tar som regel tid før mine innlegg vises..ja, man blir mere klar over hva som er ens egen stil her inne…her får man jo sett mangfoldet også. Jeg synes det er mye å hente mange steder, både i det nostalgiske, klassiske,moderne og retro og hva det heter alt sammen. Det jeg angrer på interiørmessig er alle ting jeg har kjøpt for at det er greit der og da…men som jeg egentlig ikke liker, i stede for å spare en stund, og kjøpe det jeg egentlig har lyst på…så blir det jo mange småting, kunne sikkert spart mye der også..og investert i noe litt mer varig..men er ting på salg, så er det så myyye lettere å ta av…har f.eks kjøpt en haug med knaggrekker i støpejern, fordi det var jo så billig…men hvor i alle dager skal jeg ha dem?? Men det var skikkelig fine altså…får bli et nytt innlegg på bloggen..God tur nordover. håper dere får sånn høvelig vær og slipper alt for mye kald havskodde..den ødela mange fine sommerdager.

 13. Så mye fint Nanni! Duken var bare helt nydelig… Heldig er du! Gleder meg til å komme til et romantisk dekket bord – hint,hintEllers kjenner jeg meg igjen i ralfefarfars paradis – jeg har kjøpt så utrolig mange ting på salg som jeg ikke får brukt og som nå bare tar opp plass. Det hadde vært mye bedre å spare for så å kunne kjøpe seg noe man virkelig ønsket seg. Vet ikke om jeg noen gang kommer til å lære dette – jeg elsker jo å shoppe…Natta Nanni

 14. Duken var helt nydelig;)Gratulerer til vinneren;)Ops nå kom jeg på at jeg ikke har lagt nytt sengetøy på sengen….får vel komme meg ut av blogglandia nå å krype til køys;)Natta

 15. Gratulerer til Anne Lisa…Nydelige duk du har fått deg.. den ser faktisk kjempeskjønn ut.. må inn å kikke på siden… Det finnes et hav av nettbutikker som jeg ikke har hørt om eller vært innom…men like greit…eller hadde man vel shoppet seg tom for peneger…hihi..Ønsker deg en fin dag Nanni..Klem Kerstin

 16. så flotte ting…..duken var kjempefint:)…..så koselig det var her inne hos deg:)

 17. Takk, Nanni for god bedring ønsker.Sitter her, og kan ikke finne på mer fornuftig enn å bruke tiden til å la meg inspirere :)Morsomt at Sarah, barnebarn, har funnet bloggen din.Nå har min søster Nanni reist hjem, men hun har vært inne på Nannibloggen og lest. Vi leste om den lille prinsen i Monacco, og lo godt. Historien er bare sååå god !Så flott duk du fikk, gratulerer :)Den kommer til å glede deg lenge.Ha en fin dag !Klem fra Lilleba på rusk og rask

 18. Heisann du. Gratulerer til Anna_Lisa med veska 😉 Nydelig duk du hadde fått kjøpt deg ;)Gleden er i de små tingene 😉 All ære til deg med Awarden. Når jeg kommer inn hit til deg blir jeg liksom bare «trukket inn i varmen» Det må jeg bare si, så jeg skjønner hvorfor du har fått den før. Ha en nydelig dag 😉

 19. åååhhhh hvor du var heldig… så nydelige saker og ting,- dette gjør dagen!!! har make jesuskort, som nederts til høyre. nå tenker eg nostalgien blomstrer hos deg…. hilsen magny—*+god helg!!

 20. Flott duk Sissel ha sydd te dæ ja !Ellers morsomt med komentar på bloggen min :o) Alltid spennende med nye folk ( syns nu næ da )

 21. Det så ut som en nydelig duk! Ha en god kveld! 🙂

 22. Sånn Tuttaguri…(hva kan jeg si, kjært barn har mange navn!)Nå har jeg sendt bilde til deg.Og har ett ute på «prøve» på bloggen min….men litt usikker på om det skal «bli» der….Herlig herlig, men fali fali!!Tiiihiiiii!Snart ut og kjempe mot kiloene!!!De trives så forbaska godt!Hva gjør du, da? Har du kost deg masse, nå som du fikk et pust i bakken for deg selv?Klem, M

 23. Hei, eit koseleg innlegg hos deg, igjen! Nydeleg duk i delikate fargar og flott quilting. Tenk kor vakkert det blir når eit kreativt hovud og to flittiege hender sit på same kropp!Heldig vinnar av sommarveka, og kjet at ho vart så glad:)Koseleg med favorittblad, dei kan du vel ta fram igjen og ha glede av mange gongar, vil eg tru.Ha ein fin vekeslutt:) Klem

 24. Hei Nanni.For en fin duk du har fått,den var virkelig søt.Heldige du!Her går dagene i ett med avsluttninger og jobb.Heldigvis er det snart ferie,6 arbeidsdager igjen og du kan tro jeg teller ned.Nå er vi klare for ferie,sommer og sol. Ha en flott kveld Nanni. Klem

 25. Hei. Første gang jeg kikker på bloggen din, utrolig flott blogg. Har jo sett på Englequilt at du skulle få sendt en duk. Så bra at du er fornøyd. Sissel er lillesøstra mi, som jeg er veldig glad i og stolt av. Ha en fin kveld.Elisabeth

 26. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 27. Så nydelig duk du har fått tak i! Og det hørtes ut som du har hatt en koselig kveld med både flotte blader, godt drikke og bloggrunde. Slike kvelder liker jeg også – og det blir ofte sent når jeg setter meg til – nå har jeg fått enda en blogg å titte innom – din! 🙂

 28. Hei vennen!Skal si du har fått mye vakkert gjennom posten i det siste.Den quiltede duken var usansynlig flott!!!Riktig en godbit, som kan friste hvem som helst.Selv i mitt fargeglade univers hadde en slik skjønnhet fått en fremtredende plass.Ehh, jo, du har rett i det du spurte om. Jeg er ikke helt «frisk» men jeg har ikke lyst til å snakke om det i blogglandia.Vil heller snakke om det som er positivt ;-)I helgen har jeg store planer om å hente noen av de arvede møblene. Huset må tømmes raskest mulig, og jeg må finne et sted å lagre de inntil de kan flytte inn hos meg.De fleste må få seg en ordentlig vask, slipes og pusses, før de kan males, oljes eller beises. Dette er arbeid som jeg gleder meg til.Resultatet kommer raskt, og en ser virkelig at forandring fryder ;-)Håper du får en fantastisk helg!Stor klem fra meg

 29. Gleder meg til du kommer på besøk LIVE imorgen!Du kan godt ta en titt innom bloggen også altså, men det blir skjønt å sitte ansikti til ansikt å bare SKRAVLE!!!! (Stakkars PØ og Nannimannen!)Glad i deg!

 30. Hei skjønne Nanni…..nok en award til deg fra meg, den ligger på forsiden min….men jeg har ikke fått sendt den videre….det ble litt sent her hos denne damen….Tar det i morgen, men altså, nå fikk «vi» en til!!!Klem, M

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: