Uncategorized

Hytteliv ~ interiør, eksteriør og det som seg hør og bør ~ et lite loppisfunn midt på fjellet!

Vi nyter hyttelivet på Gålå denne uka
~
~
Nanni har andelshytte her og det er midt i blinkersen for de av oss som synes det er ok å komme til oppvarmet hytte og å slippe og vaske… Vi nyter også fasilitetene rundt Gålå høyfjellshotell, slik som basseng, bibliotek, en deilig kopp kaffe osv..
~
~
Den nye veska er med, jepp! Bildet over er fra hotellet,
bildet under her er fra hytta… Nannihunden er mer redd sauene enn han bør med tanke på at han er hund og til og med halvveis samle-sammen-saue-hund… Så her sitter han slukøret i døra mens jentene er ute og danser med sauer… ;o)
~
~
Ikke lett å se at det er ei hytte her…, men slik er hyttene i hyttegrenda vår… Man får mao veldig opplevelsen av mye natur… herlig!
~
~
Soverommene på hytta ~ her snakker vi bonderomantikk!
~
~
Loppisfunn på fjellet!
Da Nannimannen med dertilhørende saueangsthund trasket på fjellet i dag, fant de denne forlatte melkebøtta med to flasker ved grunnmuren av en gammel, revet hytte… Nannimannen vet om fruens loppislykke, og tok fangsten med hjem ~ gode mannen!
Herved en liten titt fra hyttelivet!
Snart venter hverdagen…

18 kommentarer på “Hytteliv ~ interiør, eksteriør og det som seg hør og bør ~ et lite loppisfunn midt på fjellet!

 1. Herlige bilder! 🙂 Så snill mann du har da:)Kjempe stilig den melkebøtta og de flaskene..lucky u:)Sov godt..loppekassa her!Klem klem

 2. Så herlige bildeer da…. skjønner dere koser dere masse på hytta…Så snill mann du har.. loppefunnene var flotte….MoroKlem =)

 3. Hytteliv er deilig og avslappende, heldige dere er…. Ja Alex er vel en luring – men sikkert ikke så bøllete på privaten som på TV…

 4. Koseleg og lun stemning du formidlar gjennom tekst og bilete:)Tøff måte å skaffe seg «lopper» på! Flott bøtte!

 5. Du der så det ut til at en kan finne roen ;0)Bøtta va nu knaill da ! Åsså gamle melkeflasker da ;D Heildig du ——–

 6. Så koselig bilder. Melke bøtten var ikke dum den.H a en fin dag

 7. Hei! Så koselig hytte:o) Andelshytte tror jeg er en lur ting. Jeg kan tenke meg det selv – en gang – når økonomien tilsier at vi kan… Nydelig bonderomantikk, og snill mann som tar med slike gamle skatter til deg. Håper hverdagene dine blir gode!Klem, Ingerid

 8. Hallooooo Nynette!!Danser med sauer! Hiiihiiii!!!Du altså!Har aldri hørt om den type hytte før, men så er jo jeg bymusam vet du….iallefall til det motsatte er bevist!Så deilig at dere kooooser dere, så nydelige bilder.Thom er godt oppdradd som tar med seg gamle skatter langs veien.Konserten er i min kjære hjemby, jeg har spilt Gasoline på full guffe i min veldig kjære nye bil…..og etter to omganger på cd spilleren har jeg Kim Larsen langt oppi halsen.Hva var det jeg digget sånn med han da jeg var fjortis, da?Jaja, det blir kjekt å gå på byn med min bestekompis anyways, konserten er i byn, så da blir det livat når gamle Kim takker for seg og forsvinner med rullatoren.Sneiks!!Klem,M

 9. herlige bilder fra hytta OG omegn 🙂 Skjønner godt at dere trives der!!! jeg og samboer er heldig å ha foreldre som har hytter.. en på fjellet og en ved vannet 🙂 så vi nyter godt av de 🙂 ser frem til å komme meg dit igjen.. blir desverre så alt for sjelden :o/ jeg sitter på hobbyrommet og skal prøve å være flink å rydde i div utstyr og muligens få lagd noe.. men, neida.. pc'n er en tidstyv!!!! :)ha en superduper dag, Nanni :)klem/Lisa

 10. Så koselig dere har det !Vet du, jeg kan veldig godt huske de brune melkeflaskene med metallkapsel på toppen.Det fantes hvite plasthetter å få kjøpt til å sette på de som var åpnet.Undres på om ikke dette var fra siste halvpart av 50-tallet.Jeg husker også at når vi var på ferie i Valdres, så hadde de «plastmelk» istedet for de brune flaskene.Plastposen med melk kunne settes i en dertil egnet mugge !!Denne melken ble fort «gle» som vi sa.( usmaklig, like før den ble sur !!)Det var utrolig nydelig da tiden kom og det ble pappmelk istedet :)Maken til bøtta hadde vi også i Valdres.Det er en toalettbøtte, det mangler bare lokket med ventilasjonshullet i midten.Det brukte å være en vaskeservant på hvert soverom, og bøtta sto underst i vaskeservanten.Om morgenen var det bare å slå ut innholdet ute :)Ha en fin kveld.Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 11. ÅÅÅÅ…..Masse fint å se på her inne! =) Mmmmm.

 12. Hei på deg;) Ser ut som du bare koser deg verre, og for en mann- så fremsynt at han faktisk tok det med;) Jeg har kjøpt en bøtte som er ganske lik til hagehortensiaen, men det beste i livet er tydeligvis helt gratis ( i følge askeladden) SÅ lurt med andelshytte, hyttelivets gleder uten forpliktelser..Ikke noe hytteliv her, men det er jo landlig så det rekker. Fine montasjer du hadde laget. Nyt ettersommeren;)

 13. SKal si det var litt av en annonse du hadde her siden..eros..oi,oi

 14. Det var en annonse fra google, men ser det er ny annonse nå;) Man kunne være 100 prosent anonym, kanskje ikke det man venter å finne på bloggen din;) Hihihi

 15. Så flott «fangst» din kjære kom hjem med. Forstår godt at dere koser dere på hytten, for her var det flott!.God Søndag

 16. Nei det er vel best med en vanlig jobb og ikke slikt snuskete prat;) Jeg er dårlig på middagslaging- men nå trenger ikke maten stå på bordet kl 17.00 hver dag heller, har jo permisjon uansett, men det hjelper lite når støvtørking og gulvask og matlagins og ryddetid brukes på blogging;) Her må det skjerpings til;) jeg kan jo late som om jeg er betalt hjemmehjelp 24/7 😉

 17. Det ser jo så nydelig ut! ET sted for sjelefred! SÅ heldig du er. Hege

 18. Herlig innlegg og nyydelige bilder(som vanlig!)Nanni:-)Ha en fin uke, klem Hege.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: