Uncategorized

Vakker gave fra Violettas verden!

… Nannidama er ikke så aktiv på bloggefronten for tiden. Jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jobben kaller og unga likeså…. og så skal jeg gifte meg… (hyssssjjj… ;-)….
Likevel er jeg så utrolig heldig som har vunnet titt og ofte i det siste (trolig svært ufortjent i forhold til antall bloggetimer, men jeg er veldig takknemlig… jepp!), og denne gangen var det hos
ViolettasVerden ! Hun har en så koselig blogg og jeg anbefaler et besøk (eller fler ;-)!
~
~
Bøker fra Berit T, ramme fra Chic Antique, et koselig kort med gode ord..
~
~
…og en vakker potteskjuler fra Lisbeth Dahl…! Den tenker jeg å ha orkideér eller denne juleblomsten… hva er det den heter…? Mamma brukte å kalle den hyacint… Nå står det stille for Nannidama…. (hjeeeelp)….
~
~
Uansett… for en skatt å få! Tusen takk!
Klem fra

24 kommentarer på “Vakker gave fra Violettas verden!

 1. Svibler? Nydelig premie du har vunnet :))Koselig med gifte planer. Ha en fin kveld.Klem fra Marilyn

 2. Så fiiin gave, fine ting :)Tusen hjertelig takk for kommentaren :o)Klem

 3. flotte gaver du har fått,berit t lager så nydelige bøker,er nok svibler??Ååhh så gøy med gifte planer,vi får vel høre mer?koselig høst du har da,ønsker deg og dine en hyggelig kveld. fra sylvia

 4. Hei! Så flotte ting du har fått.Jeg har beholdt madonna statuen,den er i et annet vindu.Er igrunnen glad for det,for jeg likte den mer og mer.Så gøy med gifte planer,masse lykke til. Klem

 5. Heisann travle Nannidamen 😉 Gratulerer så mye med at du skal gifte deg…. (Hysj..) Gratulerer med nydelig gave. Så heldig du er som har vinnerlykke ;)Klem 😉

 6. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen :)Ja,nå forstår jeg en av grunnene hvorfor det sjeldnere blir tid til blogging, og i tillegg til andre ting må det jo bare bli slik, da.Veldig koselig å lese innlegget ditt.Lykke til ! Og gratulerer med alt det fine du har fått :)Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 7. Trur nok eg har lese nokre hint om gifteplanar her på bloggen før ein gong, uansett: GRATULERER! Skal ikkje sladre! Så koseleg at du stadig har vinnarlykka med deg, det trur eg lovar godt for ekteskapet:)

 8. Næmen Nanni, så koselig at du skal gifte deg!!! Håper du kan sende meg en liten personlig melding på feks facebook om når det store skal skje ;-)Ønsker deg og Nanni-mannen alt godt, Dere ser ut som om dere er skapt for hverandre!Forresten så er bloggen din helt fantastisk fin, du er såååå flink!Ha en fortsatt fin kveld. Mange klemmer fra LillePersille!

 9. Heisann Nanni.-)Heldiggris-og så fine ting da!:-)Jepp – skal på blogg-treffet på Lillestrøm…-gleder/grur meg…, men blir nok veldig gøy også;-)Da treffes vi da ..?Ha en fin kveld, klem Hege.

 10. ..du er jo den største skatten min venn….glædd for å ha møtt deg verdensbeste Anne-skreppe!!!! klem

 11. så heldig du er – superflott gave!!! 🙂 gifte deg ja.. utrolig koselig å høre :O)nattaklem

 12. Så fine gaver! De fortjener du!Gleder meg til bryllup jeg…KLEM

 13. god morgen Nanni..så skjønn gave du har vunnet… herlige bøker fra Berit og andre flotte ting.. gratulerer til deg som skal gifte seg.. HYSJ…..Ønsker deg noen fine høstdager… klem Kerstin

 14. God morgen nanni…tusen takk for hyggelig kommentar og for at du har lagt deg som følger……og grattis med både fine gaver og bryllupsplaner…så spennende:)du bare skriver en kommentar under innlegget mitt om give awayen….det ligger en del lenger ned på siden min…og så skal du skrive en fysisk ting du har på ønskelisten din…for tiden….jeg skjønner godt dette med tid og bloggen…jeg er sykemeldt for tiden oog det er derfor jeg har tid…..ellers hadde det vært verre….for å si det slik så vet jeg ikke om det hadde vært noen blogg:)men er utrolig glad for at jeg fant frem til og starte bloggen….det er så hyggelig og finne denne felleskapen med mennesker med samme innteresser….ha en kos dagklemmer edda

 15. Så heldig du er! Dette var jo virkelig en fin gave!Ha en fin dag!

 16. Nydelig gave! Jeg må ha masse svibler når det er jul, synes de lukter så godt! Så er det jo veeldig koselig å lese om at du og Nannimannen skal bli ekte-folk!! Når er den lykkelige begivenhet..eller er det hysj, hysj? Skjønner godt at det blir travelt med hobb og familie-men det er alltid hyggelig med innlegg fra deg- du er jo min eldste bloggevenn;)Håper du har en fin onsdag!

 17. Hobb meg her og hobb meg der…det kan sikkert være like travelt med hobb som med en ordentlig jobb!!

 18. Så vakre ting du har fått! Gratulerer så mykje med bryllaup:D Når skal dette skje?:)Ha ein herleg kveld og kos deg med førebuingane til bryllaupet;)

 19. Så gøy at du likte innholdet, og ikke minst at pakken kom frem til slutt! ;-)Gifteplaner ja…eller gifte planer som noen sier, he-he… men uansett… så koselig det høres ut da. Vi får vel litt mer info etterhvert som tiden nærmer seg(?) God uke/helg til deg, og takk for at du ble glad! Jeg var jo spent for man vet aldri hva andre forventer, selv om jeg ikke tror vi mennesker er så forskjellige til syvende og sist, og jeg selv…ja jeg hadde blitt glad jeg også :))

 20. Handler hus.. og Giftemål 😉 Hos deg skjer det masse om dagen skjønner jeg. Det er jo kjempe koselig 😉 Gratulerer med begge deler. Ja da blir det sikkert litt maling, bir spennende å se fortsettelsen på dette ,)Ha en fin kveld 😉

 21. Gifteplaner (hysssjjj) – så koseleeeeg!!! Det må du fortele meir om ein annen gang, ser det er mange som er nysgjerrige her (meg inkludert:) ). Og tusen takk for hilsen på bloggen, det var litt av ein dag på laurdagen ja, men utruleg digg:)Klem frå Linn:)

 22. Hei og tusen hjertelig takk for nyyyydelige gaver!!(som var utrolig fint innpakket) ble kjempeglad for både for korgen, pyntekronen og det fine kortet!Korgen er allerede i bruk, visste ikke om jeg skulle bruke korgen til klærne til Maileg kaninene til Emma, (perfekt størrelse) eller til alle hårklemmene til prinsessen. Klare ikke å bestemme meg, får bytte litt på det tror jeg!Den er ihvertfall utrolig skjønn, fargene falt virkelig i smak hos begge prinsesser, hihiKronen som er akkurat min smak henger på speilet i stuen:) Bilder av den fine giveaway gaven kommer på bloggen min, er rolig hos meg for tiden, mannen min er reist vekk med jobben i 3uker, og pc'n er blitt med ham. Gleder meg til å få den hjemme igjen (og mannen og selvfølgelig! hihi) God helg og høst ferie! Nyt den:)Stor klem ifra en takknemlig Lavendeljente

 23. Har en award som ligger å venter på deg. Kom innom da vel!

 24. Dagens innlegg er en hyllest til deg min kjære….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: