Uncategorized

Mye jobb og lite interiør … dobbeltsukk!

Nanni is workin´nine to five og mer enn det for tiden. For de som trodde lærernes ferier var hovedingrediensen i året, opplyses det herved om at ~ nope, det er mest jobb og mye jobb.
MEN innimellom leses det interiørblader sammen med faglitteratur… Et smekkert blad får gjerne diskret plass i en perm for skjult adspredning under uendelige møter, men ikke i en fagbok…. Kunne kanskje interiørbladene komme i A5 format? Var det ikke et eller annet ukeblad som lanserte den ideen for noen år siden? Hvor ble det bladet av? Et ørlite vakkert blad man diskret kunne la ligge foran seg i en akademisk liten skjule-bok under kjedelige møter, der man likevel kunne si «ahemmm, mmmjo og akkurat» på de riktige stedene?
~
~

Bildene er hentet fra google bildesøk
~
Noe jeg har gjort, er å lage møtenotatboken min om til en scrapbook… Jepp. Mellom permene til den kjedelige blå boken, er det nå utkipp av bryllupskjoler som jeg limer inn i skjulte, lykkeberusende minutter på jobben. Det er notater og små bilder innimellom Blooms taksonomi og Edward de Bonos seks tenkehatter (pedagogisk metodikk), små bilder av buketter og navnet på kjæresten nedskriblet…. Nanni sitter med et salig smil på møter og sier «ahummm… nettopp» på de riktige stedene og smiler lett til brudekjolen i notatene.
Her handler det tidvis om å kombinere work with pleasure.
Ha en god, ny jobbedag i morgen!

Klem fra

16 kommentarer på “Mye jobb og lite interiør … dobbeltsukk!

 1. Hei Nynette!!Så deilig det må være å være så forelsket!Det skal IKKE jeg bli!! Nei nei nei! (..omvendt psykologi til høyere makter som alltid kludrer det til for meg..)Hva med blind date med broren til Thom? Hihi…Det ble ikke noe lovens lange arm her..det var ikke helt kjemi fra min side. Det er jo ALLTID kjemi fra mannens side, merkelig, det der!!!!Jeg har helt fra ungdomsskolen vært god på det der med å gjemme oppbyggende tidsskrifter i kjedelige fagbøker, har gjort noen brølere, men ellers kommet «smart» ut av det….Jeg sitter i møter og tar «notater»….dvs…en gang glemte jeg blokken, hvor jeg hadde detaljert beskrevet et antrekk jeg skulle ha på meg på date…fra innerst til ytterst…fikk den tilbake av den flotte danske sjefen min….FLAUT??!!!Ha det fint så lenge!Klem,M

 2. Haha! Du er god! Ha en fin dag på jobb i morra!!Sol-klem fra Solrosa

 3. Hehe, det høres ut som en virkelig flott møtenotatbok. Det er deilig å være forelsket! ;o)Ønsker deg en riktig fin kveld!

 4. …ååå du lurer dem trill rundt du Nanniskreppa…..kose seg litt vettu…det kan du…låvv ju …..tudelu….

 5. hihihi..ja du svever på rosa skyer om dagen.. lovely.. drøm masse vennen,ønsker deg en god natt, klem fra sylvia

 6. Tjihiii…love is in the air….;)

 7. Liv Heidi S

  Herlig!!! Syns jeg ser deg. ;o)

 8. Tenkte jeg bare ville stikke innom alle følger`ne mine idag, og ønske en riktig fin onsdag! Her har vi sol og deilig høstvær, det håper jeg du har også:)Masse hilsen Villa Luftslottet – som er på sin lille følgerferd;)Forelseklsens tid er herlig 🙂

 9. Så søt du er! Herleg å planlegge bryllaup under møter:)Ha ein flott kveld!

 10. Ah, takk.. Fabelaktige tips oss lærere i mellom ;o)Jeg sørger for å kjøpe artige notatbøker med fargerike motiv i det minste. Har en knallgul med rosa elefant på nå. Hender foreldre og andre kommenterer den ja. hehe.. Jeg er nedlesset fortida jeg også. Gisp!! Sitter her mellom tre rettebunker og en haug med møteforberedelser.. og en skål med lakris.. We will survive.. Snart juleferie:o) Klem!

 11. Hihiiiiiii!! Så søt historie du skrev til meg!Og…lykke til med jentas første skolefest…!Klem,M

 12. Det var virkelig en god ide hehe,virkelig spennende med snoknotater.Ha en flott dag. Klem

 13. Jasså du, så der det dere lærere driver med på møter ;-)Kos deg masse i helgen i alle fall, du har en jobb som ikke hadde passet meg i alle fall. Dere fortjener mye mer ros enn dere får. Vi trenger dere!

 14. Vidunderlig og absolutt sjarmerende Nanni!JEg ser deg for meg… Savner deg kjære venn. Nå må vi snart gjøre noe med den kaffekoppen… Har foresten laget et innlegg om Polenturen, muligens den vil lokke fram et lite smil (ikke at det er så vanskelig med deg…)Glad i deg!

 15. Ønska deg ei koselig helg.Er bare snarvisitt innom. Koselig her som vanleg.Klem

 16. Hihi, du er nå lur Nanni ;-). Jeg har ikke tenkt på at jeg kunne ha med interiørblader på møter altså. Det må jeg vurdere. Jeg har en tendens til å være like engasjert i de Bonos tenkehatter og Blooms taksonomi, som jeg er i hekling, interiør, blogging og julemarked, så jeg tror kollegaene mine vil begynne å lure om jeg pluttselig bare sitter og stirrer i «notatene» mine og sier ahummm :-)).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: