Uncategorized

Adventsbilder fra utvalgte kontrollerte områder i nyhuset…

Vi er i hus! Etter ei uke med hovedflytting forrige helg og deretter småflytting de neste dagene (ikke bare en fordel at det er 300 meter mellom huset man flyttet fra og det man flyttet til, for tankegangen «den kan jeg svippe innom og hente senere» blir straks mer krevende når dette gjelder halvparten av innholdet i et hus…), er vi nå i hus! Visstnok har vi reneste Fritzel-korridorer her og der, bikkja har blitt god på å rygge og ting jeg tenkte «den legger jeg der, for da finner jeg den kjapt igjen (ute-belysningen til trærne nå i advent bl.a.), er sporløst borte…
~
~
~
~

~
~
Men i enkelte soner av huset begynner ting å ta form og derfra følger disse nøye utvalgte og kontrollert-sone-bildene. Fruen har med andre ord pyntet til advent innimellom! Herlig! Vi har ikke fått internett i huset ennå, så min lille netcom-duppedings får duge mens jeg venter på det brede bredbåndet og DA blir det lettere med blogging! Æ glær mæ!
God 1. søndag i advent til dere alle!
Klem fra

17 kommentarer på “Adventsbilder fra utvalgte kontrollerte områder i nyhuset…

 1. Ja det er om å gjøre å lage til litt kos innimellom. det serdet ut som om du har klart her.Kos deg resten av helgen

 2. ser ut som du har orden på alt til adent du!! det har ikke jeg men i morgen da tror jeg det meste er på plass..Klæm Linda

 3. så koselig det set ut hos deg tross «flyttesjau»lykke til med det nye huset. ha en fin 1 söndag i advent.klem bella

 4. Litt av den tid å flytte på mor….men ser jo ut som du har fått det på stell i endel kroker allerede,stå på og finnn adcent til deg og dine!klem

 5. Gratulerer med nytt hus. Flytting er noe herk, men det er så godt når det er unnagjort. Da blir det jo fint til jul da, og du slipper å tenke på rundtvask å sånn.Gleder meg til flere bilder fra deg.Ha en fin adventssøndag.Klem Ann<3

 6. såå koselig vennen, ja kaller deg det, fler jo en kjenner hverandre sånn litt om litt.kselig at dere er i hus da,kjekke med blogg verden at en kan velge hva en vil vise frem,du skulle sett bak min rygg noen ganger når jeg tar bilder,hihihi..men kjekt å kunne trylle. koselig med innlegg fra deg igjen,estandig koselig å titte innom. tusen takk for hyggelig hilsen hos meg.deilig med advent nå,tenne det første lys i kveld, ha en herlig dag Nanni. klemmer fra sylvia

 7. Så deilig å være ferdig med det verste.Og godt du passer på å nyte litt innimellom. Jeg for min del har skjøvet skolearbeid frem og heller kost meg med å pynte litt 🙂

 8. Heisann Nanni!Ser ut som dere får det veldig koselig:-)jeg har funnet ut at etter flyttingen , så skal vi jo bo der i mange år…- så det er bare å roe ned og ta tiden til hjelp!!:-DTusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg, ble så glad for å høre fra deg:-)SÅ FIN bloggen din har blitt, du har jo endret hele utseende!Imponerende nå idt i flytte-sjauen:-)Jeg må også gjøre det etter hvert..!Ha en fin søndag vennen, klem Hege.

 9. Dette blir nok bra! Ville bare sende deg en liten adventshilsen oppi all flyttingen! Godt du får tid til litt adventshygge innimellom! Ha en flott adventssøndag! Stor klem fra Liv Hege

 10. Hei hei:)Ja… nå er du inne ihvertfall..og da kan en ta det etter hvert…du har da fått frem adventstaken du…det har ikke jeg….var i Birkelunden i går hele dagen…så hjem, middag og så var det snork:)Ha en kos dag nanni….klemmer fra meg

 11. Godt å komme i hus tenker jeg;)Gleder meg til å se flere bilder.Nattaklem

 12. Godt å få kommet seg i hus, tenker jeg, ja!Pynte til advent innimellom, ha, ha ser det for meg…en banankasse her og en adventsstake der og 2 vaskebøtter og ei brukt fille mellom 3 engler alt i en skjønn forening med Nanni i midten!Ha en uforglemmelig adventstid!Klem fra Lenemora

 13. Hei Nynette!!Håper du koser deg om dagen!Hva synes du om innlegget mitt?:D!!Jeg vet at du liker krim!Klem,M

 14. Å! Sikkert både godt og slitsomt å flytte nå rett før jul! Håper dere vil trives godt i det nye huset, da! 🙂 lykke til og god adventstid til dere alle!Sol-klem

 15. Kjempespennende å bo seg til i det nye huset ( snakker av erfaring, hi-hi ! )Du kan snart si: «Alt under kontroll!»Det går seg til etterhvert, og jeg gleder meg til å se mer hvordan dere har det i det nye huset.Spesielt dette med internett og bredbånd, jeg har bredbånd og det går tregt som sirup, enda jeg har den nest største «pakka»….Og så har jeg en liten «surfepinne» fra TeleNor, som heter kveld og helg ( etter kl. 17.00 til kl. 08.00, og helger..)Den er rasende rask, MYE raskere enn bredbåndet i alle fall 😀 :DKommer sikker an på hvordan signalene er der man prøver…Ha en flott kveld!Beste hilsen fra Lilleba på Rusk og Rask

 16. Hei Nanni….grattis med nytt hus da..og sikkert godt å få alt på plass nå før jul. Ser ut som du allerede er i full gang med pynting også..Gleder meg til å se flere bilder..Adventsklem fra Maliva

 17. Masse lukke til med flyttinga!Klem Anne:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: