Uncategorized

Førjulsweekend på Hvitsten og i Drøbak ~

For de som måtte tro at Nanni har gått i vinterdvale, så har disse trolig rett… ihvertfall er det snakk om flyttedvale. Hvor mye stæsj er det lov å ha i ett hus? Alle små duppedingser og shabby chic-nusselige-ting har sin pris. Flyttepris.
Midt i det hele, dro Nanni avgårde på den årlige jenteturen til Dreamgirl (Sweeter Living). I november/desember møtes damene hos fruen ved havet, fjorden ihvertfall, og har en herlig weekend. Takk, skjønne venninne, for nok en nydelig helg med stor gjestfrihet, fantastisk fiskesuppe, stor evne til å løse verdensproblemer (Yes, we can!) og herlig jentefellesskap!
~
~
Lørdagen var vi Drøbak, og selv om det regne-sluddet og damene stilte i ulike varianter av Ilse Jacobsen, var det julestemning i julebyen. Bilder fra svart belte i interiørbutikkshopping kommer… Har flere av dere vært på Lyst? Sukk….
~
~
Etter Drøbak dro vi til Krukkegården, der vi ble servert nydelig gløgg og kunne nyte en låve stappet med julestemning såvel inne, som ute.
~
~
Noen julekuler fra Krukkegården ble med Nanni hjem, sånn helt diskret i en vakker bastkurv (de bruker ikke poser, men hver kunde får varene i en slik kurv), sånn a propos små duppedingser….

Jeg har fortsatt nettilgang som en sytråd, det brede båndet har visstnok ankommet huset, men HVOR er den svarte lille boksen som skal ta imot signalene? Den stygge boksen.., men nå etterlengtet. Jeg er forsåvidt fornøyd over at vi har funnet hamsteren i rotet, så svarte bokser og duppedingser får komme etterhvert.

Nyt dagen!

Klem fra duppedings-

13 kommentarer på “Førjulsweekend på Hvitsten og i Drøbak ~

 1. Hei Nanni !Koselig lesestoff om møter og duppedingser :)Godt å se deg tilbake i Blogglandia igjen.Herlig julepynt !Ha en fortreffelig helg :)Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 2. Drøbak er herlig, vi var der i August. Tror jeg var innom de fleste interiørbutikker ja. Krukke……var vi desverre ikke innom.Flytting er travelt, men godt når det er over.Savner deg, og trodde her en dag at jeg ikke hadde lagt deg til på ny-bloggen min.Lykke til videre med å komme i orden.Klem Ann<3

 3. hei Nanni. så koselig en tur du må ha hatt,deilig med sånt.å dere er flinke å får tng på plass,så deilig, ønsker dere en flott dag, klem fra sylvia

 4. Det er så fint, på Hvitsten og i Drøbak. Var ein gang på tur til Hvitsten når blåveisen blomstra, det var så fint! Glemmer det aldri.Ønsker deg ei superfin helg.Klem fra Mira.

 5. Ha ei herleg helg!Eg berre elskar Drøbak, men er der dessverre berre om sommaren. Ser nydeleg ut om vinteren:)Klem Anne

 6. Å, eg har sakna den koselege «sludretonen» som du får så godt til i innlegga dine! koseleg å sjå eit innlegg hos deg igjen:) Ser at du kan å hygge deg, trass i flyttesjau og anna sjau. God helg!

 7. Hei venn,det høres ut som en koselig tur. Jeg har også begrenset tilgang til blogg, pc`en har kræsjet, og jeg har lært nye gloser av meg selv. Sneiks!Klem,M

 8. Hei Nanni;)Nå er jeg tilbake på blogg;) Det ble noen uker med pause, håper du finner den svarte boksen- for det er kjedelig å være uten nett- men dere har vel nok å gjøre i nyhuset;) Og den turen du var på ser bare heelt fantastisk ut- og alle de flotte butikkene du har vært innom..jeg skjønner at Drøbak har mye å by på;) Jeg var innom en interiørbutikk mens vi var borte- og der var det så tettpakket med ting- at store deler av butikken var utilgjengelig- jeg fikk rett og slett klaustrofobi og bare måtte ut- den butikken var nok beregnet for vindusshopping;)Håper du har en fin helg!!

 9. Hei Nanni…..Åh den turen hørtes riktig koselig ut…..og det vat jeg at den var:)Godt at du har fått hygget deg litt oppi all flytte sjauingen….I dag bærer det til Sverige på harry tur….Ha en kos dag nanni…klemmer til deg

 10. Heisann Nanni. Høres ut som du hadde et topp flytteavb rekk. Lekre og stemnings fulle bilder 😉 He he, ja jeg kjenner meg godt igjen i flytte beskrivelsen. Ting dukker gjerne opp på de merkeligste plasser ;)Husk å nyte advents tiden også da 😉

 11. Koselig julestemning det er hos deg :)Eg er iallefall gått i vinterdvale. Men har plana om å kome sterkare tilbake etterkvart.Håpa du har det bra.Klem

 12. Høres ut som en deilig helg! Drøbak er en deilig liten by, Krukkegården er kjempekoselig og de to damene jeg kjenner som var med på turen er fantastiske! Jeg skjønner at dere løste mange verdensproblemer :D.

 13. Savner deg!Klem,M

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tanker

Det der lige kom forbi

Bedre Meg

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Maj-Britt Aagaard

& spiselandslaget

Fru Jacobsen

Ikke perfekt, men alltid ekte!

Anne Brith

Skriveliv, tiaratirsdager og sånt

Lammelårtanker

- en storbarnmammas skråblikk på samfunn, likestilling og hverdagsliv

Business is Personal

På ledelse, kommunikasjon og annet som engasjerer meg - av Henriette Grønn

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

%d bloggere liker dette: