Uncategorized

Mye jobb og lite blogg, men her er en utfordring!

Travle dager i Nannis liv, mye jobb, lite blogg. Men jeg er her. Under er et bilde fra Nice der Nanni viser egen versjon av å kysse en frosk ;o)
~
Edda i Eddas kreativiteter har gitt meg denne utfordringen (og for øyeblikket fungerer ikke kopier og lim her, så linker blir det lite av, men sjekk bloggrollen ;o) og den må jeg da kunne ta en fredags ettermiddag:
3 ting som du husker som det var i går:
~ Barnas fødsler
~ Da jeg møtte Nannimannen
~ Da Maria ble skadet i rideulykken
3 ting jeg misliker:
~ skråsikkerhet
~intoleranse
~overfladiskhet
3 blogger jeg besøker daglig/ofte:
~ Nannis verden ;o)
~ Sweeter Living
~ Et glimt av M
3 sanger jeg hører på for tiden:
~ jeg hører på det meste på radio, har ellers kjøpt en kul cd jeg ikke husker hva heter (alderen?) og blir grundig oppdatert av mine barn på Tokio Hotel og Hannah Montana. Mest på grunn av det siste er jeg glad i stillheten så snart den er tilgjengelig….
3 programmer jeg følger med på:
~ gjerne en daglig liten dose med krim på TVN
~ nyheter
~ Gullrekka på fredag med en liten dæsj TV2 attåt
3 bloggevenner jeg vil sende videre til:
~ Sweeter Living
~ Et glimt av M
~ Ralfefarfars paradis
God frædda!
Klem fra jobbe-

7 kommentarer på “Mye jobb og lite blogg, men her er en utfordring!

  1. Der var du jo snuppa!! Takk for omtale!Så skjønn du er altså, morsomt bilde!!Og SÅÅÅ fin stemme, hiiiiiihiiiii!!Tidig!!Vi må jo bare treffes en vakker dag…har som sagt en date som venter i Oslo…er så populær for tiden, skjønner ikke hvorfor hihi!Ha en fiiiiiiiiin kveld!Klem,M

  2. Ps.!Fru Blomst har brudebukett på bloggen i dag..ligger på bloggroll på Bloggedamer40+ bloggen…..Det er fin butikk, gitt..Og den der Berthas Oldebarn var jeg en tur i også, den blir det jo skrytt så mye av.For det første var det langt oppe på Landås (hvem sa at det var i byn?)…Bitteliten koselig butikk…men jeg er 5 min fra sentrum…og der er det et drøss av interiørbutikker….du får ta deg en Bergenstur en gang…Klem,M

  3. Heeei….der var du…var ikke meningen og stresse deg ….for det er du vel saktens fra før….Du tok utfordringen fort synes jeg….jeg har brukt flere dager…men det har vært for pc har vært så trøbblete…men i dag virker den friskere?:)ha en kos helg igjen damange klemmer fra meg..

  4. hei på deg,stikker bare innom for å ønske deg og dine en hyggelig helg, stor klem fra sylvia

  5. heisann du kan få kjøpt veggorda vettu :)))

  6. Vil bare takke for at du deltar i min konkurranse:) Har vært bortreist en stund, men nå er jeg tilbake!Ha en fortsatt fin helg!Klem fra meg:)

  7. Så kjekt å finne ut litt meir om deg!Skjønt fiskebilete:)Ha ein herleg søndagskveld!Klem Anne:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: