Uncategorized

Gooood ny jobbehøst med GreenGate!

Nanni er et b-menneske av dimensjoner… Nå har fruen vært oppe to tidlige morgener og deretter tilbragt halve kvelden nonsosialt sovende og purkende i sofaen…
Mobilen er vekkeklokke og sender ut smekrende melodier på tider om morgenen som Nanni for en uke siden var søtt sovende. Smekrende mobilmelodier kan man kjapt sove litt lengre til. Nanni trenger hardere skyts. Nanni trenger en ekte gammeldags hardtslående vekkeklokke!
~
~
GreenGate har disse lekre vekkeklokkene. Nanni er overbevist om at Nanni trenger en.
~
~
Men sensommer og høst, tenner vi også lys og kryper opp i sofaer med pledd og blogge-pc… som Nanni her og nå…
~
~
….. med kaffe eller te og litt småkaker…
~
~
Vet ikke om flere av dere har begynt å tenke litt jul? Litt? Nanni er et håpløst juledyr… og har begynt så smått å tenke julegaver… bare slik litt i boka mi… samtidig som sensommeren nytes… jada.
~
~
Og for å komme seg opp på jobb denne høsten, må nok det nok investeres i en vekkeklokke.
Og den kan jo like godt være pen!
Alle bilder er fra
GreenGate sin høstkolleksjon.
Er det fler b-mennesker som sliter der ute?
Klem fra

35 kommentarer på “Gooood ny jobbehøst med GreenGate!

 1. For nokre lekre smekre vekkerklokker!! Likte spesielt godt den kvite:) Eg er faktisk skikkeli A-menneske, men kunne godt tenkt meg ei slik klokke, om så berre for syns skyld;) hihi..Men er imponert over at du allereie har kome til å tenke på julegaver, hehe, slit nok med alle bursdagsgavene eg må finne på eg. Gruar meg litt til julegavestria, men gleeer meg til å kunne pynte – eg elskar jula:))Klem frå Linn:)

 2. Innrømmer gjerne at jeg funker best etter kl. 11 på formiddagen, ja!Men som den gode mor jeg er, står jeg opp og varmer rundstykker i ovnen før barna skal på skolen hver dag kl. 6.30Må si jeg tar et stort stykke av «den gode mors samvittighet»-kaka hver morgen – så kan det jo bli så som så både med middag og kvelds, men det er en helt annen historie….Klem Lenemora

 3. Oh yes, et skikkelig b menneske. Hater å stå opp om morgenen og er ikke så glad i å legge meg om kvelden heller :)Heldigvis trenger jeg ikke så opp tidlig så ofte.Klem fra Marilyn

 4. Hei på deg…..Du må bare få deg en slik søt vekkerklokke.Skal garantere deg at du vil våkne opp hver dag med et smil,når du ser noe så vakkert foran dæ:o)Ellers vil jeg si at det alltid er koselig å titte innom deg A.Lykke til med hverdagen igjen…klem fra meg oppi åsen

 5. 🙂 Håper å komme i ståopp-form i løpet av uka. Fine ting fra Greengate, ja! Jeg liker så godt Selma-serien og den prikkeserien i rødt. Og så har de fine stoffer, så et fint brunt med blomster, det er vel det du har avbildet her kanskje? Herlige ting! Ha en fin kveld!Sol

 6. Huff, ja, du er ikke det eneste B menesket. Sliter fælt jeg og, men har klart meg med mobiltelefonvekking, da.Det fungerer helt greit, for når den ringer har jeg 7 søte 4beinte som alle samtidig spretter opp og er utrolig morgenglade og veldig klare for å gå ut, det og da. Så da må jeg være søt og morgenglad jeg og, smile og si «morn-morn» tilalle sammen, vrenge på meg klær i full fres og se til å få alle ut fortest mulig. Har ingen B-hunder, det er sikkert :DKlem fra Lilleba på Rusk og Rask

 7. Hi hi… ser at det er flere enn meg som trenger litt Green Gate til sin jobbstart etter ferien:0)Ha en forsatt fin uke

 8. Nydelige klokker da…. kjekt å våkne til en behagleig lyd.. er nok et A menneske jeg… Liker meg godt om morgenen, slev om det er slitsomt å komme i rutiner…Ha en fin dag…Klem

 9. Ååå, disse klokkene var virkelig lekkre, selv er jeg A menneske av rang, men har funnet ut at jeg nyter den første timen på mårran før huset våkner med kaffe, aviser og strikketøyet mens resten av huset sover.Men ikke noe i veien for å ha en pen vekkerklokke, hihi. Stor klem fra Sissel

 10. Nynette!!Der var du jo!Stoooooooooooooooooor hallo-klem, har savnet deg!Det kommer vel ikke som en overraskelse at jeg også er et håpløst B-menneske….og mobiler og andre ulyder forvandles til noe i drømmen min som virker helt logisk…Ikke lett det der!!!Og kveldene er jo så innmari koselig!!!!!!!Umulig å gå å legge seg for tidlig…Jeg hadde en oversized vekkerklokke i den stilen da jeg var ungdom. Sørgelig nok hev jeg den ut da jeg fikk en mer voksen smak. Nå hadde det vært morsomt å ha den som en del av min historie! Dessuten fikk den meg opp og ut, på no time….kanskje derfor den måtte ut…hihiiii!Nydelige bilder du viser. Digger virkelig nummer to, det er typisk meg..Nyt kvelden, klem, M

 11. Sååå mye fint Nanni!!Kjekt å se et innlegg fra deg- vært borte på ferie(både du og jeg!):-)ha en fin dag, klem Hege.PS!Meld deg på trekningen min om du har lyst..?

 12. Hei….Den vekkerklokken var jo kjempesøt….ja blir B-menneske når det mørkner til….da er det ett slit og stå opp….Klem edda

 13. Utrolig vakker og sjarerende blogg jeg kom over idag,fant deg hos Maliva jeg!! Skulle ikke bla langt i bloggen din før jeg så at «dette liker jeg»! De hvite Clogsene du ønsker deg, de er lekre og jeg har brukt de masse i sommer!! Kjøp om du har mulighet altså, jeg har ikke angret!! Nå begynner de å bli litt slitt…..uæhh!Gleder meg til å bli bedre kjent i bloggen din!!Har også en liten trekning på gang inne hos meg.Ha en flott dag!! Aase

 14. Vilka jättevackra klockor! Fin blogg du har!Ha det gott!Anna-Karin

 15. Så koselig!Jeg har akkurat sittet å skrevet innlegget mitt til lørdag… Pink Saturday. Og hva har jeg skrevet om? Green Gate! To sjeler og en tanke… Savner deg min kjære venn!

 16. Hello my love!Gressenke….jeg har alltid trodd det het det fordi vi går på gress mens mannen er på vift!Og når mannen er borte…..så blir det vel spa lignende dager med øynene klistret til bloggen?Hihi…taler for meg selv…Nå er jeg logget på Bloggedamer 40+ bloggen, har du lyst til å komme inn å se den nydelige gaven jeg har fått fra en av bloggedamene?!Blogges senere, skal langt ut på landet til søs, gå tur med hund, og få gammel bil ut på Finn….dessverre er det ikke moderne med «shabby chic» biler…klem,MKlem,M

 17. Det er en fantastisk gave du gir bort!Jeg skal lage innlegg om det i neste omgang, jeg.Nå trenger ungdommen sjåfør, og lurer på om jeg skal «GÅ SÅÅNN???» …for jeg har ikke akkurat gjort meg klar…(bloggeblogge)Klem,M

 18. Innom og sier hei!!Sliten i dag, blir nok minimalt med blogg…må hvile øynene litt..kanskje senerei kveld, sånn i ørska..Klem,M

 19. Jaaaaaaaaaaaa, vi er fler!Lekre bilder!Juledyr, ja…. vi er fler.Jeg og min kusine, er enige i, at så snart september er «unnagjort» er det fullt lov med julemusikk….ikke noe jinglebells, akkurat, men mer sånn Josh Groban…. mmmmmIm hopeless, and I know it.De senere år, har jeg faktisk venta mer og mer med den julemusikken. Men når november kommer,,,, ja DA er det full guffe på jule-ditt og jule-datt her hos oss. Pynter tiiiidlig i desember, og koser oss med det.Gubben er forsonet med at slik er VÅR jul, ergo ferdig med mors julevaner, helt og endelig. (Det var jommen på tide!)Snakkes mer en annen gang, Annemor!klemmer.

 20. Jeg har alltid vært a-menneske, men nå har jeg møtt min overmann: Min sønn på 22 mndr. Dermed er det sørgelig lite bruk for vekkeklokker her i huset, kan nesten ikke huske sist jeg fikk sove til klokka ringte 😉 Takk for hyggelig hilsen hos meg, så flott at du blir med på konkurransen ;-)Ha en fin søndag!

 21. Jeg kan ikke fordra å bli vekket av en slik vekkerklokke (kanskje derfor jeg er skikkelig a-menneske – eller c-menneske; sent i seng og tidlig oppe;o)) Men fine er de, og nå når jeg har fått skolebarn i huset er det kanskje en idé å skaffe seg en!? Til sønnen – og en til datteren også, selv om det er noen år (5) til hun begynner på skolen, må jo ha en hun også!God natt fra meg!

 22. Hei og hopp!Hvordan går det Nannimoren!Er det tøfft å gå fra feriemodus til skolestart, på jobb og hjemme?:D!!!Klem,M

 23. Savner innlegg fra deg, vet du!Her er en utfordring fra meg:DU og bloggen din har blitt utfordret:*Skriv en tekst med overskriften «noe jeg aldri glemmer»*teksten bestemmer du hva skal handle om, bare det passer overskriften*inviter 1 annen blogger til å gjøre det sammeHvis du ikke orker, er det helt ok – ikke føl noe press….Klem Lenemora

 24. ..Bryllupsbilder ja…det er gøy….wowowowow…jeg stiller….vær du sikker!!!

 25. ..skal fange både gubbsjela og din sjel jeg Anneskreppa….mmmmm…må jeg pakke snart??

 26. ..kan jo ta det liiitt mer seriøst enn dobesøk…trenger ikke ta det billigste dopapiret heller kanskje…men med personlig vri..take your time..og ikke innfri andres forventninger…det er dere som skal være bekvemme med det..åhåh…så gøy…

 27. …ååå… du er såå klok..alalalalalajk ju….

 28. Så bra å høre at du er fornøyd med kjøkkenHÅNDkleet! Det var koselig. Og det er bare å vaske det i vei, det tåler sterk varme.Ha en fin dag!Hilsen Liv

 29. Hei Nanni!Veldig artig utfordring! Jeg blir borte en stund, ha det godt så lenge!Klem,M

 30. Hei kjære du !Takk for hyggelig kommentar inne hos meg :-)For en herlig bligg du har ! Jeg har scrollet meg nedover og måtte bare legge meg til som følger etter å ha sett det ene herlige innlegget etter det andre.Ønsker deg en deilig kveld !Klem, Nostalgia

 31. Så fin vekkerklokke, myyye finere enn den store, SVARTE elektriske vekkerklokke vi har…har en mann som ikke tåler tikk-takk lyder;)Kjempe fin blogg du har!Ha en fin kveld,Julie Helen

 32. Heia, Nanni!Uff, jeg rakk ikke å svare deg i helga, dagene bare ruser av sted!Men jeg er faktisk ikke sikker på om messa er åpen for andre enn de som har en eller annen form for forretning.Vi får bare tilsendt biletter fra våre leverandører, og så går vi på nettet og registrerer oss. (Kan også gjøres ved inngangen, men der er det ofte køøøø, og det har vi jo ikke tid til;0))Herlig blogg du har, ser ut som dere har kost dere i ferien.Ha en super dag videre!Hilsen Cathrine

 33. Hei igjen…Var hos Wallas-verden igår..og ho har planer om å arrangere et bloggtreff hjemme hos henne i Asker etter høstferien..Mulig jeg tar et her i område for det…Ka du tror?

 34. Hei Nanni :-)Staselige klokker fra Green gate,tror rett og slett jeg må ut på klokkejakt her i Kristiansand. Og jeg vil tro du har hatt en fin ferie.Begynte på jobb forrige tirsdag,merker på kroppen at jeg trenger tid med tanke på tidlig opp og tidlig i seng hehe. Krem med ferie, men lenge til neste gang nå. Kos deg, klem

 35. Lekre vekkeklokker…men lyden da?? Hvordan er den?…Nattaklem fra meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: