Uncategorized

Calou og "There goes the Neighbourhood"

«There Goes the Neighbourhood» – Design by Åsa Westlund. Håndlagde tresko, rosemalt i Dalarna i Sverige. kr 1595,- (Sverige kr 1795)Et lite kunstverk, et smykke for dine føtter, vakre, unike og spesielle, til hverdags og til fest, til bukse eller skjørt, til en fin kjole…Disse finner du ingen andre steder i norge – enda…Unn deg selv noe spesielt. Welcome to the Neighbourhood!
~ skriver de hos Ho Milla på siden deres på Facebook .
Butikken har også et nydelig utvalg av Calou og A. Nordin Design og nå altså: There Goes the Neighbourhood. Butikken sender på bestilling. Enjoy!
Bildet er hentet fra Ho Milla på Facebook
Lekre sko, eller hva?

19 kommentarer på “Calou og "There goes the Neighbourhood"

 1. Så hyggelig at du reklamerer for meg, Nanni! Det setter jeg pris på. :-)Hilsen fra LoneHo Milla i Henningsvær

 2. Jeg var jo i butikken din i sommer, men fant ikke akkurat den skoen jeg ville ha i riktig størrelse (påfyll i butikken kom rett etter vi dro), men det var en fryd å være der og disse skoene jeg har lagt ut bilde av, var bare lekre! Takk for lånet av tekst og bilde!Klem fra Nanni 🙂

 3. HeiaSå på disse skoene i Leksand i Sverige, helt nydelig….Jeg ble derimot lykkelig eier av Calou, hvite.De er bare helt rå..Klem Sissel

 4. Nydelige sko… men for meg ble det gode gamledagse tresko… med en herlig rose mønster….Klemmer 0)

 5. Herlige sko og koselig innlegg. Jeg skjønner at du har hatt en vidunderlig sommer! Vi har savnet deg og Nannimannen her i Spania…Gleder meg til å se deg!

 6. Nydelige sko ja. Bare å drømme vidare … :)Ha en fin dag vennenKlem

 7. Calou har så mange fine sko, og disse var jeg helt underbara. De er som du sier et smykke på føttene. Jeg satser på å kjøpe meg noen sko snart. Jeg bare må ha de ;-)Alltid koselig her inne hos deg Nanni.Klem fra Marit

 8. olala så flotte sko…i like..Ha en herlig kveld!Klem klem

 9. Skjønne sko;) ha en herlig kveld;)

 10. Hei Nanni!Har tagget deg i en liten utfordring på siden min. Ta en titt innom og bli med dersom du har lyst…Stor klem fra meg

 11. Okay… nå vet jeg hva premien blir… Du får se selv!

 12. Åh ! så fine sko ! Det minner meg om min mors vakre sko fra ca. 1920-1925.Jeg har disse stående, like vakre, må se til å få blogget disse :)Ha en fin torsdagskveld !Hilsen Lilleba på Rusk og Rask

 13. Hei snupp!!Nydelige klogger! Jeg er så klønete og redd for å snuble i egne ben, at jeg tror jeg burde hatt mindre hel om så.Fikk litt flash back, disse er nesten like til ett par klogger (knallrøde) min mor hadde på 70-tallet!Kom innom blogg i fart forresten , men hadde ikke tid til å hoppe av!Her går det på to hjul i svingene, bokstavelig talt….Jeg trodde at jeg hadde sendt deg en mail,men den lå i kladdeboksen….snufs..Livet mitt er i «fortsettelse følger»modus HELE tiden, litt slitsomt, men sånn er det!Ønsker deg en god helg, håper at jeg har tid til å komme innom før det blir mandag!(Jobbehelg)

 14. Så flotte sko. Ha en kjempefin helg. Ingunn

 15. Stiiiilig!!!Klem Lenemora

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: