Uncategorized

Nanni er tilbake online!

FØR var det helt vanlig å være en uke uten nettilgang…
Men det var før og itte nå.
Likevel ~ det har vært deilig med bloggepause på ordentlig (og Nannis svake nett-sjel krever nesten at tilgang ikke er mulig, for Nanni er rågod på `skal bare´…..).
Så etter en deilig uke i Marielyst i Danmark (med kun en nettkafé der pc´en ikke lot meg sjekke facebook en gang, da facebook senset og sa ifra om at Nanni var på en fremmed pc… SO WHAT! Nanni er da myndig! ~ nuvel), legges herved interiørbilder fra Lofoten ut! Siste runde med deilige bilder fra Drops-butikken:
~
~
Like ved Drops lå Mors Hus som også var nydelig full av vakre saker ~
Og veska over her, kjøpte jeg på Drops. Love it! Den er håndlaget av dama som bor i etasjen over butikken. Ære være den dama! Hun hadde mange lekre vesker hengende i butikken.
~
~
Litt lenger nede i gata i Henningsvær, ligger Lysstøperiet. Makan til sted, fyllt av lys og varme, kanelsnurrer og nydelig stemning… Duranceprodukter har de også, en deilig hylle full!
~
Og så noen glimt fra Danmark… Sene kvelder med voksenliv med vin, Vri åtter og prat ~ etter at de yngste hadde lagt seg…
~
~
Den nye veska var med…
Og innendørs basseng burde vært på blå resept for barnefamilier på tur i variabelt vær. Ungene badet og badet og deretter badet de mer…
Marielyst ligger ved en strand på 5 kilometer… Deilig liv der også, Nanni fant skjell i skjell og Miriungen samlet sand og skjell og hoppet i bølgene…
~
~
Nå er vi altså vel hjemme med nettilgang og greier.
TAKK for alle koselige mannfolkparkeringskommentarer! Nå er Nanni mer parkert mens Nannimannen ser siste del av Tour de France….

Smil fra

33 kommentarer på “Nanni er tilbake online!

 1. Velkommen hjem og hit igjen, snuppa 🙂 kos deg med nett-tilgang!!!Fine bilder fra ferien! – og så fin veske du kjøpte deg! Den ville mamma også likt veldig godt 🙂 klem Lisa!!!

 2. Velkomen tilbake.Nydelige butikker du har vore innom. Og flott ferie har dokke hatt ser eg. Herlig!!Nå har eg tilføya deg på Facebook :)Ha en fin kveld min vennKlem

 3. Velkommen tilbake! :)Den veska var flott!Neste år skal vi, med et vennepar til Danmark på sommerferie, og huset har innendørs basseng. Flotters! :)Mannen likte mannfolkparkeringen; «sånn ksulle alle butikker hatt» – og jeg er enig… Finnes ikke noe mer stressende enn en mann som tusler rundt bak deg. ;P

 4. Herlige bilder;) Hørte det er en ku løs på tour de france;) Nei man blir litt avhengig av denne bloggingen her- men jeg synes det er en positiv avhengighet;) Jeg er også sånn skal bare, også hadde den dagen gått;)Hei då!

 5. Velkommen hjem skal du være.Håper du har hatt en toppers ferie og utifra bilder og tekst ser det ut som om du har storkost deg.Er lite blogging her om dagene,når man har ferie så er det plutselig så mye annet en skal gjøre osv.Litt blir det,og regner med mer i dagene fremover nå som været ikke spiller på mitt lag hehe. Klem

 6. hei nanni -velkommen hjem igjen – koselig at du er tilbake!Et herlig innlegg med masse flotte bilder, og din forfriskende skrivemåte – love it!…og den vesken din mmmm…den var bare helt herlig!fin søndagskveld til deg -moaklem

 7. Velkommen, velkommen;du har bare gått glipp av masse dårlig vær:-)ser ut som du har storkoset deg og vesken din er nyyyydelig!!klem

 8. Hei på deg, er det ikke deilig å gå å kose seg med nydelige butikker?!! Spesielt når man oppdager nye!! Ha en super sommer videre

 9. SÅ flott og unik veske!!Mannfolkparkeringen var jo genial!! Det skulle vi ha hatt mer av:0)

 10. Koseleg å ha deg på nett igjen, og koseleg å få nokre glimt frå ferien til Nannifamilien:)

 11. hei og velkommen hjem….kjekt å ha deg på nett igjen.. med dine herlige og glade innlegg…ser ut som du har hatt en innholdrik og fin ferie…Flotte bilder…Klem Kerstin

 12. Hei hei:)For noen eye-candies da!!!!!!!!!!!!! Herlig:)Kos deg med nettilgang;)Her er det bryllupsnerver i helspenn….Ha en fin dag:) Klem

 13. Hallooooooooooooooooooooooo!!!Endelig er Nanni «back in business»!Ny bakgrunn?Fotomontasjene dine er som alltid HERLIGE!!Jeg lider fremdeles av kameravegring…og har det TRAVELT som sagt…Derfor hoppet jeg bare innom deg i fart, må gjøre meg klar til jobb….Bilen falt fra hverandre hin dagen, og har heldigvis en far som vil kjøre meg til jobb.Flybussen er så provoserende dyr, 85 kr en vei…..!!Har dillet bort alt for mye tid foran skjermen, må løpe!Ønsker deg en fiiiiiiiiiiiiiiiiin mandag, er det ikke litt deilig å kommme hjem også?Klem,M

 14. ikea ja, det minner meg om at jeg må finne ut når katalogen kommer i posten slik at jeg kan teipe over nei-takk til reklamelappen;) Nettet fanger det er sikkert og visst, men av og til så blir jeg litt lei også..faktisk..helt til jeg kommer over noe- et eller annet- som ofte resulterer i pakke i posten- igjen..uhu- nå skal jeg feste noen tråder i en bukse ejg har strikket til storebror;)

 15. Heisann og velkommen tilbake;)Takke for oppmuntrende ord, setter pris på det;) Det var bare så godt å få blåse litt ut her inne i bloggverden….er jo så mange flotte bloggere som oppmuntrer en når det trengst;)Satser på at det dukker opp noe i løpet av disse dagene;)Klem og takk igjenMaja

 16. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 17. Herlig at du er på plass igjen ! Men det har vært fint å følge deg på turen også !!Her har også vært bloggtørke en stund, men det får en bare tåle:)Legger inn dette på nytt, da det ble noe borte…Klem fra Lilleba på Rusk og Rask !

 18. Hei hei, har sendt deg en mail, men her kommer også en hilsen fra den nye bloggen….:DAlt nytt er gøy!Klem,M

 19. Så mange flotte og koselige bilder du viser oss, blir helt mo i knærne av alt det fine du har sett! Det er nå andre gang i løpet av kort tid jeg ser Mors Hus blogges (Hulda viste også noen bilder derfra), så nå er det ingen bønn – jeg MÅ til Henningsvær! 🙂

 20. Yoohooo, her er jeg igjen!Jeg har fått litt kjeft for mitt påfunn…og dermed ligger jeg meg litt lavere i terrenget………Sånn er det, jeg oppfordrer jo til å sende mail….og jeg hører på hva de sier…I morgen blir det prøvekjøring av ny bil…gruer meg litt, for det er så tidlig på morgenen!!Ser for meg at jeg kommer kjørende slukøret med støtfangeren stikkende ut av baggasjerommet….det er ganske hissig trafikk til tider….(trafikken, ikke JEG..å nei da!!)Nattaklem fra meg!:D

 21. Å, gleder meg til å lese nye spennende innlegg fra min favoritt blogger Nanni!Savner deg min perle!A word for today:Whatever you give a woman, she will make greater. If you give her sperm, she'll give you a baby. If you give her a house, she'll give you a home. If you give her groceries, she'll give you a meal. If you give her a smile, she'll give you her heart. She multiplies and enlarges what is given to her. So, if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit…!!!!Have a happy Wednesday!

 22. Så herlig, Nanni!! Og tusen takk for Lofoten-tips! Jeg drar på mandag. Skal kjøre oppover og blir i Lofoten i ei lita uke, så jeg skal helt sikkert få med meg Henningsvær. Har vært der før for 16 år siden, så det er sikkert noen nye butikker siden den gang… ;)Ha en nydelig kveld!Solrosa

 23. …hei di min gooode venn..skreppene er online igjen….juhu…og hjem til regnet etter cote de azur med 30 grader hver dag i 2 uker….skal vi til løkki den 10.sept..husk påmeldingssvar til HC før lørdag da…jeg vil….gleder meg til å treffe deg….klmmer deg helt herfra…

 24. Hei igjen, Nanni !Godt at dere er vel hjemme igjen.Og så «lenge en kan leve» på slike lange reiser utover høsten og vinteren.Koselige bilder både herfra og derfra :)Selv begynte jeg å jobbe igjen denne uka.Armen er bra nok til å kjøre bil igjen, og det frister ikke å drive «dank» hjemme. Godt å jobbe når det regner.Barnebarna har også badet inne i det siste.Ankerskogen på Hamar og Raufoss badeland har vært fine alternativer i stedet for Mjøsa i regnværet :DHa en fin helg !Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 25. Hallooooooooooooooo snuppa!!Har du fått lille vennen din trygt av gårde?!Håper du koooooser deg med dine, har hørt at det er litt uvær på østlandet, vet ikke om det er dårlig vær der du er?Her regner det litt, men blått over skyene..Har vært ute og prøvekjørt bil i dag, sammen med en GOD og skjønn mann….en av mine beste venner….og vi endte opp på den samme landeveien hvor jeg prøvekjørte med ham for 22 år siden……….hvor har alle de årene gått da? Vi er jo like tøysete som da?Vi stoppet på kafè og hadde oppsummering, og kom da virkelig frem til at vi hadde fått litt (vel mye) livserfaring siden den gang…Og så klarte jeg å lure ham med på Home & Cottage….sa jeg skulle på Vinmonopolet..hihi….du skulle sett snuten på han da han skjønte at jeg hadde tatt en spansk en………(KVINNFOLK! STØNN!):D!!!!!Det blir nok til at jeg kjøper en småbil….er hverken bilsnobb eller særlig interessert…bare det er fire hjul som får meg dit jeg skal….Ha en fiiin kveld, Nannivenn!!Klem til deg og Thom!!

 26. Hei Nanni! – og velkommen hjem igjen! Fantastiske små ting du har lagt ut – og jeg skjønner at du har opplevd litt av hvert denne sommeren – det er godt å ta med seg utover vinteren.. Ønsker deg en riktig god helg! Klem fra liv hegge

 27. Hei igjen Nanni!Hvilke bilder! Utrolig å få være med på din «ferie» i bilder – så artig!Her var det mye å kose seg med.God helg.Klemmer Heidi-anitha

 28. Bare innom for å ønske deg god helg på etterskudd;) Har du fremdeles nettillgang, eller;)Nå er det konkurranse inne hos meg;)

 29. I am in fact thankful to the owner of this web site who has shared this great piece of writing at here.Also visit my web-site – 79270

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: