Uncategorized

Interiørbutikk i Henningsvær ~ to perler

Nanni fortsetter bloggepausen med stor suksess og i dag kom jeg over en butikk i Henningsvær som MÅ publiseres!
Velkommen til Drops!
~
~
~

~

~

~
De herlige skiltene er laget av damen som eier butikken og som i mange av de ulike kunstnerbutikkene her nord, er verkstedet i butikken, sjarmerende!
Drops har ikke nettside ennå, men er du i Henningsvær anbefales en tur innom denne herlige butikken med masse sjel og sjarm!
Nanni bare koste seg der…
Henrykt klem fra

12 kommentarer på “Interiørbutikk i Henningsvær ~ to perler

 1. Herlig butikk, likte veeldig godt det skiltet om rot og kreativitet..spent på hva du kommer til å synes om butikken på leknes- hvis du rekker den..er nok ikke like sjarmerende;) Beundrer virkelig folk som forfølger sine drømmer og skaper et levebrød av det!Natti natt til deg i nord;)

 2. Jeg er glad for at du ikke tar helt bloggefri, jeg! Så får jeg en liten dose Nanni i ny og ne…Kjempesøt butikk – tar du meg med dit?En meget god venninne har en utfordring på bloggen sin. Hun oppfordrer alle til å ta et bilde av hva de gjør i morgen, 8.juli, klokken 10:11 enten på formiddag eller på kvelden. (I ditt tilfelle bør du kanskje ta et på kvelden…??) Kan du ikke stikke innom meg dersom du kan tenke deg å være med? Sommerklem fra megP.S… imorgen drar vi på tur dit Hendelsen fant sted;)

 3. Hei hei!Kjempe flott blogg du har og nydelig butikk du viser frem..Klem fra Lotta:)

 4. Vakkert! Vakkertvakkertvakkert!!!

 5. He he, jeg skjønner at du koser deg. Falt veldig for det lille skiltet om rot og kreativitet. For nå har jeg grunnlag til å unnskylde rotet mitt… «Ler»Ha en strålendes dag der oppe 😉

 6. Det var vel butikken sin det tenker jeg ;0)Sånne butikker blir det bare aldri nok av :0))Kos dere fortsatt 😉

 7. Hei på deg, så godt at du ikke blir helt borte i ferien, er litt «avhengig» av å innom blogglandia.For en hærlig butikk, jeg og fallt for det med rot og kreativitet, bare så skjønnt :-)Håper du nyter ferien, dagene, familien og livet der oppe i nord. Det er godt med slik positivt og kreativt påfyll.Stor sommerklem fra Sissel

 8. Du store min ! Her var det mye riktig spennende !Det er slike butikker med innhold som dette jeg elsker å la øynene mine blendes av, når jeg kommer på nye steder.Men så er det dette med plass, da. ( I hvertfall hos meg ). Men det hender jo fristelsen blir for stor…Ha en fin dag :)Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 9. Hei skjønne Nanni, bloggepause her også, bare innom kjappt!For en herlig butikk!!! Og de skiltene var jo supre, jeg skulle hatt det der med kreativitet….en velkommen GOD unnskyldning til litt kaos hist og her?Kjøpte du noe luddig?En noe sliten klem, M

 10. Jeg kan virkelig se at du koser deg på tur og bedre ble det nok når du oppdaget en interiørbutikk vil jeg tro hehe. Kos deg og nyt ferien. Klem

 11. Ja, det må jeg si – slike bloggpauser liker jeg :o)Herlig butikk, ble kanskje med noe hjem også..?Kooos deg videre!Klem fra meg

 12. Du, gidder du tipse de folka på Drops om at de bør lage nettbutikk også? Så ut som om det var innmari mye fint der…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: