Uncategorized

Interiørbutikk på Hvaler ~ fryd og lykke!

Den årlige jenteturen til Hvaler er her og som jeg koser meg!
Av alle ting har vi i år også vært på salg i den lille interiørbutikken her på Søndre Sandøy… det gikk roligere for seg enn sist, da vi måtte ha trillebår (tror det er bloggifisert i et av mine første innlegg) for å få med alt til hytta… Og litt er det blitt nå også, se siste bilde her i rekka..
~
~
~

~
Vi har også vært innom Galleri Nedgården (www.nygrendesign.no) og sett vakker kunst…
~
~
…. for så å tusle opp til hytta igjen og slik har vi det her i dag..
~
~
Lys og fyrstikkeske ble innkjøpt på interiørbutikken..
Dametur er deilig!
En nyyydelig helg ønskes dere alle
fra

21 kommentarer på “Interiørbutikk på Hvaler ~ fryd og lykke!

 1. Å så koselig dere har det på jentetur, Hvaler er god i varmt høstvær.Det ligger et slør av lykke over bildene dine Nanni,nyt det:)klem:)

 2. Hvor har dere de vel gøy! Dette virker bare såå koselig (bare bittelitt misunnelig her jeg sitter- ok- bare veeldig misunnelig) Hvis du tar en titt inne hos meg så vil du faktisk finne noe av det som du har kjøpt- ja det har faktisk jeg fått;)ha en fin kveld!Her høljer regnet ned- og det er faktisk litt deprimerende…men, sånn er det bare av og til;)Veldig koselige bilder- og jeg husker veeldig godt trillebår innlegget ditt;)

 3. Takk jenter :o)Og bildene er nå faktisk tatt med min gamle, lille rosa mobil (som jeg ikke klarer kvitte meg med til tross for at den tidvis har begynnende multiorgansvikt…, men så blir den bra igjen :o)..Nå har vi nettopp drukket kaffe (med litt attåt) ute i sola ~ herlig!

 4. kooooose deg på tur. Ser og høres helt herlig ut.=) Klemmer

 5. Hei…så koselig at du vil kjøpe et hjerte av meg…Snakkes nærmere ang.levering da:o)Hvaler ja,jeg er faktisk bare noen kilometer unna selv..for et hææærlig vær dere har fått..Kos dere videre,og hils de jeg kjenner…hi-hi.Klem fra Maliva

 6. Det så ut som en spennende interiørbutikk! Jeg fulgte med på serien Hvaler, på TV2, håper det kommer mer derfra. 🙂

 7. Å, så fint å høre om din hyggelig helg! Nyt den videre!!Solrosa

 8. Hei, ja, da er du ikke langt unna meg. Hvaler er noe for seg selv, men det er fint i Engelsviken også. Høres ut som dere koser dere. Nyt kvelden videre i den fine høst kvelden. Kristin

 9. så koselig!!! 🙂 ser ut til at dere koser dere! Ha en superfin kveld kjære venn :)klem Lisa

 10. Så deilig med en jentetur! Virkelig en god måte å lade opp batterier på.I dag har jeg vært på langtur med han som «Elling» trodde var tannlege, men som han nå er HELT sikker på er en tv-kjendis. Han ligner på Christian Ødegaard hehe.Jeg fikk litt nok av ungdomsoppgjør, så vi reiste på «roadtrip» og på veien «fant» jeg et kjøpesenter…som jeg aldri har vært på før…tenke seg til….(jakte jakte)..Nydelig smykke du viser bilde av!!Kooooooooooooooooooooooose deg masse!!Klem,M

 11. Er så koselig med jentetur.Masse kjas og shopping.Og det ser virkelig ut som du koser deg. Kos deg. Klem

 12. Så herlig en butikk:-) her på levanger er det skikkelig grått og trist høstvær, blir litt drømmende og en smuløe misunnelig når jeg ser det fortsatt er sommerlig noen plasser. Kos deg og nyt helga til fulle :-)Klem fra Sissel

 13. Psst, så arti, jeg er besøkende nr 13 000. gratulere med så mange besøkende, hipp hipp hurraaaa

 14. Jeg hadde falt ut av følgerlisten din! Krise!:DHåper du har det bra, jeg og Ødegaard har kost oss i hele dag..klem,M

 15. Så heldig du er som er på jentetur. Kos deg masse.Klem

 16. Håper sola skinner på deg i dag…her er det blå himmel og miamor er snart klar for en fjelltur…..potetgull utover madrasser på stuegulvet etter fjortisjenteselskap i går kveld…huhei…..må vel ta det først..og avis og badekar..mmmmm..og kaffe….klemz og koz og tjolahopp…gleder meg til mandagen om et par uker…spurte Kathrin om hun vil ta en bytur også…det hadde vært trivelig!!

 17. DRømmetur…..ler meg ihjel av innlegget ditt under!!

 18. Ja, dametur er herlig 🙂

 19. Så hærlig med en skikkelig jente tur 😉 Ser ut som dere stor koste dere ;)Ha en flott dag 😉

 20. Hei Nynette!Jeg håper du har kost deg MASSE!!!I dag har jeg forsøkt å ta bilder til blogg, jeg er redd for at min kjære side kommer til å ende opp som en parodi på en interiørblogg…fotografering er jeg utrolig dårlig på. Dyskalkuli har mange sider, manglende romfølelse er en av dem…helt ute på bærtur..Har ikke interesse for det vet du, vil mye heller beskrive med ord. Eller med pensel?Ååååååååååååååå… jeg får IKKE sove Nanni!!!Nyheter fra meg er at min kjære venn har skal bli en nabo, det synes jeg er helt supert. Og Elling tror nå at han er en skuespiller (Ødegaard sikkert) …og er veldig kry fordi han «kjenner en kjendis».Hihi!!!Litt røre fra meg i natten, på tide å tusle inn i sengehalmen igjen. Klem,M

 21. Hihi- jeg er også norsklærer, Nanni!Da hadde vi enda mer felles. Fra før har vi jo blogging, kjøkkenHÅNDkle ;O) og læreryrket!Ha en fin dag!Hilsen Liv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: