Uncategorized

Vakre happenings i juni ~

Travle juni med alle avslutninger (Nanni har fire barn, må vite) der vi løper fra hyggelighet til hyggelighet, krever sitt. Nå er det bare en avslutning igjen (hvorfor avslutte alt når sommeren begynner??) og den er på jobben, så er det friiii….
Postkassa har bugnet av koselige ting i det siste, denne herlige nåleputa kjøpte jeg av Kathrin med denne blogshop´en. Nydelig innpakket, nydelig foran, nydelig bak.. (pakken ognåleputa altså).
~
~
Nydelig bak, på håret vel og merke, er Nanni også i dag. Pyntet av verdens (pour moi) herligste frisør, Ingvild (jeg har fått musserende hvitvin på den frisørsalongen, er det rart Nanni blir..?) og klar for aftenen i engelsk have på Ramme gård, Shakespeare og Kåre Conradi, gode venner (Dreamgirl m/manden) og selveste Nannimannen. Jeg gleder meg!
~
~
Og Nannimannen, hva er det han driver med her?
Et lite utsnitt fra kryptiske bilder tatt på tordag ligger ved som en liten sommerhilsen med romantisk tilsnitt…
~
~
Nyt helgen, jenter! I morgen skal jeg ut på tur i Bloglandia og innom smått og stort, det blir koooselig!
Klem fra meg

15 kommentarer på “Vakre happenings i juni ~

 1. Fin du ble på håret!! Høres ut som en fantastisk frisør, her sitter alle som klipper seg mer eller mindre på utstilling..så det hadde vel blitt ramaskrik hvis jeg hadde kost meg med sprudlevann til klippingen..hihi.Kos deg masse!!

 2. Herlige bilder=))Og herlige med overraskelser i posten må jeg si:) Nyt juni, jeg prøver iallefall å få lest litt på bøkene mine her nede, men det går treigt, spansk musikk , strand osv forstyrrer:)Håper du har det bra? Snart ferie på deg nå?Løveklemmer

 3. Koselig nålepute, og så forseggjort også, da.Så fiin du er på håret ! Kos deg i vilden sky i kveld :)Har faktisk også skrevet om hår i dag, men det var i ren frustrasjon, og vin fikk jeg ikke.Det må være litt av en friserdame du har !Ønsker deg en underholdende og trivelig kveld, Nanni !Klem fra Lilleba på rusk og rask

 4. Hei skjønningen!Så pen du er på håret!!Jeg elsker langt hår, det er så kvinnelig, selv om jeg som regel ligner Ronja Røverdatter….så skal det være langt, til det bare er fjoner igjen!Bloggefri blir jeg også i kveld….vi må leve!!Ønsker deg en deilig aften, med kjæreste og venner..Kooooooos deg!!!Ps…herlig frisør, du må være en velkommen kunde som får musserende vin servert!

 5. Å så fin du er på håret.Og nåleputa di var også fin. Sjarmerande :)Ville bare innom og ønske deg ei god helgKos degKlem

 6. Du er lekker-smekker på håret, håper du får en knall-kveld!!! Klemmer fra A

 7. Så flott du er på håret,dette var sommervakkert Nanni!!Ønsker deg ei herlig helg, kos deg!!

 8. superflott hårstas:) moro å kunne pynte seg…kos deg skikkelig nå da..ps..nåleputen….me like

 9. nanniskreppa ser fantastisk ut må vite….og koser seg sikkert i skrivende stund på vift….tenker på deg…såå vakker med blomsterkrans….romantisk….ha det supert…miamorklem 😉

 10. Hallo, så koselige bilder med blomsterkrans i håret og greier!Jeg ønsker meg også slike Calou-sko!!! Men jeg synes jo de er kjempe-dyre!Nå skal jeg legge meg og sove leeenge, er sååå trøtt.Har lagt bak oss en begivenhetsrik kveld hos noen venner, de serverte BRENT fiskesuppe – ugghhh oæhhh det var IKKE godt! Men man kan jo si at det var minneverdig, kommer ikke til å glemme denne kvelden, nei! (Luktet vondt gjorde det også, ha, ha)Klem Lenemora

 11. Så kjedelig med innlegg som forsvinner, og ting som forsvinner ellers også. Leste inne på en blogg om ei som hadde mista masse dyrt undertøy..Sånn kan det gå, er litt pjusk for tiden med snørr og feber. I dag tenkte jeg å lage noen gode muffins som frk. T hadde lagt ut oppskrift på..namnam.. Ha en fin dag!!

 12. Hei skjønne Nanni!!!Jeg håper du koser deg masse i helgen…..jeg har «bloggefri»….men nå måtte jeg innom nettbank, og da svinger jeg forbi i farten.Var på loppemarked i dag, ikke ett eneste Norgesglass fantes…og veldig lurvete ting synes jeg….det var posesalg på slutten, så det ble nå med noen lus og lopper…..det står i bilen fremdeles….er ikke i humør til å gnukke og gni…..får ta det når jeg føler for det!!Nå er det kveldstur i nydelig vær….og forberedelser til i morgen…viktig møte etc.Ha en fin søndagskveld!Klem, M

 13. god kveld kjære nanni :0)..søte nålputer kathrin lager,ja!og for en skjønn sveis du har da..med blomsten, nydelig!!!moaklem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: