Uncategorized

Månedens følgergave ~ september

… jeg sliter uten kamera, men min lille rosa mobil får duge enn så lenge…
Månedens følgergave ble omsider kjøpt inn i går (nuvel…teskjeene ble kjøpt inn i sommer på Lysstøperiet i Henningsvær, de er så vakre…), et vakkert filthjerte med detaljer, kjøpt på en herlige interiørbutikk på Jessheim storsenter, Confetti interiør.
~
~
Ha en deilig fræddas kveld,
ønsker

24 kommentarer på “Månedens følgergave ~ september

 1. nydelig 🙂 glad jeg er med.Ha ei fin helg.

 2. SÅ nydelig det var;) Hadde jammen vært gøy å fått noe som var kjøpt i Lofoten du;) DU har det vel travelt om dagene, eller er det kameramangel som tærer på bloggingen? jeg er glad jeg slipper å bruke mobilkameraet mitt- det går knapt an å se hva det skal forestille..så det hadde blitt mange innelgg om moderne og abstrakt kunst i hverdagslivet;)Ha en fortsatt fin helg kjære du;)

 3. Så vakkert!! Får krysse fingrane ekstra denne mnd:)) Hihi..og du, eg savnar framleis adressa di:) Lille pakken står og ventar på turen til postkassa din:)Håper du får ei retteleg flott helg!Klem frå Linn:)

 4. Hei. Så nydelig gave, og jeg er vel med jeg også, så da får jeg bare håpe.Så du har vært her på Jessheim du..Ja det er noen fine interiørbutikker her iallefall. Og Confetti er vel en av de beste ja. Så masse fint, at jeg BØR ikke gå inn der. Ihvertall hvis jeg er blakk. Kommer alltid ut med noe.Ønsker deg en riktig god helg, og varm klem fra meg<3

 5. Koselig å ha deg tilbake på blogg, har savnet deg.Nydelige skjeer og vakkert hjerte!Ha en god helg!Klem fra Lene

 6. Å så nydelig, Nanni!!Dette bare MÅ jeg bli med på :)Sol fra Nina

 7. Jeg var visst alt med..hihi;)

 8. Vakkert og yndig!Jeg har kjennskap til Glasshytta i Henningsvær!De små sølvskjeene er nydelige, du jeg fikk så lyst til å vinne!Klem Fioline:)

 9. Nydelig gave.ONSKER DEG EN RIKTIG FIN HELG

 10. Så nydelige små teskjeer, kjekt med noe spesielt.God helg til deg))

 11. så herlig et hjerte og skjeer,moro med såntha en fin fin lørdag. fra sylvia

 12. Så skjønne ting… hjerte var kjempe skjønt… Håper du snart får kameraet tilbake… God helg til deg…Klem Kerstin

 13. nydlig gave , for håpe du for utfordringen,mobil kamera kan være så mangt ute går det greit…Hvor får en kjøpt disse stenhjertene med eller uten skrift , så et med savner deg på men ingen kunne si hvor en fikk de…f.

 14. Koselig septembergave !!!Bruker nesten bare mobilen til å ta bilder med, jeg :)Og den kostet en krone for mange år siden.Men klart en savner et godt kamera når en har hatt det tidligere.Ha en superlørdag !Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 15. Å Søte,Nydelig gave! Glad eg følger deg.Ønsker deg ei flott helg.Klem fra Mira.

 16. Å så søte. Kjempefin gave. Glad jeg er med i trekkningen :)Klæm Susanne

 17. Nydelige skjeer og hjerte, kammen godt jeg følger deg.Ha en fin kveld.Klem fra Marilyn

 18. Hei snupp!!! Nynette!Tenker på deg min venn!Her går dagene i ett, jeg henger i en tynn tråd…dessverre må jeg si fra meg fest og f…skap i kveld…har jobbehelg og begynner å kjenne min begrensning. Her i Hysteria Lane er Susam på tuppa.Jeg håper at kamera snart er tilbake….du hadde ledd av all akkederingen min hin dagen da jeg skulle ta bilder av roser i en vase…jeg lurer på om jeg skal begynne å legge ut bilder og blåse i at de er skakk og skjeiv?Ha en fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin lørdag!!!Klem,M!

 19. Ps. Jeg lurer veldig på om du har lyst på en utfordring, den tar nok litt tid. (Norsk stil)Den er som følger;1.Hvilken bok skulle du ønske du hadde skrevet?2. Hvis man kan strekke det så langt, hvilken roman (hvis noen) har endret ditt liveller din verdensforståelse?3. Hvilken bok er den mest oppskrytte du noensinne har lest?4. Har du en fast leseplass?5. Bortsett fra norsk, hvilke andre språk leser du?6. Faller du spesielt for én type litteratur?7. Var litteraturen bedre før?8. Låner du bøker fremfor å kjøpe?9. Hvor mange bøker består din høyt skattede samling av?10.Jeg har en svakhet for programmer som ”The Big Debate” og ”Hard Talk”. Ja, til og med ”Skavlan” kan fenge. Fascinasjonen for slike programmer ligger i konseptets tidløse, geniale og enkle idé: Å samle mennesker med ulike bakgrunner, forskjellige oppfatninger, livssyn og gudene vet hva, til å debattere og synse fritt. Nå ønsker jeg fremlegg til spennende personligheter tiltenkt en rundebordskonferanse av høyst hypotetisk art: Hvis du kunne samle fem forfattere fra hele den litterære historien -hvor du fungerer som ordstyrer – hvilke penneknekter ville du ha valgt. Og hvorfor?

 20. Nydelig gave ! Jeg henger meg med…..

 21. hei nanni -takk for besøket, alltid hyggelig når du er innom..Håper helgen har vært god, nyt søndagen som vi enda har foran oss…Kjedelig uten kamera ja, men takk for mobilkameraet da, bedre enn ingenting..moaklem***

 22. Så søtt det hjertet var!

 23. Åhh.. det var jo bare kjempesøtt!! Håper det blir meg 🙂

 24. Vet ikke helt hvordan man «blir med» men har jeg skjønt riktig at man er med hvis man er en «følger»? I så fall er jeg med :-)Kjempesøt gave!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: