Uncategorized

DROPS for øye og sjel … og et glimt av jul…

Ikke ulikt mange andre bloggedamer, er jeg en juleelsker…. Tiden før er like god som selve jula…. I ettermiddag har jeg sittet og sett på layout til julekort der et bilde av barna skal inn (den årlige oppdateringen på antall og alder ;o)… Miriungen ble så inspirert, at hun straks begynte å lage egne julekort med klipp og lim… Vi koser oss!
Dagens bilder har jeg hentet fra Facebook siden til butikken DROPS (er du på fb, så søk på navnet og legg deg til som tilhenger, for her er det mye herlig kreativitet!). Jeg har et eldre innlegg fra i sommer, der Nannimannen så nennsomt var plassert på Mannfolkparkeringa til Evy-Line, innehaveren av DROPS. Herlig!
~
~
~
På bilder over er Evy-Lines hjemmelagede skilt, de er nydelige! Kan bestilles fra butikken.
~
~
Vakre bånd…. kooooose seg…. !
~

~
Alle bildene er lånt fra facebooksiden til DROPS
Et lite stemningsbilde her fra den tiden vi har i vente….
Og en herlig takk for sist til alle bloggedamer som var på lillestrøm, jeg kommer innom de ulike bloggene til damene jeg finner igjen så snart jeg kan!
God ny uke til alle!
Klem fra

11 kommentarer på “DROPS for øye og sjel … og et glimt av jul…

 1. For et flott innlegg:) Kjenner jeg gleder meg MASSE til jul nå! Er så deilig den førjulstiden, all småting som man gjør og forbereder seg til den flotte tiden! Vi har to store prosjekt før julen kan komme for fult, bytte vindu i stuen og kjøkkenet og pusse opp gangen! Men tar d som en forberedelse til julen:) For da blir det enda finere her hjemme:)Klem fra Renate:)

 2. Takk skal du ha Nanni….skulle gjerne ha skiftet ut noen deler etterhvert…heheUtrolig hvor mye en skal gå gjennom….lander alltid på beina;)Koselig innlegg du har i dag;)Ha en fin ukestart;)

 3. Hei! takk for koselig hilsen inne hos meg, og takk for et hyggelig bloggtreff!!Gleder meg til neste:-)ha en fin kveld videre:-)Klem

 4. Hei,Nanni.Oi,her var det mange fristelser.Må finne ut hvor denne butikken er. Synes også at forberedelsene er like hyggelig som selve julen.God uke til deg også. Klem

 5. å så herlig et julete innlegg,elsker jul og førjulstiden,deilig å kunne glede seg,godt jul kommer på den mørkeste tiden her nord,det trenger vi..alle blir så snille med hverandre å går rundt å smiler,er så glad vi har det foran oss.ha en god natt. natta klem fra sylvia

 6. Gleder meg alltid til å åpne bloggen din:)Nå fikk du meg til å glede meg over de skiltene som står i hylla på 2 bildet.Det ønsker jeg meg og netthandel er mulig til jul!Et menneskje kan være så godt at det blir vakkert av det! Olav DUUN:)fiolineklem.ps har snakket om deg i dag min søs og jeg. dere møttes på FB:)

 7. ÅÅÅ nå fikk jeg en følelse av julestemning med det siste bilde… Nydelige bilder fra en herlig butikk… Gleder meg til jul…og førjulstiden er den beste for meg… 'Men det er noen uker igjen enda da..Håper du får en fin uke Klem Kerstin

 8. Skikkelig drops;) Må innrømme at jeg bare tenker på garn når jeg hører ordet drops;)Håper du har en fin dag på hobben;)

 9. Herlig innlegg, og den butikken må jeg til tror jeg!! Må bare finen ut hvor den er da,….iler inn på fb etterpå.Takk for koselig hilsen etter treffet. Hyggelig å hilse på deg!! Gleder meg alt til neste treff!!Klem fra julemodus Aase

 10. Så herleg juleinnlegg! Eg gler meg sånn:)Ha ei flott veke!

 11. Ja her ble det jule stemning,for en herlig tid…..god kveld til deg ;))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: