Uncategorized

Knotte-lykke!

Jeg vant – jeg vant…. igjen…
Disse herlige knottene fra min venn M !
Nå kan det vel tenkes at man tenker at det må da være måte på å vinne… (gullhår et sted…. *host*… ;o), men jeg er nå bare lykkelig….. Glede drar glede med seg…..! Jeg gleder meg til å fikse opp med mine nye knotter!
~
~
Det regner her i bygda vår, men sofaen, pc, litt krim og kos nytes inne…
God natt til alle skjønne bloggedamer!
Klem fra

16 kommentarer på “Knotte-lykke!

 1. å så nydelige knotter du fikk,heldig du.ja jeg å med såpene,må få se hvor du setter knotter etterhvert.tusen takk for koselig hilsen,å ditto til deg,veldig hyggelig,vi er begge født i tvillingens tegn å opplevd litt av livets alvor,man får et mer nyansert syn på livet da,leser noe mellom linjene som det så flott heter.ønsker deg en god natt nanni.stor natta klem fra sylvia

 2. Gratulerer:-)Det gode kommer til dem som ER gode..!Dette fortjener du:-)Sov godt:-), klem Hege.

 3. Ja jeg synes annenhvert innlegg fra deg handler om noe du har vunnet…kanskje på tide å levere inn den lottokupongen nå? I denne kommunen er det faktisk en dame som har vunnet to ganger i lotto…og det er ikke meg (men så må jeg vel levere kuponger for å vinne….og jeg vil ikke ha ord på meg for å drive med pengespill og gambling;))Lykke til på hobben- nå må du ikke hobbe for hardt heller..viktig med små hobbepauser mens man er på hobben;)

 4. Godt det ikke var knottlykke- for det hadde jeg ikke trodd var mulig, noen fordeler er det med høsten også da;)

 5. De var rett og slett kjempe fine ))God natt til deg også skjønne dame ;)9må morgen dagen by på mange gode stunderklem

 6. Takk igjen for koselige ord på bloggen. Du er hjertegod du vel! Skal se de nye knottene kommer til sin rett. Jeg er selv på jakt etter 4 stk til et skap som har havnet på badet…:0) Du verden så kos med litt forandring.Sees vi på fredag? Mins du skulle på treffet? stor klem Heidi-anitha

 7. hei!…Takkk for koselige ord..Lenemora er bare skjønn…Jeg er fersk blogger,men lærer underveis…;D)) nyyyyydelig blogg du har…jeg legger deg til jeg ! klem vivian

 8. Heldig er du ;o)Fine knotter var det også .Nå er du vel på jakt etter et egnet sted å ha de på kan jeg tenke meg. Ha en god dag fortsatt ;o))

 9. Ja, sånn er det å være født med et gullhår i munnen og ei sølvskje i r…Nei huff, pludrehanne, pass på språkbruken. Det jeg EGENTLIG skulle si: Gratulerer – dette var en flott premie! Så kjekt å ha slik vinnerlykke 🙂

 10. Se der ja,skjønner vinnerlykken er over Nanni her i blogglandia også..Så søte knotter.Koselig at du holder av plass til M på fredag:o)Da sees vi!Ps!så spennende med bryllup da,Bono fikk et godt inntrykk av din kommende ektemann han også. Venter spent på å høre dato,sted,osv.Sola skinner ute…juhuu.Nå skal jeg besøke damene på Zanz.Deilig med en fridag midt i uka du.

 11. Gratulere, de knottene er bare skjønne!Ha en fin dag, her skinner sola idag i motsetning til igår…Klem fra Lenemora

 12. Gratulerer så mykje! Nydelege knottar:)Ha ein herleg kveld!Klem Anne:)

 13. Takk for kommentarene :)Og knottene, de er bare supre ! Spent på hvor de skal settes på.Assosiasjonen er at: Jeg stikker innom bruktbutikken rett som det er, fant en vakker lampe i går, og den ble med hjem.I dag var det en spisestue med skjenk og buffet fra 1920 !! Hadde jeg bare hatt plass….Og så har jeg kjøpt en fem ukers 😀 Kan jo ha flaks og vinne litt der og. Alltid litt spenning uansett hva slags lotteri man er med på !Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 14. Hei igjenJeg har dessverre ingen veskepynter å selge. Jeg hadde bare laget opp noen få til dette lotteriet.Men den store, rosa glass-sløyfen finnes på butikken Smykkestein i Bodø, så kanskje det går an å bestille en derfra og lage en selv?Lykke til!Pludrehanneklem

 15. Eg gler meg med deg, sjølv om det var akkurat desse knottane eg også ønskte meg:) Eg tenkjer som så at no går alt din veg- og ser det som eit teikn på at den store og viktige avgjerdsla som du og Nannimannen har teke no, kom akkurat på rett tidspunkt. Lykke til med små og store gleder!

 16. Gratulerer så mye med knoppelykken. Blir spennende å se hvor knottene skal bo ;)Ha en flott helg NanniDamen 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: