Uncategorized

Award fra Ralfefarfars paradis ~

Nannis bloggepause går så det griiiner og masse feriefritid i det skjønne nord, samt lyse Lofotnetter, setter virkelig fart på bloggelysten.. I dag har jeg fått denne koselige awarden fra
og her er noen regler for denne awarden:
Awarden skal sendes tilbake til den du får den fra, og til 11 nye. Egentlig. Det var så mange, så jeg har plukket et knippe av blogger i dag som jeg sender den til…. Så da går awarden tilbake til Ralfefarfars Paradis og til:
~
~
Awardklem fra

9 kommentarer på “Award fra Ralfefarfars paradis ~

  1. Ja det var litt mange med 11 stykker..ikke bare bare å få rett adresse på alle, det er litt forvirrende at noen bruker navnet sitt når de kommenterer, så heter bloggen en ting- også er kanskje bloggadr litt forskjellig;) Så da blir det litt feiling og prøving før alle linkene sitter;) Det ser ut til at sommeren har returnert!! Det liker vi jo…nå har jeg spist deilig fiskesuppe- så kunne likegodt ha vært i lofoten;)

  2. Tenk at det er midnattssol der hvor dere er ….Her begynner det allerede å bli veldig mørkt timene før og etter midnatt, men det skiftet på en måte da regnværet kom …Fortsatt fin ferie langt mot nord !klem fra Lilleba på Rusk og Rask

  3. Hei min venn :)En liten tilstandsrapport frå meg.Eg er på ferie. Reiste den 27 juni. Vi har kosa oss i sverge med masse nydelig vær og bading i sjøen og grilling og fine turar…men i dag hølja det ned….huff…kjedelig i campingvogna då.Kansje den fine veska ligg i postkassa og ventar på meg til eg kjem heim 🙂 Gleda meg :)Eg blogga når eg er tilbake:)Ha en deilig sommar vidare.Klem

  4. Næmen Award det gjorde susen idag !! TAKK ;0)Må visst legge hodet i bløtt for å videresende Awarden ,men ka har man menn til ? Patriarken får hjelpe en trengende husmor i nød tenker jeg ;o))Blir spennende med resultatet ,men vi får se —–

  5. Heia vennen!Du har visst fått en award til,,,, av meg!Ha en fin dag, klem Hege.

  6. Hei Nanni, takk for veldig koselig hilsen! Hadde nok benyttet med av Provence-tilbudet,men det er ikke så verst i nord heller da!!håper å høre mer fra deg, fin blogg har du og!!Ha en kjempefin helg!!Klem ak

  7. Hallooooo!!Får ikke signet meg inn….(er ikke velsignet nok?!)Derfor en anonym melding fra Musas`sen, hopper inn til deg i fart, på min vei til en bryggeresturant …i en solskinnsby!! (det samme solskinnet som er vått til tider!!)Så da skal beskjedne meg, pyntes og strigles, og entre et mer selskabelige og belevent modus…noe som gjerne inntreffer rundt kl. 20…..da blir det solbrilleboogie og veltalende geberder, iallefall føles det sånn, helt til i morgen.Så da er det bare å nyte!!Ikke for det, jeg er nesten avholds, men blir veldig sprudlende bare jeg ser en stett!!Kooooooos deg med drømmenannimannen!!Det høres ut som en DEILIG tid du er inne i, og gjett om dere fortjener det!! Har hørt at man blir litt mer løsluppen av luften oppe i nord! Tiiihiiii!!!!Klem fra (en uvelsignet) M!!!!

  8. Ps.!Litt skrifeleiver ble det gitt, men hva gjør man ikke for å glede frøken Rød Rettepenn på en fredag!!Ds.!

  9. Hei Nanni!Tusen takk for awarden,kom hjem fra ferie igår så jeg kommer tilbake med mer snart.For en herlig butikk du har funnet og ikke minst at du fant en butikk full av calou,stilig. Kos deg,klem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: