Uncategorized

Augustvinneren er ….

For meg er det så koselig med nye følgere som jeg kan titte innom og The Lavendar Room er en lys og delikat blogg ~
Og til The Lavendar Lady: du kan velge en av tre kurver her:
~
~
~

~

~
Nanni er et travelt menneske med full jobb og disse fire ungene, utfordringer, gleder, sorger, livsvisdom som kommer, dager som går…. alt bidrar til at bloggingen ikke er helt førstepri om dagen.
MEN ~ jeg har lest igjen og igjen gode tilbakemeldinger på bloggen om Maria og det varmer. Har det kunnet hjelpe noen, åpne noe opp i noen eller berørt, så er jeg så glad for det…
En journalist har også sett historien og vil lage noe rundt dette, det blir spennende…
En deilig søndag ønskes alle sammen
fra

12 kommentarer på “Augustvinneren er ….

 1. så bra,med den journalisten,å bestandig flott å lese når ting ender godt,kanskje godt å få ting ut for dere å,sånn er jeg,må fortelle til folk som vil høre,da blir det liksom mindre farlig,ønsker deg og dine en god søndag. klem fra sylvia

 2. Hei,en heldig vinner som får en flott premie.Den historien du kom med var sterk.Ønsker deg en riktig fin søndag. Klem

 3. God søndag Nanni:0)Evigheter jeg har fått tid til å skrive hos deg – bare smyget innom av og til.. Dagene bare kommer og går..Timene så altfor få..Ønsker deg en ny vakker uke. Heldig er vinneren som får denne fine premien!Stor klem Heidi-anitha

 4. Hei Nanni, har blitt en stud siden sist jeg har besøkt deg, alltid koselig å komme å titte på siden din, for en flott premie og sterk historie, ønsker deg en fortsatt fin søndag! Klem

 5. så koselig at du trekte ut en vinner av «mammas kunst» – råstas!!! :)takk for at du delte historien din om Maria med oss!!! gripende, og flott skrevet av deg som mamma.. Håper og tror at alt går bra med henne videre i livet! :)ha ei fin uke Nannimor :)klem

 6. Hei skjønne Nanni, jeg håper alt er vel, jeg blir litt bekymra vet du!Interessant med journalist, det er jo en historie om overlevelse og livsmot….en historie som rører mange.Jeg skal forresten sende pakke til deg ganske så snart, jeg er nede for telling enda..jeg har vel sagt litt om hva som skjer her..Om jeg mister jobben denne uken (på bursdagen min..)…så kan det jo livet ta en helt annen vei…..kanskje….Alt vel med deg og dine? Tenker på deg min venn….send mail nårsomhelst og hvorsomhelst om du trenger/føler for det.Har du tenkt deg på bloggtreffet i Lillestrøm?Det har jeg!!Klem,M

 7. Så flotte kurver du har laget… og så hyggelig med tilbake emldingen på den tøffe hsitorien din.. Ønsker deg en fin høst uke.. med alt som hører til i ens tor familie… Klem Kerstin

 8. Herlige Nanni- kjekt at du er her:-)ALLTID fam. først:-)Gratulerer til vinneren av konkurransen din!Tror vi sees i Lillestrøm…;-)Klem, Hege.

 9. Nå er sommeren i ferd med å ebbe ut. Skal vi få til en jentekveld her hos meg snart? Hva med en fredag?

 10. Ja, du vet…det var visst mange som likte skuffeknotter. Koselig det.Jeg svinset innom i kveldinga, jeg er utrolig viljesterk som holder meg unna pc`en. Synes jeg.Nå har jeg nettopp pakket opp en vidunder sove-maske som var dyr og god. Bare for å oppdage at den ikke er så vidunderlig, og at jeg heller ville hatt en av gratismaskene til SAS. Som jeg har kastet. Jaja, vi får se om jeg får SOVE nå da!!Nattaklem fra meg:D

 11. Åhh, for en kjekke overraskelse!! Tusen takk for at jeg fikk vær den heldige vinneren:) Så gøy med premie og oppdagelse av en ny blogg! Korgene var jo super søte. Vet akkurat hva den skal brukes til! Jeg har ei lite jente på 3år som er veldig glad i dukker. Her i huset flyter det med dukkeklær, tutter og små melkeflasker! Den hadde passet perfekt til å samle dukkeklær oppi på jenerommet. Da tror jeg det må nesten bli en rosa til prinsesserommet, synes du ikke? Jeg er så glad i blonder så jeg sier gjerne ja takk til en rosa med blonder:) Lager du dem selv? Jeg må virkelig lære meg å sy! Spennende med journalist da! Er en gripende historie. Jeg synes det er viktig for oss alle å lese slike historier som en påminnelse om å sette ting i perspektiv og vær takknemlige for hverandre og helsen hver dag.Håper du tar tid til sofakos om kveldene etter travle hverdager:)Ha en finfin dag videre,Og igjen tusen takk!!Klem Julie HelenForresten, jeg har prøvd å sende mail til deg, men kanskje jeg har feil e-mail addresse? annikken4o@hotmail.com, stemmer det?

 12. Hei Nanni!Jeg har ikke blogget så mye jeg heller. Men det blir nok bedre nå utover høsten, når det er litt mere innetid:) Her har jeg akkurat fått ferdig stuen min, å det er så deilig:)Bilder ligger på bloggen:)Ha en flott dag:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: