Uncategorized

Bloggetreff og innlegg nr. 100 !

I går kveld var ca 50 bloggedamer samlet i Lillestrøm på initiativ fra Maliva. Det var en herlig kveld! Sååå mange hyggelige mennesker! Jeg koste meg fra ende til annen, gjorde storveis entré ved å totaldekorere et av stedets bord med min kaffe cortado som jeg galant helte over bordet og delvis over Crinoline og Fotballmamma (beklager skjønne damer… )… , for så å fortsette aftenen på en noe mer disiplinert måte ;o)
Maten (og kaffekopp nr to) på Garcon smakte nydelig og stedet var vakkert, Maliva ledet det hele på en nydelig måte, Bono-mannen hennes leverte musikalsk som vanlig og etterhvert tuslet hele damefølget (Bono og gitarist hadde mao reist) til Zanz, der vi fikk butikken for oss selv, forfriskninger og gode priser…. Nydelig!
Til slutt havnet en del av oss på Køh, der vi avsluttet kvelden med enda mer skravling…. :o)
~
~
Noen av de kreative navnelappene over og interiør på Garcon samt Malivamann :o)
~
~
Fra Garcon og Zanz
~
~
Ettersom nytt kamera fortsatt ikke er innkjøpt, må jeg ta bilder med min lille rosa elskede mobil (som er så gammel at den tidvis har multiorgansvikt, men den lever fortsatt på ren kjærlighet). Det positive med dette dårlige, lille kameraet, er at bildene får et naturlig shabby-chic preg!

Jeg har nettopp innsett at dette er innlegg nr. 100 og denslags bruker man jo å feire. Men ettersom jeg ikke har fulgt helt med i timen, har jeg ikke kjøpt inn noe til begivenheten. Men det kommer og da legger jeg ut en det vi på godt norsk kaller Give away :o)

Fortsatt god helg!
Og en stor takk til Maliva for en nydelig aften!

Klem fra

23 kommentarer på “Bloggetreff og innlegg nr. 100 !

 1. god kveld nanni, såå koselig det må ha vært å så mange dere var,uhell kan skje den best,det er bare trivielle saker,koselige bilder,å besøke zanz da..kjempe bra..lillestrøm ja..mon bror bodde i sørum før,orderud byggefelt,hans svigers bor i lillstrøm..har litt familie over alt jeg… ønsker deg en god natt . nattti fra sylvia

 2. Hei. Har lest innlegget ditt, og må bare le litt for meg selv. tenker på det med kaffekoppen, det kunne like godt vært meg, iallefall typisk. Men du overlevde nok, og så kan en le av det i ettertid.Er ikke i tvil om at dere hadde det fantastisk, så neste gang blir jeg med.Min lille venn er en albinorotte som egentlig er Tonje (storedatter) sin, men hun bor nå på hybel.Ønsker deg en fortsatt god helg.Klem Ann<3

 3. Jeg skulle så gjerne ha vært der, neste gang får dere komme hit- dere får ta det som en tur ut i ødemarka, jeg kan sikkert få coop marked butikken til å holde oppe litt lengre og be dem ta inn GG i sitt magre sortimente;)Skjønner du gjør et varmt inntrykk på folk! 50 stk var jo kjempemange;) Jeg trodde du hadde gjort noe spesielt med bildene får å få den rette shabby looken;) Innlegg nr 100 er jo imponerende!! Det må absolutt feires!!

 4. Rett og slett storveis å møte deg ,Nanni!!!Nattaklem

 5. he he,det høres rett og slett ut som meg,det med kaffen altså ;))gjør sånne ting hele tiden,så du kan si at jeg er ganske distre.Grattis med blogg innlegg nr 100 !!!!Jeg skal nå ha en konkurranse hos meg for jeg er rundet 10 000;))ha en god natt Nanni

 6. Hei venn!!!Takk for sist til deg! Det var sååå utrolig koselig å treffe deg. Har jo «kjent» deg en stund gjennom blogg og facebook, men å møtes gir jo det beste inntrykket, og da er det bare å si – du er en sprudlende dame som jeg fikk veldig sansen for – håper vi sees igjen!!!Ønsker deg en herlig helg videre, så «snakkes» vi snart…Klem fra Hildegunn

 7. Tilgitt for lengst,Nanni. Du er herlig humørspreder.Denne kvelden vil jeg leve lenge på.Gratulerer med innlegg nr.100.Klem,vi blogges.

 8. Hei! =)Så gøy!Skulle vært der, men måtte avlyse.Litt surt, men slik er nå livet…..Ser og leser at det ble storveis.KP i kjent positur, låt sikkert like nydelig æs ålveys…. så nesten ut som Svein på gitar (lett gjenkjennelig i caps….mon tro om det er lite hår under den?)Tenker du greide å sno deg elegant unna den episoden med kaffen. Et par historier fra deg, og vipps var kaffefadesen glemt, tenker jeg.Leste en nydelig reportasje i Kamille om Henningsvær lysstøperi og cafe. Har du vært innom der på dine Lofot-turer?Dødslækkert, ass! Herlig historie med damen bak. Gull av gråstein-metoden…..Vi «snakkes» Natta.Ps… Gratulerer med innlegg nr 100!!!! -blir gjerne med på din Giveaway.

 9. hei hei:)har bilde av deg og sweet living sammen håper det er greit at jeg legger det ut??:)har hatt en hyggelig kveld i 40 års feiring…mange blide damer der og:)mase klemmer edda ( elin)

 10. Det var masse klemmer ikke mase klemmer:) he he

 11. Høres ut som et kjekt bloggtreff;)Ble ikke så mange lopper på meg i dag, et par småting ble det;) Skal vise de i morgen;)Natta

 12. Hei Nanni:)Åh, det høres ut som dere hadde en fantastisk kveld og bloggtreff og jeg lo godt av kaffe historien…hihi, uff, ja slikt skjer av og til:)) Gratulerer med blogg innlegg nr 100!!Ha en superfin søndag!Klem:)

 13. …grattis med 100 innlegg da….vakre alle sammen….nå er det deilig søndagsmorgen…litt blå på nesa etter møtet med døra i går kveld..takk for all omsorg….smask..ha en suveren søndag!! klemz

 14. Hei hei..! Koselig å møte deg på fredag! En mer sprudlende dame skal man lete lenger etter. Veska og jakka overlevde forresten vaskemaskinen..;)klem klem

 15. Hei herlige Nanni!Du er AKKURAT slik jeg hadde tenkt meg:-)Hjertegod,humørfyllt og klok!Var såå gøy å møte deg «live»!-kunne skravlet med deg og AK resten av kvelden jeg..!Er tilbake i fam.livet(virkeligheten, fnis!)- men har maange gode inntrykk fra kvelden,og dette skal jeg være med på en annen gang!!Ha en fin,fin søndag:-)Klem,Hege.

 16. Hei hei:)Takk for sist! Det var kjempe koselig å bli kjent med deg! Koste meg masse på treffet, mange hyggelige damer:)Har en utfordring til deg på bloggen min!Legger deg til listen min så jeg kan følge den flotte blogen din:)Klem fra Renate

 17. Høres ut som om dere har hatt en fantastisk kveld.Og heldige var dere som var hos Zanz :-)Ha en flott søndag.Klem

 18. Du er vel akuratt like god og så blid og hærlig som jeg hadde tenkt meg.. Synd jeg ikke fikk snakket mere med deg:0).. Men det kommer flere treff håper jeg..Det var koselig ALT sammen, og lever enda på gode minner derfra.Kos deg i dag..Det skal jeg gjøre.Stor klem Heidi-anitha

 19. tenker dere hadde det koz i går… Og du, jeg har innlegg i dag om make krus du har i headeren.. klem ogfin søndag videre!

 20. Hei,takk for hyggelig tilb.melding.Må jo le når jeg tenker på kaffen som bokstavelig talt gikk først i lufta,før det smalt i gulvet..Koselig at dere ble med videre også…Dette må vi gjenta..hi-hi.

 21. Hei Nynette!!Så bra at du tok et kaffestunt, det føler jeg NESTEN var i ære til meg, som helt sikkert ville ha gjort noe lignende…Klem,Musam!

 22. Det var nok litt av en kveld, tenker jeg :)Gratulerer med de 100 !Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 23. Hei, Nanni.Kjempe hyggelig å bli kjent med deg også. Vi hadde det koselig på fredag ja det er helt sikkert, og du og jeg var jo blant de som ikke ville hjem også, hihi!Håper det ikke blir så lenge til neste gang.Klemmer Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: