Uncategorized

En liten kamerahistorie ~

Jeg, Nanni, manifotografen som foreviger barn, mann, interiør, bikkja og annet fortløpende…
…er uten kamera. Den lille saken tok kvelden brått og med en hjerteskjærende flenge over den vakre digitale skjermen. Så Nanni besluttet seg raskt for at her måtte garantien brukes! I går tuslet jeg til butikken, min nære og kjære alt-mulig-i-lamper-og-sånn-butikk, og her utspilte følgende scene seg:
Nanni: Hei! Se hva som har skjedd her, da (håpefullt)!
Butikkdamen: Ja, det der er det ikke no´ garanti på (lang og bred kompetanse i å avsløre nesten-selvpåførte-kameraskader-grunnet-kameraopphold-i-veske).
Nanni: Men jeg har hatt det i denne! (drar opp en hvit liten sminkepung fra Villa Collection, Danmark).
Butikkdamen: Men den der er ikke foret!
Nanni: Nei, men de sorte dere selger her er så ….. stygge…
Butikkdamen: (smiler takk og lov) Ja, men skal du beskytte kameraet ditt så…. OG DESSUTEN (skråblikk på Nannis store, deilige blondeveske), den der veska er jo litt …. unnskyld at jeg sier det, OVERFYLT, og da får det seg raskt en smekk, vet du…..
Og Nanni vet….
KAN NOEN produsere en lekker kameraveske tilpasset bloggedamer?
~
~
Til jeg har råd til nytt kamera (med kameraveske?), får vi nyte bilder fra
Container … med herlig høstmote…
~

~
Disse to armbåndbildene er også fra nettet… jeg fikk nemlig et nydelig, hjemmelaget armbånd da jeg traff Miamor før i dag på et ørlite bloggetreff på Gardermoen, guriland så koselig!
~

~
Og til slutt litt hjemlig inspirasjon fra en av interiørbutikkene her jeg bor, de har mye lekkert og stadig nye ting, sjekk ut FokusInteriør om du vil….

Ha en god kveld 🙂
ønsker kameraløse

12 kommentarer på “En liten kamerahistorie ~

 1. Nei og nei- hvordan skal dette gå? Jeg hadde fått noia!! Jeg bruker sånn stygg kameraveske, for mitt image er det ikke så nøye med;) Men jeg skjønner jo at du ikke kan være bekjent av øgly-pøgly kameraveske når du går rundt med en slik lekker- og hvit (ikke minst)håndveske- da må jo selvfølgelig kameraveske avpasses i forhold til hovedveske- så i grunnen var det rart du ikke fikk litt mer forståelse på butikken (og damen kunne umulig ha egen interiørblogg…)Koselig med innlegg fra deg igjen- du har det vel travelt om dagene tenker jeg;)

 2. Så kjedelig…jeg har bare problemer jeg også–inntaket på datan synger på siste verset..kjøpte meg også ny dyyyr foto mobil men klarere ille åfå lagt inn bilder så de må jeg sende via Epost…ha en god ny daghe he så ordner deg seg sikkert for oss begge ;))

 3. Huff da. Dette høres jo ikke bra ut. Uten kamera… Jeg hadde blitt tussete tror jeg ;)Håper at et nytt kamera med medfølgende vakker kameraveske snart er på plass ;)Ha en fin dag 😉

 4. Uff så kjedelig… nesten det viktogste redskapet vi har er blitt ødelagt.. Sikkert noen der ute som kan hjelpe deg med en flott kamera veske til ditt neste kamera… Håper det snart er på plass.. Ha en fin dag.. Klem Kerstin

 5. hei på du. veldig kjedelig dette her når kamera går sund noe tull at ikke garanti virker,prøv reklamasjons retten du,he he…. går nok i orden,så vi får kose oss med andre bilder så lenge vettu. ha en flott torsdag fra sylvia

 6. Hmmmmmmm, synd med det kameraet…Hvis noen kunne være så snill å sy en slik pen veske som kameraet kan ligge i, så kjøper jeg også mer enn gjerne en slik – den svarte er jo helt UT!Klem Lenemora

 7. Dette hørtes ille ut ! Men med nytt kamera så blir det vel bilder igjen :)Jeg glemmer som oftest kamera når jeg ser noe jeg skulle hatt bilder av, og da er Sony Ericsson mobiltelefonen til en krone god å ha til å forevige motivet med. ( Reklame for mobilen!)Ha en fin kveld !Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 8. ..så koselig at du liker armbåndet da..unge dame…unge..hørte du??….kan tru vi styggkosa øss på løkki jeg og danserosen….hmm..fikk fram litt tå kvart han derre pausen og Hans krestjan…..god helg a berta….klemzzzzz

 9. Næmmen, stakkars deg da!Du kan gjerne få mitt, skjekk MINE kamerakunnskaper på de berømte skuffeknottbildene.Jeg er faktisk litt flau av at de er såpass ille, jeg som brukte så lang tid på å kjøpe et godt kamera…………Jeg har funnet ut at det må henge sammen med min dyskalkuli, har ikke romfølelse..Så hvis vi var naboer, kunne du ha fått låne mitt!Kjenner meg igjen i kameraveskeproblemet, fyren som solgte meg kameraet var flink til å tilby meg en «pakkeløsning» (bokstavelig talt)…og ble veldig overrasket av mitt kontante NEI!!! Den var STYGG!! Hihi…jeg har også mitt kamera i en sminkeveske!Håper du KOSER deg på fræddan, jeg er på «overtid» på nettet…her ventes det…og jeg sier «skal bare» …klem,MKlem,M

 10. Ja, nå rører jeg godt her….»det» som henger sammen med dyskalkuli, er mine manglende evner til å operere et kamera.:D!!!

 11. Huff, så kjedeli med kameraet!! Huff, hadde nok fått panikk eg, er avhengig av å ha med mitt (noko slitent lite kompaktkamera) overalt! Men eg tenkte eg sku minne deg på å sende meg adressa di på mail (lviset@hotmail.com) – har ikkje kome noke enda serru:) Hehe..så kan eg sende deg pakken din på måndag vettu:)Klem frå Linn:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: