Uncategorized

Lotteri ~ 100 innlegg feires ~ kom og ta lodd!

Da jeg begynte å blogge i februar (mitt første spede innlegg ligger langt nedi her et sted), ante jeg ikke at jeg skulle få møte og oppleve en så koselig verden! Tilbakemeldinger fra dere, vennskap, humor, alvor ~ det hele beriker slik!
For noen dager siden skrev jeg innlegg nr. 100 og i dag legger jeg ut et lite lotteri i den forbindelse! Duken er fra Veslestua, duftposen er fra Zanz og lykten, serviettene og pynten er fra FokusInteriør, alle tre nydelige butikker i mitt nærmiljø mer eller mindre.
Loddene fordeles slik:
1 lodd for kommentar
2 lodd for følger i tillegg
3 lodd for å linke til dette innlegget i tillegg
Skriv i kommentarfeltet hvor mange lodd du tar :o)
Trekning 1. november!
~
~
~

~

~
Hurra, takk for at du feirer med meg!
Klem fra

92 kommentarer på “Lotteri ~ 100 innlegg feires ~ kom og ta lodd!

 1. Så flotte premiar! Eg er sjølvsagt med:) Tar 2 lodd. Gratulerer med 100 innlegg! Du er så flink:)Klem Anne:)

 2. flott nydelig blogg en melder seg på , det blir vel 3 lodd det da klem fra F.

 3. Hei, Nanni! Takk for hyggelig hilsen og gode råd ang. valg av kamera:) Og gratulerer sååå mye med 100 innlegg!! Du har en super blogg!!Klem Anette:)

 4. Hei Annika,ja, da har du to lodd :o)Nanni :o)

 5. Hei på deg Nanni;)Kos at du er med å feirer hos meg;)Jeg er selvsagt med å feirer hos deg!Tar 3 lodd jeg;)Nydelig premie!

 6. Så morsommt da!! Får litt panikk når jeg høre andre par som skal gifte seg neste år er i full gang med planlegging, jeg (eller jeg bør kanksje si VI) vett ikke helt hvordan vi vil ha det enda;) Jeg kjøpte en hel hau med bryllupsblader på Nærvesen (mye penger å spare, alle utenlandske blader er -25%) myyyye inspirasjon i de:)Blir morsommt å følge plannleggingen din da:) Er bare til å komme med tips:)Ønsker deg en nydelig helg!Klem Julie

 7. Hei ! Gratulerer med 100 innlegg !Koselig blogg du har, som jeg leser med glede. Har ikke blogg selv, så det blir bare et lodd på meg. Hilsen Tulla

 8. Hei hei !!Så koselig blogg du har og gratulerer så mye med 100 innlegg 🙂 Blir gjene med på trekkining av så flotte ting, og følger deg selvfølgelig, så da bi det 2 lodd på meg !Ha en fin søndag . . . Hilsen fra nord !!

 9. Hei! Kjempefin lodd, jeg er blitt både en følger og en kommenterer 🙂 Så gleder meg til trekningen og til å følge deg videre 🙂 Ha en flott dag! :)*KRabba*

 10. gratulerer med 100 innlegg. utrolig flott blogg du har. har nettopp laGT meg til.TAR GJERNE 2 LODD. mvh hege

 11. Hei, gratulere med 100 innlegg :)))HURRA!!!Electrasvendsen@hotmail.com

 12. Grattis;-)Jeg vil gjerne finne siden jeg den siden kunne finn!Høsthilsen jeanettejeanbrus@online.no

 13. Gratulerer med så mange besøkere!Jeg vil gjerne være med i din utloddning.Tar ett lodd.Nina Christin

 14. Gratulerer med 100 innlegg!!Blir gjerne med på utloddingen med 2 lodd:)Så er det bare å krysse fingre og tær:)

 15. Gratulere med innlegg nr 100. Ja er det ikke artig å bli bitt av blogg-basillen 🙂 Mange kjekke venner out of space og mange gode kommentarer og varme ord som dukker opp 🙂 Du er et nytt bekjenskap, men jeg stikker innom igjen 🙂 Ha en fin kveld og takk for loddet 😉

 16. Fin blogg du har! Jeg blir gjerne med på trekningen din, og tar 3 lodd. Blir gøy å følge deg videre 🙂

 17. Gratulerer med 100 innlegg!!Man blir rimelig hekta på dette her, det er jo så artig:)Jeg tar gjerne 3 lodd:)Giveaway inne hos meg også om du vil være med;)

 18. Gratulerer med over 100 innlegg!Det er jammen ikke verst, med tanke på at jeg så langt knapt har produsert ni. ;o)Jeg tar mer enn gjerne 3 lodd i trekningen av så flotte ting! Ønsker deg og dine en fin kveld. :o)

 19. Gratulerer med de første 100! Tar to lodd, har ikke helt kontroll på link enda.Trine

 20. Hvor er Nanni da!?Klemmmmmmmmmmmmmmmm, fra Mmmmmmmmm

 21. SV; Tusen takk!Gratulerer med 100 innlegg!Jeg tar gjerne 1 lodd 🙂

 22. Hei på deg!Så koselig at du likte skiltene mine:o) Jeg kan selvsagt lage et med Joyeux Noël til deg, ikke noe problem. Hva slags font kunne du tenke deg?? Klem fra HildegunnPS Har du en e-post adr. til meg??

 23. Heisann…hvooor er du??:)nei du er vel travelt opptatt tenker jeg…har en utfordring liggende til deg på bloggen min…men du får ta den når du får tid:)god helg og stor klem fra meg

 24. Så flott blogg du har 🙂 Blir gjerne med i trekninge jeg også 🙂

 25. Hej!Grattis till dina 100 inlägg!Visst är det roligt att blogga :)Jag är gärna med och tar två lotter.Ha en underbar helg!Kram Mari

 26. Hej!Grattis till 100 inlägg!Givetvis vill jag också vara med och tävla om de vackra tingen du lottar ut.Min länk till dig finns här:http://anna-aroseisaroseisarose.blogspot.com/2009/10/veckans-fototriss-rosa-till-forman-for.htmlHa det så gott!hälsnAnnA

 27. Hei,Så utrolig fin blogg du har. Her har jeg hentet masse inspirasjon. -jeg vil også vedlig gjerne være med å feire dine 100 innlegg, da blir det tre lodd på meg.Gleder meg til å følge deg videre:)stor klem fra henriette

 28. Gratulerer med 100 innlegg og jeg vil gjerne være med i trekningen din!Tar 2 lodd, en kommentar og en link. Ha en fortsatt fin uke. Klem fra Mette

 29. Gratulerer med 100 innlegg :)Jeg vil gjerne være med i konkurransen :)Hilsen Anja (anja.madsen@online.no)

 30. Grattis med 100 innlegg!Koselig blogg du har 🙂 og lykke til videre.Siri

 31. Hei og gratulerer,jeg er helt nå i forhold til dette med blogger,men har funnet deg og flere flotte bloggere.Jeg blir gjerne med på din giveaway,takker for inspirerende blogg og ønsker deg en fantastisk høst.Klem fra Anita.

 32. Hei igjen,jeg mente ny og ikke nå.Takk for inspirerende blogg,blir gjerne med på din giveaway.Hilsen anitalehn@hotmail.com

 33. Gratulerer med 100 innlegg! Flott levert på et halvt år :)Vil gjerne være med i trekningen med 3 loddHa en god natt

 34. Jag kommer här på sista dagen.Jag vill vara med i din tävling för du har så fina vinster, jag skriver hör, länkar i min bogg och blir följare.Ha en skön helg.Kram

 35. Gratulerer så mye med de hundre innlegg. I dag har jeg kommet over mange nye blogger jeg aldri har vært innom før, og din er blant dem og her har jeg kost meg en god stund nå.Har lyst til å være med på konkurransen din jeg, så jeg tror det blir 2 lodd på meg da siden jeg kommenterer og legger inn ett innlegg på bloggen min. (følger får jeg ikke til på sprayblogg)

 36. Sikrer meg 3 lodd og en ny blogg venn jeg ..Giveaway inne hos meg også… :)Ha en unik helg 🙂

 37. Tar gärna en lott, tack!abackman66 at hotmail.com

 38. Klart jag vill vara med och tävla och fira dina 100 inlägg. Jag länkar till min blogg, så 2 lotter blir bra!

 39. Hei på deg:)Gratulerer med 100 innlegg! Jeg blir gjerne med og tar 3 lodd:)) Ønsker deg eb flott Halloweenfeiring!Klem Renate:)

 40. What a beautiful giveaway! I've become a follower and I've linked you up in my blog sidebar too 🙂 Please visit anytime – http://beingkaren.blogspot.com

 41. Gratulerer. Jeg tar tre lodd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: