Uncategorized

Mormors kopper ~

Nanni skulle altså ha bloggepause (selvpålagt og da går det som det går, her er jeg...), og i den anledning må jeg få vise en av koppene i mormorhuset… Nanni har også vært på skattejakt i fjøset i dag, der mange herlige gamle ting står utstilt etter at hovedhuset brant for fem år siden. Det mindre mormorhuset vi nå bor i er satt opp på grunnmuren av det gamle, betydelig mindre, men nytt…. Huset tilhører nå fru mor med tre søstre og familien deler på det på sommertid. Lucky Nanni!
Bildet er fra dagens frokost (Nannimannen slutter aldri å forundre seg over HVA SOM KAN BLOGGES OM…)….
Deilig hjemmelaget syltetøy fra en av tantene, storslått utsikt og ro til å lese blogger.
Lucky Nanni!
~
~
Kunstnere trekkes til Lofoten og lyset er spesielt. En av de som har bodd her i over 30 år, er Scott Thoe med sitt Galleri2 i Stamsund. Nannimannen og jeg var på Galleri 2 i går og Nanni knipset utenfor og på utsmykninger Scott Thoe har gjort på husvegger i Stamsund,
det er nydelig…
~
~
Som dere ser, er kunstnerens motiv elegant fanget opp av Nanni (som også trekkes mot lyset og fargene, det skal hun ha!) i motiv av fiskende Nannimann i dag… det ble ingen fiskefangst, men plukking av skjell, sol, kaffe og lefse ute i det fri…
Lucky Nanni!
Gode tanker fra
Lucky-

6 kommentarer på “Mormors kopper ~

  1. Har lest om flere som føler bloggetrangen sprenge på etter at de har annonsert en pause, det er vel dette bloggepresset som forsvinner og åpner opp alle sluser….romantiske kopper dette!! Jeg vurderer sterkt å kjøpe kopper på nille til helgens selskap, får låne noen hos een god venn hvis jeg vil, men synes det er drygt å låne 24 kopper… Høres ut som du storkoser deg!! Kommer det reportasje fra vikingemuseet,eller…var på åpningen, med kongen, dronningen(tror jeg da) og åse kleveland, også ble det fremført et skuespill med bjørn skagestad!!! Sukk og sukk!!! Surt og kaldt- men skikkelig stas!!Natti natt!!!

  2. Ja, du, alt kan blogges, det er sikkert det :)Koselig betraktning dette, og kaffen og brødskiva fristet.Naturopplevelsene blir sterke i disse omgivelsene, og en lever lenge på det i ettertid.Når en snakker om spesielt lys, og kunstnere, så kom jeg til å tenke på Skagen. Der sies det også å være spesielt lys, og mange kunstnere har vært tiltrukket også der.Kos dere masse, masse :)Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

  3. He he ja bloggepause… Synes det er koselig at du ikke har tatt bloggepause, ihvertfall ikke helt. 😉 Søte mormor kopper, og det fikk meg til å drømme om hjemmelaget syltetøy ;)Spennende med det som var på kunstnerens vegg. Lyset i nord er jo bare helt unikt. Jeg hadde nesten glemt det da jeg «var hjemme» i mai. Jeg er jo født nordafor, men hadde glemt så mange viktige ting om nord.Kos deg videre.. Klem 😉

  4. Hei ! Det er koselig og lese det du opplever der Nord;0) Er innom bloggen din titt og ofte så du får bærre klæm på ;)Såå koselig med gamle ting å tang spesielt kjøkkenting De har liksom en sjel :O)Fortsatt god ferie 😮

  5. Hei!Gøy å høre at du har en strålende ferie,kos deg masse og nyt den. Klem

  6. Fine fine kopper som det var verdt å bryte bloggepausen for spør du meg;) Herlig:)Herlig der oppi nord nå:)))Løveklem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: