Uncategorized

Siste innlegg…..

…før ferien starter for fullt og ferden går til Lofoten på onsdag! Nanni vet ikke hvordan nettilgangen er i mormorhuset og hvordan bloggelivet blir, men jeg er tilbake om et par uker (eller før ~ hvem vet)
~
~
Men først litt fra helgens begivenheter, en av dem fra Fyrverkerikonserten i Horten med Den Kongelige Norske Marines Musikkorps og med gjestene Jens Pikenes (som konsekvent henvendte seg til Mine damer, kjære landsmenn… 😉 og Wenche Myhre. En herlig kveld og full brakke!
~
~
Deretter gikk ferden fra Oslofjorden og inn i de dype skoger ved svenskegrensa. En veldig nær og kjær venninne fylte 4o og Nanni var i komiteen for Det Glade Vanvidd og Feiring På Høyt Nivå. En herlig kveld med reker og hvitvin, quiz, allsang, danseopptreden, prat og mat, mer mat, mer sang, mye moro..
~
~
Natta ble til morgen og ble avsluttet med båttur for flere. Jubilanten fikk bl.a. denne duken jeg har bestilt hos Sissel på Englequilt. Jeg bestilte en egen duk derfra for kort tid siden og ble så fornøyd og som dere ser, det ble jubilanten også!
~
~
Festen var hatteparty og Nannimannen stilte i Ed Hardy caps, coolere kan man knapt bli… ;o)
Nyt synet, kakesynet og bordekking der ute i skauen…
~
~
Dagen derpå nøt alle overnattende gjester sommer-Norge på sitt beste med svaberg, bading og båtliv.
Og VG annonserte julekonsert med Sissel Kyrkebø og Odd Nordstoga.
Fortsatt god sommer!
Sommerklem fra

20 kommentarer på “Siste innlegg…..

 1. Hahaha…høres helt perfekt ut, og Ed Hardy caps er jo kulere enn kulest;)Håper du kommert til nett, og at ferien blir alldeles strålende. Jeg har t.om bodd i Horten:)Kos deg med armer og bein, og venter i spenning på spreke humørfyllte innlegg!!!

 2. Hei Nanni.Jeg ønsker deg en riktig god ferie,min siste arbeidsdag er Onsdag og da tar jeg en velfortjent ferie.Skal bli godt.Har vært stille her om dagen,men vi har brukt mye tid ute nå som været er så fint.Klem

 3. Herlig fest, og det er deilig å fylle år på denne tiden da kan mye foregå ute.Ha en flott ferie på Lofoten, litt misunnelig på deg… fordi vi hadde tenkt oss dit å år, så kom det andre ting i veien akuratt da vi skulle reise, men til neste år, da skal alt være i skjønneste orden og ingen hindring.Helt greitt med link :o)God tur, og håper du kommer på nett.

 4. Så ut som en veldig koselig kveld. Ha en god ferie! 🙂

 5. øsnker deg en nydelig ferie!!!

 6. Hei Nanni!Så koselige bilder!Ha en nyyydelig ferie-kommer til å savne deg( og håper vi blogges igjen!):-)Kos deg, klem Hege.

 7. Ønsker deg en strålende ferie. Nyt deg godt:O)Mange varme ferie klemmer fra Elin:O)

 8. Ah, Horten ja, det er en vakker liten perle 😉 Der har vi feiret mang en vakker event ;)Kos deg masse på tur nordover, sammen med familie og venner ;)Nyt ferien i lange drag ;)Sommer klem fra meg ;D

 9. Bonjour madame..Ser ut som dere har kost dere skikkelig…Hææærlige bilder:O)Håper nettet er tilg.på Lofoten også….ellers vil du bli savnet vøttu…Kos dere masse…Proffite de la vieMaliva

 10. Herlig her er kose faktoren høy skjønner jeg…akkurat slik det skal være…Kos deg masse i Lofoten…nyt dagene, livet og hele pakka….Varm sommer klem Kerstin

 11. Det er jo under et halvt år til jul vet du, så løøøp og kjøp;) Skikkelig kosebilder dette her..ser du har det gøy om dagene. Kos deg masse i Lofoten, håper været klaffer- for da er det beste plassen på jord. Temmelig vakkert her jeg bort også da- så jeg skal ikke klage;) Skal nok se at du får tilgang på nettet der også. Så må du sjekket ut fin interiørbutikk på leknes senteret, tro den heter Loftet gaver &interiør–men det er vel gammelt nytt for deg. Synes i alle fall de har mye fint der;)

 12. Hei Nanni !Det blir nyyyydelig med ferie i Lofoten ..Dere skal vel også ut på en havtur !Gleder meg til å høre referat derfra og bilder av opplevelsene.Ha en flott ferie !Ferieklem fra Lilleba på rusk og rask

 13. God ferie Nanni! Gleder meg til å treffe deg senere i sommer :-).

 14. Hei! Det ligger en award til deg hos meg! God tur til Nord! Har ikke vært lenger nord enn Trondheim i mitt voksne liv, så er vel snart på tide å utforske den delen av landet også…Klem

 15. Hei min skjønne!!!Jeg må ta en pause, av litt ymse grunner….men jeg kommer nok tilbake på blogg altså!!!I mellomtiden, håper jeg at du KOSER deg i Lofoten, håper kjærligheten blomstrer, og at du har bekymringsløse dager.Klem, M

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: