Uncategorized

FØRbilde… og takk og lov noen etter lenger ned….

Jeg er sååå fraværende på blogg.
Det er tydeligvis en tid for alt.
Her er årsaken til fraværet. Vi har kjøpt dette før nevnte huset og pusser opp!
Før: LSK-gule vegger (dårlig kombinasjon med VålerengaMann) med svarte karmer…
~
~
Etter: vaniljevegger med sand lister…. *puste lettere*,,,
~
~
~
Miriungen sitt rom er så langt hvitt og i en ikke definerbar rød-rosa farge og rommet skal males, men det rekker vi ikke nå… Nei, der får vi bruke litt tid på å spekulere ut noe litt prinsesseaktig, men med farger! har den lille damen bestemt… Skapet kjøpte jeg på finn.no, billig og kjempefint!
~
~
Mitt gamle spisebord har fulgt meg trofast i ca 12 år, et herlig loppefunn fra Vestli skole i Oslo, 75 kroner for det herlige, store bordet med patina i treet og med hvite ben… Men nå må det kanskje få hvile litt… (jeg nekter å kaste det!!!). SÅ Nanni besøkte sin venn finn.no igjen og shoppet nytt bord med patina og sjarme der. I dag har vi spist vårt første måltid i nyhuset (ok… bestillingspizza) og det var koselig…. Et av mine dårlige mobilbilder (jeg nekter å kvitte meg med den rosa lille mobilen også… sukk) viser litt av kosen…. rødrutete juleduk var det vi fant til å ha på bodet og røde lys.. Fordi den esken var lettest tilgjengelig… ;o)
~

~
Mer maling venter…. Kjellerrommet var malt i en kind of metallic gul og en bod innenfor i tilsvarende grønt (KAN du fatte…?), så bloggelivet mitt blir fortsatt satt litt på vent. MEN jeg leser tilbakemeldiger og setter STOR pris på noen ord! Snart skal jeg besøke alle…. ! Gleder meg til å sitte i sofaen i min nye stue og ta runden i Bloglandia… ! Til det håper jeg dere har litt overbærenhet med meg og fraværet… Miss you all!
Ha en deilig ny uke!
Malingsklem fra

20 kommentarer på “FØRbilde… og takk og lov noen etter lenger ned….

 1. Skjønner at utfordringene står i kø hos deg! Du har min fulle sympati, der vi bodde før var det sjokkorange vinduslister–og at noen kan ha syntes det var vakkert med det du viser- er en gåte- man føler seg direkte innestengt med engang! Det blir sikkert supert tilslutt, jeg håper at alt jeg ser på bloggene om folk som maler lister, vegger,tak,dører,gulv og møbler–skal smitte umerkelig over på meg selv…og jeg har bare et fattig lite rom som skal i ilden… Skjønner det blir travelt for deg med hobb og flytting- og rosa mobil;)Håper du får en fin uke!

 2. Alt har sin tid, også farger mote..Må jo innrømme at det lyse er triveligere og luftigere :)Og så er det så deilig å se forandringen !Bruker selv mobilen en god del til å ta bilder med, fungerer fint det :)Kos dere med resultatet av all jobbingen !!Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 3. Spennende å sette sitt preg på en ting som er kjøpt, men det tar tid, mye tid. Flott ble det iallefall det dere har gjort, lyst og lett.Så lykke til videre, rekner med at du ikke blir arbeidsledig med det første.Klem

 4. Hei,Nanni.Jammen har dere en jobb foran dere.jeg skal heie på dere.Jeg maler taklister for tiden.Synes det er mye jobb,men jeg kan bare slutte å sutre…Lykke til.Klem

 5. gratulere med huskjøp Nanni 🙂 spennande!! men absolutt tidkrevande ja. vi flytta inn i leilegheit i sommar, og er ikkje ferdig med å pusse opp enno. vi tok det viktigaste først, so får vi ta litt etter litt.ingen problem med å bære over med at du ikkje er so blogg aktiv vertfall-kjenne problemet :)Lykke til!!Klem M 🙂

 6. så sinnsykt mye jobb med opppussing,jeg er imponert over hvor mye dere har gjort allerede!Enig i at en Enga supporter ikke kan bo i kanarifarger! heia Enga:)flott at du holder oss oppdatert med mobil bilder:)klem fra fioline

 7. Heeei:)Ja..da er du ihvertfall kommet i hus da:)Så får en ta det etter som man har tid:)Så fin den koppen du har på bordet er…hvor kjøpt?:)Kanskje det er mulig på sikt og komme på et mini bloggtreff i det nye huset:)Da får du bare ha en fin uke og ikke slite deg helt ut før jul….GoKlem fra meg….

 8. hei Nanni, kosekig å høre fra deg igjen,skal si dere har jobbet,nydelig er det blitt,stor jobb det der med så mye maling,at det går an med sånne farger som var der da dere kjøpte det,men folk er forskjellig,blir svimmel jeg av masse grelle farger på vegger,tenker dere er slitne,men klart dere vil bli ferdig,det er jo snart jul,tenk å ha et nyoppusset hus til jul da..heldig dere.. klart vi klarer skjønner at ditt fravær skyldes oppussing,vi venter på deg vi vettu,kos deg med å skape et hjem, ha en herlig dag, stor klem fra sylvia

 9. Gratulerer så masse med nytt hus… :DStorbroren til ei venninne malte rommet sitt SORT med Metallica-logo på veggen. Kan tenke meg de som kjøpte det var fornøyd. ;PMasse lykke til!Vibeke 🙂

 10. Heisann ! For en nydelig hjem du har. Og grattis m huskjøp. Vi har nettopp selv pussa opp et gammelt hus fra topp til tå, du har min fulle sympati! Likte fargene dere har brukt i ganga på bildene ovenfor! La meg til som følger på bloggen din, håper det er OK! Mvh Linda

 11. Dette blir jo superfint! Dere er flinke 🙂 Skjønner veldig godt behovet for opppussing… Lykke til videre!Klem, Ingerid

 12. Hei Nanni!Jeg kan ikke SKJØNNE hvorfor dere vil male, det var da skrekkelig romantisk slik det var…hihih!!Så koselig dere har det, det må være gøy å starte på nytt i nye omgivelser…og med masse hvitmaling…skjønt skap !!Finn er herlig, men litt sur på ham, som aldri har kurvstolene jeg ønsker meg hihi!Ha det fint min venn!Klem,M

 13. Artig å høre fra deg, bra at dere har kommet så langt, mye å male skjønner jeg….ikke misunnelig.Fint bord, ha, ha, ha ihvertfall de 2 cm vi fikk se av det…..hi,hiØnsker deg en god uke med masse effektiv jobbing!Klem fra Lenemora

 14. Gratulerer med nytt hus. Nesten litt misunnelig på maleprosjektene dine. Jeg elsker å male, men etter å ha tatt stua mi i januar og februar, har jeg ikke flere steder å male. Hvis ikke….. jo, «kontoret» skal få seg ny maling etter hvert. Har bare ikke tid nå….Kos dere.Klem 🙂

 15. Så kjekt å høre fra deg igjen Nanni, – og spennende å se hva du gjør med det nye huset:-)Holder på for fullt her også, – så jeg har stoor forståelse for at du ikke rekker med alt!Ha en fin kveld, så snakkes vi:-)Klem,Hege.

 16. Så fint det blir!Lukk til med oppussinga:)

 17. Hallo..hallo…ella åtte pv kaller???Er d liiiiv?:)Du er herved savnet i blogglandia:)Men du har det vel sikkert bra…GoKlem edda (elin)

 18. Kan ikke skjønne at du maler over de skjønne fargene i dette huset. Metallic gult? Høres veldig chic ut!Ok, gleder meg til å bli innvitert på et godt glass vin ved det nye bordet!Klem og lykke til med pakking i helgen:-)

 19. God helg Nanni- sikkert godt med en pause fra hobben- og masse tid til malekosten;) Nå får jeg vente i spenning på mere oppussing fra deg! Vi snakkes om noen uker;)

 20. Savner deg Nynette!!!!Håper du koser deg, klem, Musam

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: