Uncategorized

Et hjem….

Litt personlig i dag… vi har kjøpt hus i dag, men det er IKKE dette huset som er avbildet. Dette huset på bildene i dag, er huset vi bodde i før jeg ble alene med barna
~
~
Bakhagen her med krok til blomster og hageutstyr
~
~
Og selve fronten. Dette er huset ungene vokste opp i og som vi måtte selge i bruddet. Nå har ungene og jeg bodd i leid hus, først alene og etterhvert med Nannimannen og i dag har vi altså kjøpt oss nytt, gammelt hus! Det vil ta litt tid å oppgradere eksteriør og interiør, men det er for det meste maling som må til… Nanni er ingen stor maler, men herved må altså damen til pers!
~
~
Et hjem er så mye mer enn planker satt i system… Jeg sørget da vi solgte huset, men jeg ser at et hjem er der hvor vi er…
Nå skal vi få forme vårt nye hjem og jeg gleder meg!

Mandagsklem fra en syk

20 kommentarer på “Et hjem….

 1. Hei,Nanni.Brudd fører mye trist med seg,men som du sier;hjemmet er der hvor dere er.Gratulerer med nytt hus.Å male er så gøy så. God bedring til deg,håper du snart er frisk og rask igjen.Klem fra Crinoline

 2. Nanni!Det er så sant det er viktig å ikke la de ytre omstendigheter bestemme for våre valg. En bolig er et hjem,det skapes av de menneskene som er inni.Vi som estetikere og ekstra engasjert i interiør osv…..må noen ganger ikke glemme at det er flere som skal dele boligen,ikke alle har vår smak alltid.Noen ganger når jeg ser blogger lurer jeg på om det bor menn i boligene eller bare damer:)klem

 3. Gratulerer så mye…så spennende dette blir:)Ja du har rett hjem er der familien er…..har vært og møtt Irina i dag…med bloggen All of Irina…kjempehyggelig jente….hun er her nede og henter møbler hun har kjøpt på finn som hun pusser opp og selger på blogshopen sin…hun er kjempeeflink…Og håper du snart blir frisk igjen…klemmer fra din bloggvenn elin(edda):)

 4. Gratulerer med nytt hus,virkelig spennende.Jeg synes det å male var utrolig kjedelig tidligere,men nå er det morro.Har en stol jeg skulle begynt på,men det tar sin tid ser det ut som.Sånn er det når en av og til er i tidsklemme.Ønsker deg god bedring. Klem

 5. Gratulerer så masse!!! Åh, et gammelt hus med sjel – gleder meg til å se hvordan dere får det…. :o)Ha en flott mandagskveld!Klem

 6. TUsen takk for sist!! Du var like spenstig og herlig som bloggen din!! Spennende med hus,gratulerer!! Ha en fin kveld og god bedring,klem fra Anette

 7. Gratulerer med huskjøp

 8. god bedring til deg nanni,å gratulere så mye med nytt hus,så moro å starte med blanke ark,vi får vel bli med på oppussing osv?gleder meg på deres vegner. ha en god kveld å pass på deg selv nå,hopp under dyna.. masse god bedrings klemmer fra sylvia

 9. halloen nanni -huff, har du blitt syk du! Masse god bedring til deg, iallefall..og grattis med kjøp av nytt hus – en spennende tid foran dere!moaklem

 10. Stakkars deg so mer syk;) Det ligger en liten oppmuntring til deg inne hos meg;) Gratulerer med huskjøp!! Kan jeg spørre hvor gammelt huset er ? Jeg elsker gamle hus;) bare ta oppussingen i rolig tempo;) Det er trist å flytte fra huset man vokste opp i, det synes jeg – mine foreldre flyttet fra Lofoten da jeg var 18- og det er såå rart hver gang jeg har vært tilbake og gått forbi huset..også er det ikke vårt lengre…huset i seg selv var ikke noe spesielt..men det er alle minnene…jaja- man får lage nye minner;) Det er i alle fall supert at dere får et nytt hjem som dere kan forme sammen;)

 11. Gratulerer… Og når du har grunnideen for et hjem på plass, ja da tror jeg det blir super koselig i deres nye hjem! Løveklem!!

 12. Gratulerer som huseigar igjen! Sjølv om maling ikkje er favorittaktivitet så er det kjekt å gjere det fint for seg og sine:) Lukke til med prosjektet – og god betring!

 13. sæ spennende at dere har kjøpt et gammelt hus… gled dere sammen…klem¨¨¨god bedring!

 14. Gratulere med hus! Gleder meg til å se bilder – heldig er du som får et gammelt hus, ihvertfall hvis du klarer å kose deg med oppussing!Gamle hus er vakre og har jo sjel på en måte.Sikkert godt når man har bestemt seg for å kjøpe nytt og du endelig får ting i boks!Ha en fin kveldKlem fra Lenemora

 15. Gratulere så masse med huskjøp… så spennende det blir… vi får vel en titt..Klem Kerstin

 16. Vet akkurat hvordan det er å måtte flytte fra et hjem en har lagt mye sjel i og blitt glad i. Men vi skaper jo hjem hvor enn vi måtte bo;)Gratulerer med huskjøp!!Gleder meg til å få titte inn hos dere;)Lykke til;)

 17. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 18. Gratulerer med huskjøp. Blir spennende å følge med!! God bedring til deg. Klem fra Aase

 19. oiiii sååå morsomt!Grattis med nytt hus.Klem Line

 20. Kloke ord Nanni, jeg vet jo hva du snakker om..!Gratulerer med nytt gammelt hus:-)God bedring, klem Hege.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: