Uncategorized

Peer ~ du lyver!

Så sitter Nanni nok en gang med syltynn nettilgang, denne gangen oppe i fjellheimen på Gålå og det er bare heeerlig!
Nannimannen og jeg overvar Peer Gynt spelet i går kveld og det var bare helt fantastisk! Dennis Storhøi, Mari Maurstad, Ellen Horn, Pia Tjelta og en mengde andre skuespillere gjorde kvelden til en fest!
~
~
Vår deilige andelshytte blogges senere med eksteriør, interiør og det som seg hør og bør!
Takk for alle koselige kommentarer, hver og en varmer hjertet ❤

7 kommentarer på “Peer ~ du lyver!

  1. så gøy!!! :o) Gleder meg til å se bilder fra hytta deres :)nattaklem!!!

  2. Dette ser bare helt fanatstisk ut;) En opplevelse for livet;) Jeg har litt nettproblemer ejg også, så derfor er jeg anonym i dag, til en forandring;) Nå fikk jeg skikkelig lyst på litt kulturelt påfyll her jeg sitter, får ta en trall for meg selv;)Gleder meg til hytteliv reportasjen din kommer på trykk;)Hilsen Ralfefarfar;)

  3. Må nok snart prøve å få lagt inn Gålå i sommarplanane min eg også, har mange venner som har fått med seg Peer Gynt, og alle kjem heim og er opprømte og ivrige når dei fortel om det etterpå. Så heldige er du og Nannimannen som er der i år:) kos dykk vidare!

  4. Der skulle vi gjerne ha vært!Savner dere og må snart ha en hyggelig kveld/helg sammen! Nå kommer vi snart hjem!Stor klem

  5. Så flott det så ut.Hr du fått med deg august gaven min .Du kan jo ta en titt.Ha en fin dag.Klem

  6. Heisann Nanni. Titter innom og ser at du storkoser deg. Det er bra. Stoor klem til deg fra meg 😉

  7. Hei på deg! Nå har jeg og havnet her inne, som sa dette ikke var noe for meg;-) Driver og lærer enda. Er litt å sette seg inn i.Ser ut som du har hatt en flott sommer. Gleder meg alltid til innlegg fra deg:-) Vi snakkes!Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: